Program Zákon

Vyhláška Ministerstva vnitra, kterou se provádí zákon č. 301/2000 Sb., o matrikách, jménu a příjmení a o změně některých souvisejících zákonů

Ministerstvo vnitra stanoví podle § 96 zákona č. 301/2000 Sb. , o matrikách, jménu a příjmení a o změně některých souvisejících zákonů, (dále jen "zákon"):

Úvodní ustanovení

Matriční úřady a jejich správní obvody

(1) Matriční úřady jsou

a) obecní úřady,

b) městské úřady,

c) magistráty územně nečleněných statutárních měst,

d) v hlavním městě Praze úřady městských částí,

e) v územně členěných statutárních městech úřady městských obvodů nebo úřady městských částí,

f) pro území vojenských újezdů újezdní úřady, které vedou knihu narození, knihu manželství a knihu úmrtí (dále jen "matriční kniha") a vykonávají další činnosti stanovené zákonem.

(2) Seznam matričních úřadů a vymezení jejich správních obvodů obsahuje příloha č. 1.

§ 2 Vzory matričních tiskopisů

V příloze č. 2 jsou uvedeny vzory těchto matričních tiskopisů:
1. Úvodní list matriční knihy narození
2. Úvodní list matriční knihy manželství
3. Úvodní list matriční knihy úmrtí
4. List podpisových vzorů
5. List matriční knihy narození
6. List matriční knihy manželství
7. List matriční knihy úmrtí
8. Abecední jmenný rejstřík
9. Rodný list
10. Oddací list
11. Úmrtní list

12. Úmrtní list, s uvedením údajů žijícího partnera, nastalo-li úmrtí za trvání partnerství

13. Vysvědčení o právní způsobilosti k uzavření manželství
14. Vysvědčení o právní způsobilosti ke vstupu do registrovaného partnerství
15. Osvědčení k uzavření církevního sňatku
16. Dotazník k uzavření manželství
17. Protokol o uzavření manželství.

Podrobnosti o technickém způsobu vedení matričních knih

§ 3

(1) Matriční knihu tvoří matriční tiskopisy svázané do svazků. Každý svazek matriční knihy obsahuje úvodní list matriční knihy, list podpisových vzorů, listy, na které se zapisuje narození, uzavření manželství nebo úmrtí, (dále jen "matriční list") a listy pro abecední jmenný rejstřík (dále jen "rejstřík"). Jednotlivé matriční listy jsou předem očíslovány.

(2) Svazek matriční knihy obsahuje maximálně 300 matričních listů.

(3) Každý svazek matriční knihy má na přední straně vazby vyznačen druh matriční knihy, název matričního úřadu, název obce, města, v hlavním městě Praze a územně členěných statutárních městech i název městské části nebo městského obvodu nebo označení vojenského újezdu, pro které se matriční kniha vede, pořadové číslo svazku a uvedení počátečního a konečného data zápisů. Svazky matriční knihy, do kterých se zapisují narození, uzavření manželství a úmrtí státních občanů České republiky (dále jen "občan"), ke kterým došlo v cizině, (dále jen "zvláštní matrika") mají místo názvu obce uvedeno "Zvláštní matrika".

(4) Úvodní list každého svazku matriční knihy vyplní zaměstnanec obce nebo Ministerstva obrany zařazený do matričního úřadu (dále jen "matrikář"). Uvedené údaje na tomto listu ověří zaměstnanec pověřený činností na úseku matrik

a) obecního úřadu obce s rozšířenou působností (dále jen "úřad s rozšířenou působností") pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo

b) krajského úřadu pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, a Magistrátu hlavního města Prahy, jakož i magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně pro úřady městských částí, popřípadě městských obvodů těchto měst (dále jen "krajský úřad").

(5) Matriční úřad vede matriční knihy pro každou obec, město, městskou část, městský obvod a území vojenského újezdu samostatně.

(6) Svazky matriční knihy se od účinnosti vyhlášky označí novou číselnou řadou začínající číslicí 1. U zvláštní matriky se před číselnou řadou každého svazku matriční knihy uvede "ZM".

(7) Vede-li matriční úřad souběžně více než jeden svazek pro jeden druh matriční knihy pro jednu obec, městskou část, městský obvod, území vojenského újezdu nebo zvláštní matriku, označí se na přední straně vazby každý jednotlivý svazek matriční knihy římským číslem, počínaje číslem I lomeným arabským číslem svazku. Toto označení se uvede i na úvodním listu svazku matriční knihy a vyznačí se, pro jaké zápisy je tento svazek matriční knihy veden.

§ 4

(1) Zápis do matriční knihy provádí matrikář vlastnoručně dokumentním inkoustem vyplněním jednotlivých oddílů příslušného matričního listu. Zápis se označí pořadovým číslem při jeho provádění. Písmo musí být čitelné.

(2) Oddíl matričního listu, který nelze vyplnit pro objektivní neexistenci údajů v době provádění zápisu, se proškrtne vodorovnou čarou. Nevyplněná část oddílu "Záznamy a opravy před podpisem" se proškrtne čarou napříč. Nelze proškrtnout oddíl "Dodatečné záznamy a opravy".

(3) Místo údajů, které se do uzavření zápisu nepodařilo zjistit, uvede matrikář v příslušných oddílech matričního listu slovo "nezjištěno", pokud není stanoveno jinak.

(4) Zůstal-li některý údaj nezjištěn i po uzavření zápisu a po následném dalším šetření, učiní se o tom záznam v oddíle matričního listu "Dodatečné záznamy a opravy".

§ 5

(1) Do matriční knihy, s výjimkou matriční knihy vedené zvláštní matrikou, se zapisují narození, uzavření manželství a úmrtí (dále jen "matriční událost"), k nimž došlo v témže kalendářním roce. Za posledním zápisem kalendářního roku musí být ponechán přiměřený počet matričních listů pro dodatečné zápisy. V zápisech matričních událostí nastalých v následujících letech se pokračuje, pokud není popsán celý svazek matriční knihy. Přitom se zápisy v každém ročníku číslují samostatně s tím, že se v záhlaví matričního listu, na němž je uveden první zápis v roce, uvede označení roku, a to i v případě, že v kalendářním roce nebude proveden žádný zápis.

(2) Bude-li svazek matriční knihy popsán před skončením kalendářního roku, použije se svazek matriční knihy další, přičemž se v číslování zápisů pokračuje. Jednotlivé svazky matriční knihy následující za sebou se označí postupně arabským číslem.

§ 6 Vynechání matričního listu

Vynechá-li se jeden nebo více matričních listů, přeškrtne matrikář prázdný list čarou napříč a tento list označí doložkou "omylem vynecháno". K doložce připojí svůj podpis a datum.

§ 7 Zrušení zápisu

Chybný neuzavřený zápis nebo chybně zapsaný uzavřený zápis se zruší tím způsobem, že se přeškrtne čarou napříč a v oddíle "Dodatečné záznamy a opravy"se poznamená, že zápis se považuje za zrušený s uvedením důvodu. Pořadové číslo zrušeného zápisu je nutno rovněž považovat za neučiněné, pokud za zrušeným zápisem není ještě proveden další zápis.

§ 8 Uvádění data v zápisech

Den, měsíc a rok v zápisu, dodatečném zápisu, dodatečném záznamu a opravě zápisu a den, měsíc a rok jejich provedení se uvádějí arabskými číslicemi podle gregoriánského kalendáře tak, že se pro kalendářní den použije označení 01 až 31, pro kalendářní měsíc 01 až 12 a pro kalendářní rok pořadové číslo. Uvedená označení se oddělí tečkami.

§ 9 Uvedení místa matriční události

(1) Místo matriční události se v zápise uvede

a) názvem obce, a je-li členěna na části, též názvem její části, popřípadě i názvem katastrálního území, a číslem popisným nebo evidenčním; shoduje-li se název obce s názvem části obce, část obce se neuvádí,

b) v hlavním městě Praze názvem části obce, katastrálního území, číslem popisným nebo evidenčním.

(2) Nemá-li místo matriční události číslo popisné nebo evidenční, připojí se k názvu obce bližší označení místa matriční události. U místa uzavření manželství lze vedle čísla popisného nebo evidenčního připojit bližší označení místa.

(3) Místo matriční události nastalé v cizině se uvede názvem obce, popřípadě bližším označením místa matriční události a názvem státu.

§ 10 Uvedení místa narození, státního občanství, pohlaví, příjmení a trvalého pobytu

(1) Místo narození, nejde-li o zápis místa matriční události, se uvede v zápise

a) názvem obce nebo vojenského újezdu a okresu, jde-li o narození v České republice, nebo

b) názvem obce a názvem státu, jde-li o místo narození v cizině.

(2) Státní občanství se v zápise uvede názvem státu. Jde-li o osobu, která není státním občanem žádného státu, údaj o státním občanství se proškrtne a do oddílu "Záznamy a opravy před podpisem" se uvede, že zapsaná osoba je osobou bez státního občanství.

(3) Pohlaví se v zápise uvede zkratkou M pro pohlaví mužské a F pro pohlaví ženské.

(4) V zápise se k příjmení zapisovaných osob vyplní údaj o rodném příjmení pouze tehdy, jde-li o osobu, která uzavřela manželství a u které v důsledku toho došlo ke změně příjmení.

(5) Místo trvalého pobytu se v zápise uvede způsobem uvedeným v § 9 odst. 1 doplněným o název ulice, číslo orientační, je-li přiděleno, a název okresu. Pokud osoba nemá trvalý pobyt v České republice, uvede se místo jejího pobytu v cizině způsobem uvedeným v § 9 odst. 3 .

§ 11 Zkratky

Zkratek lze v zápisech užívat jen tehdy, jestliže jsou běžné a není-li to na závadu úplnosti a jasnosti provedeného zápisu. Nelze však zkracovat jméno, popřípadě jména, označení rodinného stavu a názvy obcí.

§ 12 Oprava zápisu

(1) Chybné nebo nesprávné údaje zjištěné v zápise matrikář podtečkuje nebo podčárkuje a správné údaje uvede

a) před jeho uzavřením v oddíle "Záznamy a opravy před podpisem",

b) po jeho uzavření v oddíle "Dodatečné záznamy a opravy".

(2) Chybně zapsané pořadové číslo zápisu se opraví přeškrtnutím chybného čísla, nad které se uvede správné číslo.

§ 13 Podpis zápisu, dodatečného zápisu, dodatečného záznamu a opravy

(1) Matrikář podepíše každý zápis, dodatečný zápis, dodatečný záznam a opravu zápisu.

(2) Podpis matrikáře musí odpovídat podpisovému vzoru uvedenému v bodu 4 přílohy č. 2.

§ 14 Dodatečný zápis

(1) Dodatečný zápis se provede v ročníku matriční knihy, v němž matriční událost nastala, a to v takové podobě, která je v souladu s právními předpisy v té době platnými.

(2) Dodatečné zápisy matričních událostí nastalých před 1. lednem 1950 se provádějí do matričních knih, do nichž se zapisovaly matriční události osob bez náboženského vyznání.

(3) Nelze-li pro nedostatek místa provést dodatečný zápis matriční události do matriční knihy v příslušném ročníku, v němž matriční událost nastala, provede se

a) do matriční knihy na konci ročníku 1949, nastala-li matriční událost před 1. lednem 1950,

b) do matriční knihy nejbližšího následujícího ročníku.

§ 15 Dodatečný záznam

(1) Dodatečný záznam se provede v oddíle "Dodatečné záznamy a opravy" u zápisu, ke kterému náleží.

(2) Je-li oddíl "Dodatečné záznamy a opravy" zcela zaplněn, lze pro další záznamy vlepit ke středu matriční knihy u příslušného zápisu nepřesahující list papíru. Tento list se opatří na dvou místech, kde byl přilepen, otiskem úředního razítka matričního úřadu tak, aby část otisku razítka byla otištěna do matriční knihy. Na vlepeném listu se uvede: "Dodatek k zápisu narození (uzavření manželství, úmrtí) č. ... matriční knihy sv. ….. (označení matričního úřadu) .....".

§ 16 Způsob a postup při vedení rejstříku

(1) Rejstřík se vede na konci každého svazku matriční knihy. Každý zápis matriční události se vyznačí v rejstříku s odkazem na číslo matričního listu. Pokud má matriční kniha více svazků pro matriční události nastalé v jednom kalendářním roce, může být veden společný rejstřík v prvním svazku této knihy; v tomto případě se v rejstříku vyznačí i číslo svazku matriční knihy, v němž je zápis proveden.

(2) V rejstříku se zapisují příjmení a jména do dvou sloupců, do levého mužů, do pravého žen. Příjmení se uvádějí vždy před jménem. Uzavřená manželství se zapíší do rejstříku, jak podle příjmení muže, tak podle příjmení ženy.

(3) Dojde-li ke změně jména nebo příjmení osoby zapsané v matriční knize, vyznačí se tato změna v rejstříku novým zápisem.

Postup při zapisování do matričních knih

§ 17 Zápis narození

(1) Zápis narození provede matrikář vyplněním příslušného matričního listu v knize narození podle učiněného oznámení.

(2) V oddíle "Záznamy a opravy před podpisem" se zejména uvede souhlasné prohlášení o určení otcovství a způsob užívání příjmení žen.

§ 18 Zápis vícečetných porodů

Zápisy vícečetných porodů provede matrikář v časovém pořadí narození dětí a do oddílu "Záznamy a opravy před podpisem" se vyznačí, pod kterým pořadovým číslem je proveden zápis sourozence.

§ 19 Zápis mrtvě narozeného dítěte

(1) Dítě mrtvě narozené zapíše matrikář jen do knihy narození.

(2) Dítěti mrtvě narozenému se nepřiděluje rodné číslo, oddíl pro rodné číslo matrikář proškrtne vodorovnou čarou.

(3) V oddíle "Záznamy a opravy před podpisem" zápisu se vyznačí, že jde o dítě mrtvě narozené.

§ 20 Zápis narození dítěte nezjištěné totožnosti

Zápis narození nalezeného dítěte nezjištěné totožnosti se provede po ověření, že nebyl dosud v matriční knize proveden. V oddíle "Záznamy a opravy před podpisem" se uvede čas, místo a okolnosti, za kterých bylo dítě nalezeno, popis jeho zvláštních tělesných znaků, oděvu a označení jiných předmětů majících vztah ke zjištění jeho totožnosti včetně pravděpodobného věku.

§ 21 Zápis manželství

(1) Zápis manželství provede matrikář vyplněním příslušného matričního listu v knize manželství.

(2) V oddíle "Záznamy a opravy před podpisem" se zejména uvede pravomocné rozhodnutí o povolení úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, k uzavření manželství zástupcem, pravomocné rozhodnutí soudu o povolení uzavřít manželství nezletilému staršímu šestnácti let, vysvědčení o právní způsobilosti k uzavření manželství nebo pravomocné rozhodnutí o jeho prominutí, osvědčení o splnění všech požadavků zákona o rodině pro uzavření církevního sňatku.

§ 22 Zápis úmrtí

Zápis úmrtí provede matrikář vyplněním příslušného matričního listu v knize úmrtí.

§ 23 Zápis úmrtí osoby nezjištěné totožnosti

(1) V zápise úmrtí osoby nezjištěné totožnosti se v oddíle "Záznamy a opravy před podpisem" uvede i čas, místo a okolnosti, za kterých byla osoba nalezena, popis oděvu a jiných předmětů majících vztah ke zjištění totožnosti této osoby, popřípadě zvláštní tělesné znaky, jakož i pravděpodobný věk.

(2) Jde-li o zápis nalezeného mrtvého novorozeněte, jehož totožnost byla, byť i dodatečně zjištěna, provede příslušný matriční úřad šetření, nebylo-li takové novorozeně zapsáno v matriční knize jako dítě živě narozené. Pokud takto zapsáno nebylo, zajistí provedení zápisu.

Postup při vydávání rodných, oddacích a úmrtních listů, potvrzení a doslovných výpisů z matričních knih

§ 24

(1) Rodný list, oddací list nebo úmrtní list (dále jen "matriční doklad") se vydává pouze z uzavřeného zápisu1) na předepsaném tiskopise. Údaje se vyplňují strojopisně nebo pomocí výpočetní techniky. Kopie prvního vydaného matričního dokladu, kopie matričního dokladu vydaného po provedení dodatečného záznamu nebo opravy zápisu v matriční knize se založí do sbírky listin nebo druhopisu matriční knihy vedené do 31. prosince 1958 způsobem uvedeným v § 8 zákona. Kopie každého dalšího matričního dokladu, nejde-li o kopie uvedené ve větě třetí, se založí do spisové dokumentace.

(2) Údaje o skutečnostech zapsaných v matriční knize se v matričním dokladu uvádějí podle stavu ke dni vydání výpisu.

(3) Názvy obcí a okresů nebo států se v matričním dokladu uvádějí názvem existujícím v době vydání matričního dokladu, který se uvede i do matriční knihy . Na žádost lze původní název uvést do poznámky matričního dokladu.

§ 25

(1) Potvrzení o údajích zapsaných v matriční knize se vydá na základě žádosti a

a) po prokázání, že osoba uplatňuje nárok v cizině, nebo

b) stanoví-li tak zvláštní zákon.

(2) Potvrzení o údajích zapsaných v matriční knize obsahuje

a) označení matričního úřadu, který potvrzení vydal, a číslo jednací,

b) údaj o tom, komu bylo potvrzení vydáno,

c) důvod vydání potvrzení,

d) druh, datum a místo matriční události,

e) jméno a příjmení osoby, jíž se matriční událost týká,

f) potvrzovaná skutečnost uvedená v matriční knize,

g) místo a datum vyhotovení,

h) jméno, popř. jména a příjmení matrikáře, jeho podpis a otisk úředního razítka matričního úřadu.

(3) Doslovný výpis se vydá na základě písemné žádosti státního orgánu nebo orgánu územního samosprávného celku pro výkon přenesené působnosti . Doslovný výpis opatří matrikář doložkou, v níž uvede, z jaké matriční knihy byl doslovný výpis pořízen. Připojí otisk úředního razítka matričního úřadu, jméno a příjmení, podpis a datum.

(4) Matriční doklady a potvrzení z matričních knih se

a) předávají žadateli na základě prokázání jeho totožnosti,

b) zasílají na doručenku do vlastních rukou,

c) zasílají matričnímu úřadu, který poskytl podklady pro zápis do matriční knihy, k jejich předání,

d) zasílají zastupitelskému úřadu cizího státu v České republice, pokud o vystavení požádá, nebo

e) zasílají úřadu s rozšířenou působností, nebo krajskému úřadu k ověření pravosti podpisu matrikáře a pravosti otisku úředního razítka, pokud o to zastupitelský úřad cizího státu nebo státní orgán požádá; úřad s rozšířenou působností, nebo krajský úřad po ověření zašle matriční doklad Ministerstvu zahraničních věcí.

§ 26 Postup při zasílání matričních dokladů do ciziny

(1) Požádá-li osoba o zaslání matričního dokladu do ciziny, zašle matriční úřad tento doklad na doručenku do vlastních rukou, byl-li uhrazen správní poplatek za jeho vydání nebo je-li jeho vydání od úhrady správního poplatku osvobozeno.

(2) Pokud nebyl poplatek za vydání matričního dokladu uhrazen a jeho vydání není od správního poplatku osvobozeno, zašle matriční úřad žadateli matriční doklad prostřednictvím zastupitelského úřadu České republiky.

(3) Mají-li být matriční doklady použity v cizině, zašle matriční úřad na základě žádosti vydaný matriční doklad úřadu s rozšířenou působností, nebo krajskému úřadu k ověření pravosti podpisu matrikáře a pravosti otisku úředního razítka 2) .

(4) Ověření se vyznačí formou ověřovací doložky na matričních, popřípadě dalších dokladech vydaných matričním úřadem nebo vyznačením ověřovací doložky na samostatném listu, který musí být pevně spojen s matričním dokladem.
Ověřovací doložka obsahuje

a) označení úřadu s rozšířenou působností, nebo krajského úřadu,

b) číslo jednací,

c) konstatování, že se ověřuje pravost podpisu matrikáře s uvedením jeho jména a příjmení a konstatování, že se ověřuje pravost otisku úředního razítka matričního úřadu a jeho označení,

d) místo a datum ověření,

e) jméno, popř. jména, příjmení a podpis matrikáře úřadu s rozšířenou působností, nebo matrikáře krajského úřadu a otisk úředního razítka úřadu s rozšířenou působností, nebo krajského úřadu.

(5) Na základě žádosti úřad s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajský úřad po vyznačení ověřovací doložky matriční doklad

a) předá žadateli po prokázání jeho totožnosti,

b) zašle žadateli na adresu v České republice na doručenku do vlastních rukou,

c) zašle Ministerstvu zahraničních věcí České republiky, nebo

d) zašle matričnímu úřadu k předání žadateli.

Obecné podmínky pro vedení sbírky listin a nahlížení do ní

§ 27

(1) Listiny, které tvoří sbírku listin,3) označí matrikář číslem zápisu, matričního listu, svazku a ročníku matriční knihy. Sbírku listin uloží matrikář odděleně od matriční knihy tak, aby byla zabezpečena proti zničení či poškození.

(2) Na listiny určené k založení do sbírky listin uložené u úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, vyznačí matrikář též údaj o tom, kdy byly dodatečný zápis, dodatečný záznam a oprava provedeny. Současně matrikář připojí datum, podpis a úřední razítko matričního úřadu.

(3) Matriční úřad předá úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajskému úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, sbírku listin za kalendářní rok s vyznačením názvu matričního úřadu a názvu obce, městské části, městského obvodu nebo vojenského újezdu, pro které se matriční kniha vede. Dále uvede druh matriční knihy, ročník, svazek a čísla zápisů v ní obsažených.

(4) Po provedení dodatečného zápisu, dodatečného záznamu nebo opravy zápisu matriční události, která nastala do konce roku 1958, zašle matrikář úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajskému úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, kromě listin uvedených v odstavci 1 ,

a) doslovný výpis z matriční knihy v případě dodatečného zápisu matriční události,

b) znění provedeného dodatečného záznamu a opravy.

(5) K nahlížení do sbírky listin se předkládá pouze ta její část, která se vztahuje k příslušné matriční události.

§ 28

Potvrzení o údajích uvedených ve sbírce listin obsahuje

a) označení úřadu, který potvrzení vydal, a číslo jednací,

b) údaj o tom, komu bylo potvrzení vydáno,

c) důvod vydání potvrzení,

d) druh, datum a místo matriční události,

e) jméno a příjmení osoby, jíž se matriční událost týká,

f) potvrzovanou skutečnost uvedenou ve sbírce listin,

g) místo a datum vyhotovení,

h) jméno, popř. jména a příjmení matrikáře nebo matrikáře úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo matrikáře krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, jeho podpis a otisk úředního razítka.

Postup při vydávání osvědčení pro uzavření církevního sňatku a vysvědčení o právní způsobilosti k uzavření manželství

§ 29

Osvědčení o splnění požadavků zákona o rodině pro uzavření církevního sňatku4) vydá matriční úřad na základě písemné žádosti snoubenců po předložení dokladů k uzavření manželství.5)

§ 30

(1) Vysvědčení o právní způsobilosti k uzavření manželství vydá matriční úřad na základě písemné žádosti snoubence po předložení dokladů k vydání vysvědčení6) a po ověření splnění podmínek k uzavření manželství.5)

(2) Má-li být vysvědčení zasláno do ciziny, postupuje se obdobně jako u zasílání matričních dokladů do ciziny.

Postup při zápisu oznámení o užívání příjmení po rozvodu

§ 31

(1) Oznámení o přijetí svého dřívějšího příjmení, popřípadě upuštění od užívání společného příjmení vedle příjmení dřívějšího lze učinit ústně do protokolu nebo písemně u kteréhokoli matričního úřadu.

(2) Matriční úřad, u něhož je uzavření manželství zapsáno, ověří údaje uvedené v oznámení z předloženého

a) průkazu totožnosti, a

b) není-li rozvod manželství v matriční knize zapsán, dokladu o rozvodu s údajem o právní moci.

(3) Matriční úřad, u něhož není uzavření manželství zapsáno, ověří údaje uvedené v oznámení z předloženého

a) průkazu totožnosti,

b) oddacího listu, a

c) dokladu o rozvodu manželství s údajem o právní moci.

§ 32

(1) O oznámení o užívání příjmení po rozvodu vydá oznamovateli potvrzení matrikář matričního úřadu, u něhož bylo oznámení učiněno.

(2) Je-li oznámení učiněno u matričního úřadu, u něhož není uzavření manželství zapsáno, postoupí matrikář písemné oznámení rozvedeného manžela spolu s doklady uvedenými v § 31 odst. 3 písm. b) a c) matričnímu úřadu příslušnému podle místa uzavření manželství. V evidenci si vyznačí, kterému matričnímu úřadu bylo oznámení postoupeno.

(3) Bylo-li manželství občana uzavřeno v cizině, lze učinit oznámení

a) prostřednictvím matričního úřadu v České republice, nebo

b) prostřednictvím zastupitelského úřadu České republiky, nebo

c) přímo u zvláštní matriky.

Postup při uvádění příjmení žen v matričních knihách a na matričních dokladech

§ 33

(1) Žena, jíž se uzavření manželství týká, popřípadě rodiče dítěte ženského pohlaví, kteří žádají o uvedení příjmení v mužském tvaru, předloží matričnímu úřadu žádost o provedení zápisu tohoto příjmení v matriční knize.Žádost lze podat u kteréhokoli matričního úřadu. Její podání není časově omezeno.

(2) Zápis příjmení v mužském tvaru se provede na základě

a) prokázání totožnosti žadatele,

b) matričního dokladu, byl-li již zápis proveden a pokud jej vlastní,

c) písemného souhlasu druhého rodiče s ověřeným podpisem nebo pravomocného rozhodnutí soudu nahrazujícího tento souhlas, jde-li o nezletilou osobu, a

d) písemného souhlasu nezletilé osoby starší 15 let.

§ 34

(1) Je-li žádost podána u matričního úřadu, u něhož není matriční událost zapsána, postoupí matrikář žádost spolu s doklady uvedenými v § 33 odst. 2 písm. b) , c) a d) matričnímu úřadu, u něhož je matriční událost zapsána. V evidenci si vyznačí, kterému matričnímu úřadu byla žádost postoupena.

(2) Matrikář matričního úřadu, u něhož se matriční událost zapisuje, zapíše do matriční knihy na prvním místě příjmení v souladu s pravidly české mluvnice a na druhém místě za lomítko příjmení v mužském tvaru. Do oddílu "Záznamy a opravy před podpisem" se uvede, jaké příjmení si jeho nositelka, popřípadě rodiče nezletilé osoby ženského pohlaví zvolili.

(3) V případech, kdy již byl zápis matriční události proveden, učiní se záznam o užívání příjmení do sloupce nebo oddílu "Dodatečné záznamy a opravy" a vystaví se nový matriční doklad. Matrikář vede jmenný rejstřík přijatých žádostí s odkazem na příslušnou matriční knihu.

Způsob a postup ověřování odborné způsobilosti pro výkon funkce matrikáře

§ 35

(1) Zaměstnance obce nebo újezdního úřadu tam, kde plní funkci matričního úřadu, (dále jen "uchazeč") přihlašuje ke zkoušce ověřování odborné způsobilosti pro výkon funkce matrikáře (dále jen "zkouška") jejich zaměstnavatel u úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, do jehož působnosti matriční úřad náleží.

(2) Příprava ke zkoušce se uskutečňuje kombinací organizovaného a individuálního studia.

(3) Organizovaným studiem podle odstavce 2 se rozumí odborná příprava na zkoušku zajišťovanou úřadem s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajským úřadem, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu.

(4) Úřad s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajský úřad, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, zašle uchazeči seznam studijní literatury a přehled právních předpisů, které budou předmětem zkoušky, do 15 dnů od obdržení přihlášky ke zkoušce a projedná s ním způsob zajištění odborné přípravy ke zkoušce. Odborná příprava trvá nejméně 3 měsíce.

(5) Termín a místo zkoušky určí úřad s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajský úřad, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, po ukončení odborné přípravy. O konání zkoušky vyrozumí úřad s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajský úřad, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, uchazeče nejméně 15 dnů přede dnem konání zkoušky.

§ 36

(1) Zkouška se provádí formou písemného testu a ústní zkoušky.

(2) Podmínkou pro konání ústní části zkoušky je správné zodpovězení alespoň dvou třetin otázek obsažených v písemném testu, jehož obsah stanoví Ministerstvo vnitra.

(3) Zkušební komise úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, je tříčlenná, předsedou je matrikář úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo matrikář krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu.

(4) Zkouška se hodnotí stupni "vyhověl" či "nevyhověl". Stupněm "vyhověl" se hodnotí zaměstnanec, který správně zodpověděl alespoň dvě třetiny otázek obsažených v ústní části zkoušky.

(5) O provedené zkoušce sepíše úřad s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajský úřad, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, zápis, v němž uvede

a) jméno, příjmení a datum a místo narození uchazeče,

b) jména, příjmení a pracovní zařazení členů zkušební komise,

c) otázky, které byly předmětem ústní zkoušky,

d) vyhodnocení provedené zkoušky.

(6) Výsledek zkoušky oznámí uchazeči předseda komise v den jejího konání.

§ 37

(1) Uchazeči, který úspěšně vykonal zkoušku, vydá zkušební komise osvědčení o způsobilosti k výkonu státní správy na úseku matrik a jména a příjmení ve dvojím vyhotovení. Jedno vyhotovení předá uchazeč zaměstnavateli.

(2) Osvědčení o způsobilosti k výkonu státní správy na úseku matrik a jména a příjmení obsahuje

a) jméno, příjmení, datum a místo narození uchazeče,

b) jména, příjmení a pracovní zařazení členů zkušební komise a podpis předsedy komise,

c) datum vydání a otisk úředního razítka úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu.

(3) Osvědčení o způsobilosti k výkonu státní správy na úseku matrik a jména a příjmení je předpokladem k výkonu funkce matrikáře.

Postup při provádění zápisů do zvláštní matriky

§ 38

Zápisy matričních událostí do zvláštní matriky se provádějí v časovém pořadí došlých podkladů. Zápisy se označují pořadovými čísly v každém kalendářním roce samostatně.

§ 39

(1) Zápisy matričních událostí se provádějí

a) v souladu s předpisy platnými v době vzniku matriční události, jde-li o zápis matriční události osoby, která v době, kdy matriční událost nastala, byla občanem,

b) podle matričního dokladu vydaného v cizině, jde-li o zápis matriční události osoby, která v době, kdy matriční událost nastala, nebyla občanem; tato skutečnost se poznamená v oddíle "Záznamy a opravy před podpisem".

(2) Není-li možno matriční doklad vydaný v cizině pro závažnou překážku opatřit, lze provést zápis i na podkladě jiných dostatečných důkazů, zejména výslechem svědků.

(3) Obsahují-li podklady pro zápis údaje podle jiného počítání času než užívaného v České republice, uvedou se údaje v zápise v souladu s časovými údaji platnými v České republice. Záznam o tom se provede v oddíle "Záznamy a opravy před podpisem".

Postup při předávání matričních knih a sbírek listin k archivaci

§ 40

(1) Matriční úřad předává matriční knihy po uplynutí lhůty stanovené pro jejich uložení příslušnému státnímu oblastnímu archivu uvedenému v příloze č. 3, a to vždy v průběhu I. čtvrtletí následujícího roku po ověření, že je vedena sbírka listin nebo druhopis matriční knihy.

(2) Úřad s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajský úřad, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, předává druhopisy matričních knih a sbírky listin po uplynutí lhůty stanovené pro jejich uložení příslušnému státnímu oblastnímu archivu uvedenému v příloze č. 3, a to vždy v průběhu I. čtvrtletí následujícího roku po ověření, že je veden prvopis matriční knihy.

§ 41

(1) O předání vyhotoví matrikář nebo matrikář úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo matrikář krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, předávací protokol, v němž se uvede druh matriční knihy, obec, pro kterou se matriční kniha vedla, pořadové číslo svazku a počáteční a konečný den zápisu. Při předávání sbírky listin uvede matrikář úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo matrikář krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, v předávacím protokolu údaje o matriční knize, pro kterou byla sbírka listin vedena.

(2) Předávací protokol vyhotoví

a) matrikář ve třech vyhotoveních; jedno spolu s matriční knihou předá příslušnému archivu, druhé vyhotovení potvrzené příslušným archivem se uloží do spisové dokumentace a třetí vyhotovení předá úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo krajskému úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu,

b) matrikář úřadu s rozšířenou působností, který plní úkoly pro matriční úřady, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, nebo matrikář krajského úřadu, který plní úkoly pro úřady s rozšířenou působností, které jsou zařazeny do jeho správního obvodu, ve dvou vyhotoveních; jedno spolu s matriční knihou nebo sbírkou listin předá příslušnému archivu a druhé vyhotovení potvrzené příslušným archivem se uloží do spisové dokumentace.

Ustanovení přechodná, zrušovací a závěrečná

§ 42

(1) Matriční úřad předá v případě změny matrikáře úřadu s rozšířenou působností a krajskému úřadu do pěti pracovních dnů vzor jeho podpisu a vzor otisku úředního razítka matričního úřadu.

(2) Krajský úřad zašle v případě změny matrikáře matričního úřadu, úřadu s rozšířenou působností, nebo krajského úřadu Ministerstvu zahraničních věcí do pěti pracovních dnů vzor jeho podpisu a vzor otisku úředního razítka.

§ 43

Zrušují se:

1. Vyhláška č. 479/1950 Ú. l., kterou se vydávají bližší předpisy k zákonu o užívání a změně jména a příjmení.

2. Vyhláška č. 52/1993 Sb., kterou se mění a doplňují vyhlášky Ministerstva vnitra ve věcech vedení matrik, užívání a změny jména a užívání státního znaku a vlajky.

3. Vyhláška Federálního ministerstva vnitra č. 22/1977 Sb., kterou se vydávají bližší předpisy k zákonu o matrikách.

4. Vyhláška Federálního ministerstva vnitra č. 4/1991 Sb., kterou se mění vyhláška Federálního ministerstva vnitra č. 22/1977 Sb., kterou se vydávají bližší předpisy k zákonu o matrikách.

5. Vyhláška Ministerstva vnitra č. 175/1998 Sb., kterou se mění vyhláška Federálního ministerstva vnitra č. 22/1977 Sb., kterou se vydávají bližší předpisy k zákonu o matrikách, ve znění pozdějších předpisů.

§ 44

Tato vyhláška nabývá účinnosti dnem 1. července 2001.

Ministr:
Mgr. Gross v. r.

Příloha č. 1 SEZNAM MATRIČNÍCH ÚŘADŮ V ČESKÉ REPUBLICE A VYMEZENÍ JEJICH SPRÁVNÍCH OBVODŮ

KRAJ:Obec o rozšířenou působností:

Matriční úřad:

Seznam obcí, měst, městských částí, městských obvodů a vojenských újezdů správního obvodu matričního úřadu:

 

 

 

 

 

 

JIHOČESKÝ KRAJ

1. Blatná

1. Bělčice

1. Bělčice

 

 

2. Hornosín

 

 

3. Chobot

 

 

4. Uzenice

 

 

5. Uzeničky

 

 

 

 

2. Blatná

1. Bezdědovice

 

 

2. Blatná

 

 

3. Bratronice

 

 

4. Buzice

 

 

5. Čečelovice

 

 

6. Hajany

 

 

7. Chlum

 

 

8. Kadov

 

 

9. Lažánky

 

 

10. Lažany

 

 

11. Mačkov

 

 

12. Myštice

 

 

13. Záboří

 

 

 

 

3. Lnáře

1. Březí

 

 

2. Kocelovice

 

 

3. Lnáře

 

 

4. Předmíř

 

 

5. Tchořovice

 

 

 

 

4. Sedlice

1. Lom

 

 

2. Sedlice

 

 

3. Škvořetice

 

 

 

 

 

 

2. České Budějovice

1. Boršov nad Vltavou

1. Boršov nad Vltavou

 

 

2. Homole

 

 

3. Hradcc

 

 

4. Planá

 

 

5. Vrábče

 

 

6. Závraty

 

 

 

 

2. České Budějovice

1. Borek

 

 

2. Borovnice

 

 

3. České Budějovice

 

 

4. Dasný

 

 

5. Dobrá Voda u Českých Budějovic

 

 

6. Doubravice

 

 

7. Doudleby

 

 

8. Heřmaň

 

 

9. Hrdějovice

 

 

10. Komařice

 

 

11. Litvínovice

 

 

12. Nedabyle

 

 

13. Nová Ves

 

 

14. Plav

 

 

15. Roudné

 

 

16.Srubec

 

 

17. Staré Hodějovice

 

 

18. Strážkovice

 

 

19.Střížov

 

 

20. Úsilné

 

 

21. Vidov

 

 

 

 

3. Dříteň

1. Dříteň

 

 

2. Nákří

 

 

3. Olešník

 

 

 

 

4. Dubné

1. Branišov

 

 

2. Břehov

 

 

3. Čakov

 

 

4. Čejkovice

 

 

5. Dubné

 

 

6. Habří

 

 

7. Jankov

 

 

8. Kvítkovice

 

 

9. Lipí

 

 

10. Radošovice

 

 

11. Strýčice

 

 

12. Záboří

 

 

13. Žabovřesky

 

 

 

 

5. Hluboká nad Vltavou

1. Hluboká nad Vltavou

 

 

2. Hosín

 

 

 

 

6. Kamenný Újezd

1. Kamenný Újezd

 

 

2. Mokrý Lom

 

 

3. Římov

 

 

4. Včelná

 

 

 

 

7. Ledenice

1. Ledenice

 

 

 

 

8. Lišov

1. Hvozdec

 

 

2. Líbín

 

 

3. Lišov

 

 

4. Štěpánovice

 

 

5. Zvíkov

 

 

 

 

9. Rudolfov

1. Adamov

 

 

2. Dubičné

 

 

3. Hlincová Hora

 

 

4. Hůry

 

 

5. Jivno

 

 

6. Libníč

 

 

7. Rudolfov

 

 

8. Vráto

 

 

 

 

10. Ševětín

1. Bošilec

 

 

2. Drahotěšice

 

 

3. Dynín

 

 

4. Chotýčany

 

 

5. Mazelov

 

 

6. Neplachov

 

 

7. Ševětín

 

 

8. Vitín

 

 

9. Vlkov

 

 

 

 

11. Zliv

I. Dívčice

 

 

2. Hlavatce

 

 

3. Mydlovary

 

 

4. Pištín

 

 

5. Sedlec

 

 

6. Zahájí

 

 

7. Zliv

 

 

 

 

 

 

3. Český Krumlov

1. Boletice

1. Boletice (území vojenského újezdu)

 

 

 

 

2. Brloh

1. Brloh

 

 

2. Nová Ves

 

 

 

 

3. Český Krumlov

1. Český Krumlov

 

 

2. Dolní Třebonín

 

 

3. Chlumec

 

 

4. Mirkovice

 

 

5. Mojné

 

 

6. Přídolí

 

 

7. Přísečná

 

 

8. Srnín

 

 

9. Věžovatá Pláně

 

 

10. Zubčice

 

 

 

 

4. Frymburk

1. Frymburk

 

 

2. Lipno nad Vltavou

 

 

3. Přední Výtoň

 

 

 

 

5. Horní Planá

1. Černá v Pošumaví

 

 

2. Horní Planá

 

 

 

 

6. Hořice na Šumavě

1. Hořice na Šumavě

 

 

 

 

7. Chvalšiny

1. Chvalšiny

 

 

 

 

8. Kájov

1. Kájov

 

 

 

 

9. Křemže

1. Holubov

 

 

2. Křemže

 

 

 

 

10. Loučovice

1. Loučovice

 

 

 

 

11. Větřní

1. Bohdalovice

 

 

2. Světlík

 

 

3. Větřní

 

 

 

 

12. Vyšší Brod

1. Malšín

 

 

2. Rožmberk nad Vltavou

 

 

3. Vyšší Brod

 

 

 

 

13. Zlatá Koruna

1. Zlatá Koruna

 

 

 

 

 

 

4. Dačice

1. Dačice

1. Báňovice

 

 

2. Budeč

 

 

3. Budíškovice

 

 

4. Cizkrajov

 

 

5. Červený Hrádek

 

 

6. Český Rudolec

 

 

7. Dačice

 

 

8. Dobrohošť

 

 

9. Horní Slatina

 

 

10.Hříšice

 

 

11. Kostelní Vydří

 

 

12. Peč

 

 

13. Staré Hobzí

 

 

14. Třebětice

 

 

15. Volfířov

 

 

 

 

2. Dešná

1. Dešná

 

 

2. Županovice

 

 

 

 

3. Slavonice

1. Písečné

 

 

2. Slavonice

 

 

 

 

4. Studená

1. Heřmaneč

 

 

2. Horní Meziříčko

 

 

3. Horní Němčice

 

 

4. Studená

 

 

 

 

 

 

5. Jindřichův Hradec

1. Deštná

1. Březina

 

 

2. Deštná

 

 

3. Drunče

 

 

4. Rosička

 

 

5. Světce

 

 

6. Vícemil

 

 

 

 

2. Jindřichův Hradec

1. Bednárec

 

 

2. Bednáreček

 

 

3. Blažejov

 

 

4. Dolní Pěna

 

 

5. Hatín

 

 

6. Horní Pěna

 

 

7. Horní Skrýchov

 

 

8. Hospříz

 

 

9. Jarošov nad Nežárkou

 

 

10. Jindřichův Hradec

 

 

11. Kačlehy

 

 

12. Kamenný Malíkov

 

 

13. Lodhéřov

 

 

14. Polště

 

 

15. Popelín

 

 

16. Ratiboř

 

 

17. Rodvínov

 

 

18. Roseč

 

 

19. Velký Ratmírov

 

 

 

 

3. Kardašova Řečice

1. Doňov

 

 

2. Kardašova Řečice

 

 

3. Pleše

 

 

4. Pluhův Žďár

 

 

5. Újezdec

 

 

6. Višňová

 

 

7. Záhoří

 

 

 

 

4. Kunžak

1. Člunek

 

 

2. Kunžak

 

 

3. Střížovice

 

 

 

 

5. Nová Bystřice

1. Číměř

 

 

2. Nová Bystřice

 

 

3. Staré Město pod Landštejnem

 

 

 

 

6. Nová Včelnice

1. Dívčí Kopy

 

 

2. Hadravova Rosička

 

 

3. Horní Radouň

 

 

4. Kostelní Radouň

 

 

5. Nová Včelnice

 

 

6. Okrouhlá Radouň

 

 

7. Vlčelínec

 

 

8. Žďár

 

 

 

 

7. Stráž nad Nežárkou

1. Dolní Žďár

 

 

2. Lásenice

 

 

3. Pístina

 

 

4. Plavsko

 

 

5. Příbraz

 

 

6. Stráž nad Nežárkou

 

 

7. Vydří

 

 

 

 

8. Strmilov

1. Bořetín

 

 

2. Jilem

 

 

3. Nová Olešná

 

 

4. Strmilov

 

 

5. Zahrádky

 

 

 

 

 

 

6. Kaplice

1. Benešov nad Černou

1. Benešov nad Černou

 

 

2. Pohorská Ves

 

 

 

 

2. Besednice

1. Besednice

 

 

 

 

3. Dolní Dvořiště

1. Dolní Dvořiště

 

 

 

 

4. Horní Dvořiště

1. Horní Dvořiště

 

 

 

 

5. Kaplice

1. Kaplice

 

 

2. Omlenice

 

 

3. Soběnov

 

 

4. Střítež

 

 

 

 

6. Malonty

1. Malonty

 

 

 

 

7. Rožmitál na Šumavě

1. Bujanov

 

 

2. Rožmitál na Šumavě

 

 

 

 

8. Velešín

1. Netřebice

 

 

2. Velešín

 

 

3. Zvíkov

 

 

 

 

 

 

7. Milevsko

1. Bernartice

1. Bernartice

 

 

2. Borovany

 

 

3. Veselíčko

 

 

4. Zběšičky

 

 

 

 

2. Chyšky

1. Chyšky

 

 

2. Vlksice

 

 

 

 

3. Kovářov

1. Hrazany

 

 

2. Kostelec nad Vltavou

 

 

3. Kovářov

 

 

 

 

4. Milevsko

1. Branice

 

 

2. Hrejkovice

 

 

3. Jetětice

 

 

4. Jickovice

 

 

5. Křižanov

 

 

6. Kučeř

 

 

7. Květov

 

 

8. Milevsko

 

 

9. Okrouhlá

 

 

10. Osek

 

 

11. Přeborov

 

 

12. Přeštěnice

 

 

13.Stehlovice

 

 

14. Zbelítov

 

 

15. Zhoř

 

 

 

 

5. Sepekov

1. Božetice

 

 

2. Sepekov

 

 

 

 

 

 

8. Písek

1. Čimelice

1. Čimelice

 

 

2. Rakovice

 

 

3. Smetanova Lhota

 

 

4. Varvažov

 

 

 

 

2. Mirotice

1. Boudy

 

 

2. Cerhonice

 

 

3. Mirotice

 

 

4. Ostrovec

 

 

 

 

3. Mirovice

1. Horosedly

 

 

2. Lety

 

 

3. Minice

 

 

4. Mirovice

 

 

5. Mišovice

 

 

6. Myslín

 

 

7. Nerestce

 

 

 

 

4. Orlík nad Vltavou

1. Kožlí

 

 

2. Králova Lhota

 

 

3. Nevězice

 

 

4. Orlík nad Vltavou

 

 

5. Probulov

 

 

 

 

5. Písek

1. Albrechtice nad Vltavou

 

 

2. Čížová

 

 

3. Dobev

 

 

4. Drhovle

 

 

5. Heřmaň

 

 

6. Kestřany

 

 

7. Kluky

 

 

8. Křenovice

 

 

9. Olešná

 

 

10. Písek

 

 

11. Podolí I

 

 

12. Předotice

 

 

13. Putim

 

 

14. Ražice

 

 

15. Slabčice

 

 

16. Vráž

 

 

 

 

6. Protivín

1. Paseky

 

 

2. Protivín

 

 

3. Skály

 

 

4. Tálín

 

 

5. Žďár

 

 

 

 

7. Záhoří

1. Dolní Novosedly

 

 

2. Temešvár

 

 

3. Vlastec

 

 

4. Vojníkov

 

 

5. Vrcovice

 

 

6. Záhoří

 

 

 

 

8. Zvíkovské Podhradí

1. Oslov

 

 

2. Zvíkovské Podhradí

 

 

 

 

 

 

9. Prachatice

1. Husinec

1. Drslavice

 

 

2. Dvory

 

 

3. Husinec

 

 

4. Kratušín

 

 

5. Lažiště

 

 

6. Záblatí

 

 

7. Zábrdí

 

 

 

 

2. Lhenice

1. Ktiš

 

 

2. Lhenice

 

 

3. Mičovice

 

 

 

 

3. Netolice

1. Babice

 

 

2. Chvalovice

 

 

3. Lužice

 

 

4. Mahouš

 

 

5. Malovice

 

 

6. Němčice

 

 

7. Netolice

 

 

8. Olšovice

 

 

 

 

4. Prachatice

1. Chroboly

 

 

2. Nebahovy

 

 

3. Prachatice

 

 

4. Těšovice

 

 

5. Vitějovice

 

 

6. Žernovice

 

 

 

 

5. Strunkovice nad Blanicí

1. Dub

 

 

2. Hracholusky

 

 

3. Strunkovice nad Blanicí

 

 

 

 

6. Vlachovo Březí

1. Bohunice

 

 

2. Budkov

 

 

3. Bušanovice

 

 

4. Chlumany

 

 

5. Lipovice

 

 

6. Pěčnov

 

 

7. Radhostice

 

 

8. Tvrzice

 

 

9. Újezdec

 

 

10. Vlachovo Březí

 

 

 

 

7. Volary

1. Křišťanov

 

 

2. Lenora

 

 

3. Nová Pec

 

 

4. Stožec

 

 

5. Volary

 

 

6. Zbytiny

 

 

7. Želnava

 

 

 

 

 

 

10. Soběslav

1. Dírná

1. Dírná

 

 

2. Třebějice

 

 

 

 

2. Soběslav

1. Dráchov

 

 

2. Hlavatce

 

 

3. Klenovice

 

 

4. Komárov

 

 

5. Mezná

 

 

6. Myslkovice

 

 

7. Přehořov

 

 

8. Roudná

 

 

9. Sedlečko u Soběslavě

 

 

10. Skalice

 

 

11. Soběslav

 

 

12. Vesce

 

 

13. Vlastiboř

 

 

14. Zvěrotice

 

 

 

 

3. Tučapy

1. Budislav

 

 

2. Chotěmice

 

 

3. Katov

 

 

4. Tučapy

 

 

 

 

4. Veselí nad Lužnicí

1. Borkovice

 

 

2. Drahov

 

 

3. Mažice

 

 

4. Řípec

 

 

5. Sviny

 

 

6. Val

 

 

7. Veselí nad Lužnicí

 

 

8. Vlkov

 

 

9. Zálší

 

 

10. Zlukov

 

 

11. Žíšov

 

 

 

 

 

 

11. Strakonice

1. Čestice

1. Čestice

 

 

2. Drážov

 

 

3. Dřešín

 

 

4. Hoslovice

 

 

5. Němčice

 

 

6. Nová Ves

 

 

7. Vacovice

 

 

8. Zahorčice

 

 

 

 

2. Katovice

1. Kalenice

 

 

2. Katovice

 

 

3. Kladruby

 

 

4. Krejnice

 

 

5. Krty-Hradec

 

 

6. Mnichov

 

 

7. Novosedly

 

 

8. Strašice

 

 

9. Štěchovice

 

 

10. Volenice

 

 

11. Zvotoky

 

 

 

 

3. Radomyšl

1. Chrášťovice

 

 

2. Osek

 

 

3. Radomyšl

 

 

4. Třebohostice

 

 

5. Únice

 

 

6. Velká Turná

 

 

 

 

4. Strakonice

1. Cehnice

 

 

2. Doubravice

 

 

3. Drachkov

 

 

4. Droužetice

 

 

5. Jinín

 

 

6. Kraselov

 

 

7. Kuřimany

 

 

8. Kváskovice

 

 

9. Libětice

 

 

10. Miloňovice

 

 

11. Mutěnice

 

 

12. Nebřehovice

 

 

13. Paračov

 

 

14. Pracejovice

 

 

15. Přední Zborovice

 

 

16. Radějovice

 

 

17. Radošovice

 

 

18. Rovná

 

 

19. Řepice

 

 

20. Skály

 

 

21. Sousedovice

 

 

22. Strakonice

 

 

23. Strunkovice nad Volyňkou

 

 

24. Třešovice

 

 

 

 

5. Střelské Hoštice

1. Hlupín

 

 

2. Horní Poříčí

 

 

3. Mečichov

 

 

4. Střelské Hoštice

 

 

 

 

6. Štěkeň

1. Čejetice

 

 

2. Přešťovice

 

 

3. Slaník

 

 

4. Štěkeň

 

 

 

 

7. Volyně

1. Čepřovice

 

 

2. Hoštice

 

 

3. Litochovice

 

 

4. Malenice

 

 

5. Milejovice

 

 

6. Němětice

 

 

7. Nihošovice

 

 

8. Nišovice

 

 

9. Předslavice

 

 

10. Přechovice

 

 

11. Úlehle

 

 

12. Volyně

 

 

 

 

 

 

12. Tábor

1. Bechyně

1. Bechyně

 

 

2. Březnice

 

 

3. Černýšovice

 

 

4. Dobronice u Bechyně

 

 

5. Haškovcova Lhota

 

 

6. Hodětín

 

 

7. Hodonice

 

 

8. Radětice

 

 

9. Rataje

 

 

10. Sudoměřice u Bechyně

 

 

11. Záhoří

 

 

 

 

2. Borotín

1. Borotín

 

 

 

 

3. Chotoviny

1. Chotoviny

 

 

2. Jedlany

 

 

3. Košín

 

 

4. Nemyšl

 

 

5. Sudoměřice u Tábora

 

 

 

 

4. Choustník

1. Dlouhá Lhota

 

 

2. Choustník

 

 

3. Chrbonín

 

 

4. Krátošice

 

 

5. Krtov

 

 

6. Mlýny

 

 

7. Psárov

 

 

8. Skopytce

 

 

9. Vlčeves

 

 

 

 

5. Chýnov

1. Bradáčov

 

 

2. Dolní Hořice

 

 

3. Chýnov

 

 

4. Nová Ves u Chýnova

 

 

5. Radenin

 

 

6. Turovec

 

 

7. Vodice

 

 

8. Zadní Střítež

 

 

 

 

6. Jistebnice

1. Jistebnice

 

 

 

 

7. Malšice

1. Bečice

 

 

2. Dražičky

 

 

3. Libějice

 

 

4. Lom

 

 

5. Malšice

 

 

6. Radimovice u Želče

 

 

7. Slapy

 

 

 

 

8. Mladá Vožice

1. Běleč

 

 

2. Hlasivo

 

 

3. Mladá Vožice

 

 

4. Nová Ves u Mladé Vožice

 

 

5. Oldřichov

 

 

6. Pojbuky

 

 

7. Řemíčov

 

 

8. Slapsko

 

 

9. Smilovy Hory

 

 

10. Šebířov

 

 

11. Vilice

 

 

12. Zhoř u Mladé Vožice

 

 

 

 

9. Nadějkov

1. Nadějkov

 

 

 

 

10. Opařany

1. Opařany

 

 

2. Řepeč

 

 

 

 

11. Planá nad Lužnicí

1. Košice

 

 

2. Planá nad Lužnicí

 

 

3. Skrýchov u Malšic

 

 

4. Ústrašice

 

 

5.Zhoř u Tábora

 

 

6. Želeč

 

 

 

 

12. Ratibořské Hory

1. Dolní Hrachovice

 

 

2. Pohnánec

 

 

3. Pohnání

 

 

4. Ratibořské Hory

 

 

5. Rodná

 

 

 

 

13. Sezimovo Ústí

1. Sezimovo Ústí

 

 

 

 

14. Stádlec

1. Stádlec

 

 

 

 

15. Tábor

1. Balkova Lhota

 

 

2. Dražice

 

 

3. Drhovice

 

 

4. Meziříčí

 

 

5. Nasavrky

 

 

6. Radimovice u Tábora

 

 

7. Radkov

 

 

8. Svrabov

 

 

9. Tábor

 

 

 

 

 

 

13. Trhové Sviny

1. Borovany

1. Borovany

 

 

2. Mladošovice

 

 

3. Ostrolovský Újezd

 

 

 

 

2. Horní Stropnice

1. Horní Stropnice

 

 

 

 

3. Nové Hrady

1. Hranice

 

 

2. Nové Hrady

 

 

3. Žár

 

 

 

 

4. Trhové Sviny

1. Čížkrajice

 

 

2. Jílovice

 

 

3. Kamenná

_

 

4. Ločenice

 

 

5. Olešnice

 

 

6. Petříkov

 

 

7. Slavče

 

 

8. Svatý Jan nad Malší

 

 

9. Trhové Sviny

 

 

 

 

 

 

14. Třeboň

1. České Velenice

1. České Velenice

 

 

2. Nová Ves nad Lužnicí

 

 

 

 

2. Chlum u Třeboně

1. Hamr

 

 

2. Chlum u Třeboně

 

 

3. Majdalena

 

 

4. Staňkov

 

 

 

 

3. Lomnice nad Lužnicí

1. Frahelž

 

 

2. Klec

 

 

3. Lomnice nad Lužnicí

 

 

4. Lužnice

 

 

5. Novosedly nad Nežárkou

 

 

6. Ponědraž

 

 

7. Ponědrážka

 

 

8. Smržov

 

 

9. Záblatí

 

 

 

 

4. Suchdol nad Lužnicí

1. Dvory nad Lužnicí

 

 

2. Halámky

 

 

3. Rapšach

 

 

4. Suchdol nad Lužnicí

 

 

 

 

5. Třeboň

1. Cep

 

 

2. Domanín

 

 

3. Dunajovice

 

 

4. Hrachoviště

 

 

5. Stříbřec

 

 

6. Třeboň

 

 

 

 

 

 

15. Týn nad Vltavou

1. Dolní Bukovsko

1. Dolní Bukovsko

 

 

2. Hartmanice

 

 

 

 

2. Temelín

1. Temelín

 

 

2. Všemyslice

 

 

 

 

3. Týn nad Vltavou

1. Bečice

 

 

2. Čenkov u Bechyně

 

 

3. Dobšice

 

 

4. Dražíč

 

 

5. Horní Kněžeklady

 

 

6. Hosty

 

 

7. Chrášťany

 

 

8. Modrá Hůrka

 

 

9. Týn nad Vltavou

 

 

10. Žimutice

 

 

 

 

 

 

16. Vimperk

1. Čkyně

1. Bohumilice

 

 

2. Bošice

 

 

3. Čkyně

 

 

4. Lčovice

 

 

5. Zálezly

 

 

 

 

2. Stachy

1. Nicov

 

 

2. Stachy

 

 

 

 

3. Šumavské Hoštice

1. Buk

 

 

2. Šumavské Hoštice

 

 

3. Žárovná

 

 

 

 

4. Vacov

1. Vacov

 

 

2. Vrbice

 

 

 

 

5. Vimperk

1. Borová Lada

 

 

2. Horní Vltavice

 

 

3. Kubova Huť

 

 

4. Kvilda

 

 

5. Nové Hutě

 

 

6. Strážný

 

 

7. Svatá Maří

 

 

8. Vimperk

 

 

 

 

6. Zdíkov

1. Zdíkov

 

 

 

 

 

 

17. Vodňany

1. Bavorov

1. Bavorov

 

 

2. Bílsko

 

 

3. Budyně

 

 

4. Hájek

 

 

5. Krajničko

 

 

6. Měkynec

 

 

7. Pivkovice

 

 

 

 

2. Vodňany

1. Číčenice

 

 

2. Drahonice

 

 

3. Chelčice

 

 

4. Krašlovice

 

 

5. Libějovice

 

 

6. Pohorovice

 

 

7. Skočice

 

 

8. Stožice

 

 

9. Truskovice

 

 

10. Vodňany

 

 

 

 

 

 

JIHOMORAVSKÝ KRAJ

1. Blansko

1. Adamov

1. Adamov

 

 

 

 

2. Blansko

1. Blansko

 

 

2. Olomučany

 

 

3. Spešov

 

 

4. Šebrov-Kateřina

 

 

 

 

3. Bořitov

1. Bořitov

 

 

 

 

4. Černá Hora

1. Brťov-Jeneč

 

 

2. Býkovice

 

 

3. Černá Hora

 

 

4. Dlouhá Lhota

 

 

5. Lubě

 

 

6. Malá Lhota

 

 

7. Žernovník

 

 

 

 

5. Doubravice nad Svitavou

1. Doubravice nad Svitavou

 

 

2. Kuničky

 

 

 

 

6. Jedovnice

1. Jedovnice

 

 

2. Kotvrdovice

 

 

3. Krasová

 

 

4. Rudice

 

 

5. Senetářov

 

 

6. Vilémovice

 

 

 

 

7. Křtiny

1. Bukovina

 

 

2. Bukovinka

 

 

3. Habrůvka

 

 

4. Křtiny

 

 

 

 

8. Lipovec

1. Holštejn

 

 

2. Kulířov

 

 

3. Lipovec

 

 

 

 

9. Lipůvka

1. Lažany

 

 

2. Lipůvka

 

 

3. Milonice

 

 

4. Svinošice

 

 

5. Újezd u Černé Hory

 

 

6. Závist

 

 

 

 

10. Ostrov u Macochy

1. Ostrov u Macochy

 

 

 

 

11. Rájec-Jestřebí

1. Rájec-Jestřebí

 

 

 

 

12. Ráječko

1. Ráječko

 

 

 

 

13. Sloup

1. Petrovice

 

 

2. Sloup

 

 

3. Šošůvka

 

 

4. Vavřinec

 

 

5. Žďár

 

 

 

 

14. Vysočany

1. Vysočany

 

 

 

 

 

 

2. Boskovice

1. Benešov

1. Benešov

 

 

2. Kořenec

 

 

3. Okrouhlá

 

 

 

 

2. Boskovice

1. Boskovice

 

 

2. Chrudichromy

 

 

3. Jabloňany

 

 

4. Lhota Rapotina

 

 

5. Ludikov

 

 

6. Němčice

 

 

7. Obora

 

 

8. Sudice

 

 

9. Újezd u Boskovic

 

 

10. Valchov

 

 

11. Velenov

 

 

 

 

3. Knínice u Boskovic

1. Knínice u Boskovic

 

 

2. Světlá

 

 

3. Šebetov

 

 

4. Vanovice

 

 

5. Vážany

 

 

 

 

4. Kunštát

1. Kunštát

 

 

2. Makov

 

 

3. Nýrov

 

 

4. Petrov

 

 

5. Rozseč nad Kunštátem

 

 

6. Sulíkov

 

 

7. Zbraslavec

 

 

 

 

5. Letovice

1. Deštná

 

 

2. Horní Poříčí

 

 

3. Horní Smržov

 

 

4. Křetín

 

 

5. Lazinov

 

 

6. Letovice

 

 

7. Míchov

 

 

8. Pamětice

 

 

9. Prostřední Poříčí

 

 

10. Roubanina

 

 

11.Skrchov

 

 

12.Stvolová

 

 

13. Vísky

 

 

14. Vranová

 

 

 

 

6. Lysice

1. Bedřichov

 

 

2. Černovice

 

 

3. Drnovice

 

 

4. Hodonín

 

 

S. Kozárov

 

 

6. Krhov

 

 

7. Kunčina Ves

 

 

8. Kunice

 

 

9. Lhota u Lysic

 

 

10. Lysice

 

 

11. Štěchov

 

 

12. Tasovice

 

 

13. Voděrady

 

 

14. Žerůtky

 

 

 

 

7. Olešnice

1. Crhov

 

 

2. Kněževes

 

 

3. Křtěnov

 

 

4. Lhota u Olešnice

 

 

5. Louka

 

 

6. Olešnice

 

 

7. Rozsíčka

 

 

8. Ústup

 

 

 

 

8. Svitávka

1. Sebranice

 

 

2. Skalice nad Svitavou

 

 

3. Svitávka

 

 

 

 

9. Velké Opatovice

1. Borotín

 

 

2. Cetkovice

 

 

3. Malá Roudka

 

 

4. Uhřice

 

 

5. Úsobrno

 

 

6. Velké Opatovice

 

 

 

 

10. Žďárná

1. Suchý

 

 

2. Žďárná

 

 

 

 

 

 

3. Brno

1. Brno-Bystrc

1. Brno-Bystrc

 

 

2. Brno-Kníničky

 

 

3. Brno-Žebětín

 

 

 

 

2. Brno-Královo Pole

1. Brno-Ivanovice

 

 

2. Brno-Jehnice

 

 

3. Brno-Královo Pole

 

 

4. Brno-Medlánky

 

 

5. Brno-Útěchov

 

 

 

 

3. Brno-Líšeň

1. Brno-Líšeň

 

 

2. Brno-Vinohrady

 

 

 

 

4. Brno-Řečkovice a Mokrá Hora

1. Brno-Ořešín

 

 

2. Brno-Řečkovice a Mokrá Hora

 

 

 

 

5. Brno-sever

1. Brno-Maloměřice a Obřany

 

 

2. Brno-sever

 

 

 

 

6. Brno-střed

1. Brno-Bohunice

 

 

2. Brno-Bosonohy

 

 

3. Brno-Kohoutovice

 

 

4. Brno-Nový Lískovec

 

 

5. Brno-Starý Lískovec

 

 

6. Brno-střed

 

 

 

 

7. Brno-Tuřany

1. Brno-Chrlice

 

 

2. Brno- Tuřany

 

 

 

 

8. Brno-Žabovřesky

1. Brno-Jundrov

 

 

2. Brno-Komín

 

 

3. Brno-Žabovřesky

 

 

 

 

9. Brno-Židenice

1. Brno-Černovice

 

 

2. Brno-jih

 

 

3. Brno-Slatina

 

 

4. Brno-Židenice

 

 

 

 

 

 

4. Břeclav

1. Břeclav

1. Břeclav

 

 

2. Ladná

 

2. Kostice

1. Kostice

 

 

 

 

3. Lanžhot

1. Lanžhot

 

 

 

 

4. Lednice

1. Bulhary

 

 

2. Hlohovec

 

 

3. Lednice

 

 

 

 

5. Moravská Nová Ves

1. Hrušky

 

 

2. Moravská Nová Ves

 

 

3. Týnec

 

 

 

 

6. Podivín

1. Podivín

 

 

 

 

7. Rakvice

1. Přítluky

 

 

2. Rakvice

 

 

3. Zaječí

 

 

 

 

8. Tvrdonice

1. Tvrdonice

 

 

 

 

9. Valtice

1. Valtice

 

 

 

 

10. Velké Bílovice

1. Moravský Žižkov

 

 

2. Velké Bílovice

 

 

 

 

 

 

5. Bučovice

1. Brankovice

1. Brankovice

 

 

2. Dobročkovice

 

 

3. Chvalkovice

 

 

4. Kožušice

 

 

5. Malínky

 

 

6. Nemochovice

 

 

 

 

2. Bučovice

1. Bohaté Málkovice

 

 

2. Bučovice

 

 

3. Kojátky

 

 

4. Křižanovice

 

 

5. Mouřínov

 

 

6. Rašovice

 

 

 

 

3. Letonice

1. Dražovice

 

 

2. Letonice

 

 

 

 

4. Nemotice

1. Nemotice

 

 

2. Snovídky

 

 

 

 

5. Nesovice

1. Milonice

 

 

2. Nesovice

 

 

3. Nevojice

 

 

4. Uhřice

 

 

 

 

 

 

6. Hodonín

1. Čejč

1. Čejč

 

 

2. Karlín

 

 

3. Terezín

 

 

 

 

2. Čejkovice

1. Čejkovice

 

 

2. Nový Poddvorov

 

 

3. Starý Poddvorov

 

 

 

 

3. Dolní Bojanovice

1. Dolní Bojanovice

 

 

 

 

4. Dubňany

1. Dubňany

 

 

 

 

5. Hodonín

1. Hodonín

 

 

 

 

6. Lužice

1. Lužice

 

 

 

 

7. Mikulčice

1. Mikulčice

 

 

 

 

8. Mutěnice

1. Mutěnice

 

 

 

 

9. Prušánky

1. Josefov

 

 

2. Prušánky

 

 

 

 

10. Ratíškovice

1. Ratíškovice

 

 

 

 

11. Rohatec

1. Petrov

 

 

2. Rohatec

 

 

3. Sudoměřice

 

 

 

 

 

 

7. Hustopeče

1. Boleradice

1. Boleradice

 

 

2. Diváky

 

 

 

 

2. Hustopeče

1. Horní Bojanovice

 

 

2. Hustopeče

 

 

3. Kurdějov

 

 

4. Starovice

 

 

5. Starovičky

 

 

6. Šakvice

 

 

 

 

3. Klobouky u Brna

1. Borkovany

 

 

2. Kašnice

 

 

3. Klobouky u Brna

 

 

4. Krumvíř

 

 

5. Morkůvky

 

 

6. Velké Hostěrádky

 

 

 

 

4. Kobylí

1. Brumovice

 

 

2. Kobylí

 

 

3. Vrbice

 

 

 

 

5. Popice

1. Popice

 

 

2. Pouzdřany

 

 

3. Strachotín

 

 

 

 

6. Šitbořice

1. Nikolčice

 

 

2. Šitbořice

 

 

 

 

7. Velké Němčice

1. Křepice

 

 

2. Uherčice

 

 

3. Velké Němčice

 

 

 

 

8. Velké Pavlovice

1. Bořetice

 

 

2. Němčičky

 

 

3. Velké Pavlovice

 

 

 

 

 

 

8. Ivančice

1. Dolní Kounice

1. Dolní Kounice

 

 

2. Kupařovice

 

 

3. Mělčany

 

 

4. Moravské Branice

 

 

5. Němčičky

 

 

6. Nové Bránice

 

 

7. Pravlov

 

 

8. Trboušany

 

 

 

 

2. Ivančice

1. Hlína

 

 

2. Ivančice

 

 

3. Neslovice

 

 

 

 

3. Oslavany

1. Biskoupky

 

 

2. Čučice

 

 

3. Ketkovice

 

 

4. Nová Ves

 

 

5. Oslavany

 

 

6. Senorady

 

 

 

 

 

 

9. Kuřim

1. Kuřim

1. Čebín

 

 

2. Česká

 

 

3. Jinačovice

 

 

4. Kuřim

 

 

5. Lelekovice

 

 

6. Moravské Knínice

 

 

7. Rozdrojovice

 

 

 

 

2. Veverská Bítýška

1. Hvozdec

 

 

2. Chudčice

 

 

3. Veverská Bítýška

 

 

 

 

 

 

10. Kyjov

1. Bzenec

1. Bzenec

 

 

2. Syrovín

 

 

 

 

2. Dambořice

1. Dambořice

 

 

 

 

3. Domanín

1. Domanín

 

 

 

 

4. Hovorany

1. Hovorany

 

 

 

 

5. Ježov

1. Ježov

 

 

2. Labuty

 

 

3. Skalka

 

 

4. Vřesovice

 

 

5. Žádovice

 

 

 

 

6. Kostelec

1. Čeložnice

 

 

2. Hýsly

 

 

3. Kostelec

 

 

4. Moravany

 

 

 

 

7. Kyjov

1. Bukovany

 

 

2. Kelčany

 

 

3. Kyjov

 

 

4. Mouchnice

 

 

5. Nechvalín

 

 

6. Nenkovice

 

 

7. Ostrovánky

 

 

8. Skoronice

 

 

9. Sobůlky

 

 

10. Stavěšice

 

 

11. Strážovice

 

 

12. Věteřov

 

 

13. Želetice

 

 

 

 

8. Lovčice

1. Lovčice

 

 

 

 

9. Milotice

1. Milotice

 

 

 

 

10. Svatobořice-Mistřín

1. Svatobořice-Mistřín

 

 

 

 

11. Šardice

1. Šardice

 

 

 

 

12. Těmice

1. Těmice

 

 

 

 

13. Vacenovice

1. Vacenovice

 

 

 

 

14. Vlkoš

1. Vlkoš

 

 

 

 

15. Vracov

1. Vracov

 

 

 

 

16. Žarošice

1. Násedlovice

 

 

2. Uhřice

 

 

3. Žarošice

 

 

 

 

17. Ždánice

1. Archlebov

 

 

2. Dražůvky

 

 

3. Ždánice

 

 

 

 

18. Žeravice

1. Žeravice

 

 

 

 

 

 

11. Mikulov

1. Dolní Dunajovice

1. Brod nad Dyjí

 

 

2. Dolní Dunajovice

 

 

3. Perná

 

 

 

 

2. Dolní Věstonice

1. Dolní Věstonice

 

 

2. Horní Věstonice

 

 

3. Pavlov

 

 

 

 

3. Drnholec

1. Drnholec

 

 

2. Jevišovka

 

 

 

 

4. Mikulov

1. Bavory

 

 

2. Březí

 

 

3. Dobré Pole

 

 

4. Klentnice

 

 

5. Mikulov

 

 

6. Milovice

 

 

7. Sedlec

 

 

 

 

5. Novosedly

1. Novosedly

 

 

2. Nový Přerov

 

 

 

 

 

 

12. Moravský Krumlov

1. Miroslav

1. Damnice

 

 

2. Dolenice

 

 

3. Hostěradice

 

 

4. Jiřice u Miroslavi

 

 

5. Miroslav

 

 

6. Miroslavské Knínice

 

 

7. Našiměřice

 

 

8. Skalice

 

 

9. Suchohrdly u Miroslavi

 

 

10. Trnové Pole

 

 

 

 

2. Moravský Krumlov

1. Čermákovice

 

 

2. Dobelice

 

 

3. Dobřínsko

 

 

4. Dolní Dubňany

 

 

5. Džbánice

 

 

6. Horní Dubňany

 

 

7. Horní Kounice

 

 

8. Jamolice

 

 

9. Lesonice

 

 

10 Moravský Krumlov

 

 

11. Rešice

 

 

12. Rybníky

 

 

13. Tavíkovice

 

 

14. Trstěnice

 

 

 

 

3. Olbramovice

1. Bohutice

 

 

2. Jezeřany-Maršovice

 

 

3. Kubšice

 

 

4. Olbramovice

 

 

5. Vedrovice

 

 

 

 

4. Vémyslice

1. Kadov

 

 

2. Petrovice

 

 

3. Tulešice

 

 

4. Vémyslice

 

 

 

 

 

 

13. Pohořelice

1. Ivaň

1. Ivaň

 

 

 

 

2. Pohořelice

1. Branišovice

 

 

2. Cvrčovice

 

 

3. Loděnice

 

 

4. Malešovice

 

 

5. Odrovice

 

 

6. Pasohlávky

 

 

7. Pohořelice

 

 

8. Šumice

 

 

9. Troskotovice

 

 

10. Vlasatice

 

 

 

 

3. Vranovice

1. Přibice

 

 

2. Vranovice

 

 

 

 

 

 

14. Rosice

1. Rosice

1. Kratochvilka

 

 

2. Litostrov

 

 

3. Rosice

 

 

4. Tetčice

 

 

5. Vysoké Popovice

 

 

6. Zastávka

 

 

 

 

2. Říčany

1. Domašov

 

 

2. Javůrek

 

 

3. Lesní Hluboké

 

 

4. Ostrovačice

 

 

5. Přibyslavice

 

 

6. Rudka

 

 

7. Říčany

 

 

8. Říčky

 

 

9. Veverské Knínice

 

 

 

 

3. Zbraslav

1. Příbram na Moravě

 

 

2. Stanoviště

 

 

3. Újezd u Rosic

 

 

4. Zálesná Zhoř

 

 

5. Zbraslav

 

 

 

 

4. Zbýšov

1. Babice u Rosic

 

 

2. Lukovany

 

 

3. Zakřany

 

 

4. Zbýšov

 

 

 

 

 

 

15. Slavkov u Brna

1. Křenovice

1. Hrušky

 

 

2. Křenovice

 

 

 

 

2. Otnice

1. Bošovice

 

 

2. Lovčičky

 

 

3. Milešovice

 

 

4. Otnice

 

 

 

 

3. Slavkov u Brna

1. Heršpice

 

 

2. Hodějice

 

 

3. Holubice

 

 

4. Kobeřice u Brna

 

 

5. Němčany

 

 

6. Nížkovice

 

 

7. Slavkov u Brna

 

 

8. Vážany nad Litavou

 

 

9. Velešovice

 

 

 

 

4. Šaratice

1. Hostěrádky-Rešov

 

 

2. Šaratice

 

 

3. Zbýšov

 

 

 

 

 

 

16. Šlapanice

1. Bílovice nad Svitavou

1. Babice nad Svitavou

 

 

2. Bílovice nad Svitavou

 

 

3. Březina

 

 

4. Kanice

 

 

5. Ochoz u Brna

 

 

6. Řícmanice

 

 

7. Vranov

 

 

 

 

2. Modřice

1. Hajany

 

 

2. Modřice

 

 

3. Moravany

 

 

4. Nebovidy

 

 

5. Rebešovice

 

 

6. Želešice

 

 

 

 

3. Ořechov

1. Ořechov

 

 

2. Prštice

 

 

3. Radostice

 

 

4. Silůvky

 

 

 

 

4. Pozořice

1. Hostěnice

 

 

2. Kovalovice

 

 

3. Pozořice

 

 

4. Sívice

 

 

5. Viničné Šumice

 

 

 

 

5. Sokolnice

1. Sokolnice

 

 

2. Telnice

 

 

 

 

6. Střelice

1. Střelice

 

 

 

 

7. Šlapanice

1. Blažovice

 

 

2. Jiříkovice

 

 

3. Kobylnice

 

 

4. Podolí

 

 

5. Ponětovice

 

 

6. Prace

 

 

7. Šlapanice

 

 

 

 

8. Troubsko

1. Omice

 

 

2. Ostopovice

 

 

3. Popůvky

 

 

4. Troubsko

 

 

 

 

9. Tvarožná

1. Mokrá-Horákov

 

 

2. Tvarožná

 

 

3. Velatice

 

 

 

 

10. Újezd u Brna

1. Újezd u Brna

 

 

 

 

 

 

17. Tišnov

1. Deblín

1. Braníškov

 

 

2. Deblín

 

 

3. Lažánky

 

 

4. Maršov

 

 

5. Nelepeč-Žernůvka

 

 

6. Svatoslav

 

 

7. Úsuší

 

 

 

 

2. Dolní Loučky

1. Borovník

 

 

2. Dolní Loučky

 

 

3. Horní Loučky

 

 

4. Kaly

 

 

5. Katov

 

 

6. Křížínkov

 

 

7. Kuřimská Nová Ves

 

 

8. Kuřimské Jestřabí

 

 

9. Lubné

 

 

10. Níhov

 

 

11. Rojetín

 

 

12. Řikonín

 

 

13. Skryje

 

 

14. Tišnovská Nová Ves

 

 

15. Újezd u Tišnova

 

 

16. Vratislávka

 

 

17. Žďárec

 

 

 

 

3. Doubravník

1. Borač

 

 

2. Doubravník

 

 

3. Drahonín

 

 

4. Olší

 

 

5. Pernštejnské Jestřabí

 

 

 

 

4. Lomnice

1. Běleč

 

 

2. Brumov

 

 

3. Lomnice

 

 

4. Ochoz u Tišnova

 

 

5. Osiky

 

 

6. Rašov

 

 

7. Strhaře

 

 

8. Synalov

 

 

9. Zhoř

 

 

 

 

5. Nedvědice

1. Černvír

 

 

2. Nedvědice

 

 

 

 

6. Tišnov

1. Březina

 

 

2. Bukovice

 

 

3. Drásov

 

 

4. Heroltice

 

 

5. Hluboké Dvory

 

 

6. Hradčany

 

 

7. Lomnička

 

 

8. Malhostovice

 

 

9. Předklášteří

 

 

10. Rohozec

 

 

11. Sentice

 

 

12.Skalička

 

 

13. Šerkovice

 

 

14. Štěpánovice

 

 

15. Tišnov

 

 

16. Unín

 

 

17. Vohančice

 

 

18. Všechovice

 

 

19. Železné

 

 

 

 

 

 

18. Veselí nad Moravou

1. Blatnice pod Svatým Antonínkem

1. Blatnice pod Svatým Antonínkem

 

 

2. Blatnička

 

 

3. Suchov

 

 

 

 

2. Hroznová Lhota

1. Hroznová Lhota

 

 

2. Kozojídky

 

 

3. Tasov

 

 

4. Žeraviny

 

 

 

 

3. Hrubá Vrbka

1. Hrubá Vrbka

 

 

2. Kuželov

 

 

3. Malá Vrbka

 

 

 

 

4. Kněždub

1. Kněždub

 

 

2. Tvarožná Lhota

 

 

 

 

5. Lipov

1. Lipov

 

 

2. Louka

 

 

 

 

6. Moravský Písek

1. Moravský Písek

 

 

 

 

7. Nová Lhota

1. Nová Lhota

 

 

 

 

8. Strážnice

1. Radějov

 

 

2. Strážnice

 

 

 

 

9. Velká nad Veličkou

1. Javorník

 

 

2. Velká nad Veličkou

 

 

 

 

10. Veselí nad Moravou

1. Veselí nad Moravou

 

 

 

 

11. Vnorovy

1. Vnorovy

 

 

 

 

 

 

19. Vyškov

1. Bohdalice-Pavlovice

1. Bohdalice-Pavlovice

 

 

2. Kozlany

 

 

 

 

2. Březina

1. Březina (území vojenského újezdu)

 

 

 

 

3. Drnovice

1. Drnovice

 

 

2. Ježkovice

 

 

 

 

4. Hvězdlice

1. Hvězdlice

 

 

 

 

5. Ivanovice na Hané

1. Ivanovice na Hané

 

 

2. Medlovice

 

 

3. Rybníček

 

 

 

 

6. Krásensko

1. Krásensko

 

 

 

 

7. Nemojany

1. Luleč

 

 

2. Nemojany

 

 

3. Tučapy

 

 

 

 

8. Podomí

1. Podomí

 

 

2. Ruprechtov

 

 

 

 

9. Pustiměř

1. Drysice

 

 

2. Podivice

 

 

3. Pustiměř

 

 

4. Radslavice

 

 

5. Zelená Hora

 

 

 

 

10. Račice-Pistovice

1. Račice-Pístovice

 

 

 

 

11. Rousínov

1. Habrovany

 

 

2. Komořany

 

 

3. Olšany

 

 

4. Podbřežice

 

 

5. Rousínov

 

 

 

 

12. Švábenice

1. Dětkovice

 

 

2. Švábenice

 

 

 

 

13. Vyškov

1. Hlubočany

 

 

2. Hoštice-Heroltice

 

 

3. Křižanovice u Vyškova

 

 

4. Kučerov

 

 

5. Lysovice

 

 

6. Moravské Málkovice

 

 

7. Nové Sady

 

 

8. Orlovice

 

 

9. Prusy-Boškůvky

 

 

10. Rostěnice-Zvonovice

 

 

11. Studnice

 

 

12. Topolany

 

 

13. Vážany

 

 

14. Vyškov

 

 

 

 

 

 

20. Znojmo

1. Bítov

1. Bítov

 

 

2. Chvalatice

 

 

3. Oslnovice

 

 

4. Vysočany

 

 

5. Zblovice

 

 

 

 

2. Blížkovice

1. Blanné

 

 

2. Blížkovice

 

 

3. Ctidružice

 

 

4. Grešlové Mýto

 

 

5. Hostim

 

 

6. Pavlice

 

 

7. Prokopov

 

 

8. Vranovská Ves

 

 

 

 

3. Božice

1. Borotice

 

 

2. Božice

 

 

3. Čejkovice

 

 

 

 

4. Hodonice

1. Hodonice

 

 

2. Krhovice

 

 

3. Tasovice

 

 

 

 

5. Hrušovany nad Jevišovkou

1. Břežany

 

 

2. Hevlín

 

 

3. Hrabětice

 

 

4. Hrušovany nad Jevišovkou

 

 

5. Litobratřice

 

 

6. Mackovice

 

 

7. Pravice

 

 

8. Šanov

 

 

 

 

6. Jaroslavice

1. Dyjákovice

 

 

2. Hrádek

 

 

3. Jaroslavice

 

 

4. Křídlůvky

 

 

5. Slup

 

 

6. Strachotice

 

 

7. Valtrovice

 

 

8. Velký Karlov

 

 

 

 

7. Jevišovice

1. Bojanovice

 

 

2. Boskovštejn

 

 

3. Černín

 

 

4. Jevišovice

 

 

5. Jiřice u Moravských Budějovic

 

 

6. Rozkoš

 

 

7. Slatina

 

 

8. Střelice

 

 

9. Vevčice

 

 

 

 

8. Kravsko

1. Hluboké Mašůvky

 

 

2. Kravsko

 

 

3. Plenkovice

 

 

4. Žerůtky

 

 

 

 

9. Mikulovice

1. Běhařovice

 

 

2. Křepice

 

 

3. Mikulovice

 

 

4. Němčičky

 

 

5. Rudlice

 

 

6. Újezd

 

 

7. Výrovice

 

 

 

 

10. Prosiměřice

1. Bantice

 

 

2. Kyjovice

 

 

3. Lechovice

 

 

4. Oleksovice

 

 

5. Práče

 

 

6. Prosiměřice

 

 

7. Stošíkovice na Louce

 

 

8. Těšetice

 

 

9. Tvořihráz

 

 

10. Vítonice

 

 

11. Želetice

 

 

12. Žerotice

 

 

 

 

11. Šatov

1. Havraníky

 

 

2. Hnanice

 

 

3. Šatov

 

 

 

 

12. Šumná

1. Horní Břečkov

 

 

2. Lesná

 

 

3. Onšov

 

 

4. Štítary

 

 

5. Šumná

 

 

6. Vracovice

 

 

7. Zálesí

 

 

 

 

13. Uherčice

1. Korolupy

 

 

2. Lubnice

 

 

3. Uherčice

 

 

4. Vratěnín

 

 

 

 

14. Višňové

1. Horní Dunajovice

 

 

2. Medlice

 

 

3. Morašice

 

 

4. Přeskače

 

 

5. Višňové

 

 

 

 

15. Vranov nad Dyjí

1. Lančov

 

 

2. Podhradí nad Dyjí

 

 

3. Podmyče

 

 

4. Stálky

 

 

5. Starý Petřín

 

 

6. Šafov

 

 

7. Vranov nad Dyjí

 

 

 

 

16. Znojmo

1. Bezkov

 

 

2. Citonice

 

 

3. Dobšice

 

 

4. Dyjákovičky

 

 

5. Dyje

 

 

6. Chvalovice

 

 

7. Kuchařovice

 

 

8. Lukov

 

 

9. Mašovice

 

 

10. Milíčovice

 

 

11. Nový Šaldorf-Sedlešovice

 

 

12. Olbramkostel

 

 

13. Plaveč

 

 

14. Podmolí

 

 

15. Suchohrdly

 

 

16. Únanov

 

 

17. Vrbovec

 

 

18. Znojmo

 

 

 

21. Židlochovice

1. Blučina

1. Blučina

 

 

2. Měnín

 

 

 

 

2. Rajhrad

1. Bratčice

 

 

2. Holasice

 

 

3. Ledce

 

 

4. Opatovice

 

 

5. Otmarov

 

 

6. Popovice

 

 

7. Rajhrad

 

 

8. Rajhradice

 

 

9. Sobotovice

 

 

10.Syrovice

 

 

 

 

3. Těšany

1. Moutnice

 

 

2. Nesvačilka

 

 

3. Těšany

 

 

4. Žatčany

 

 

 

 

4. Židlochovice

1. Hrušovany u Brna

 

 

2. Medlov

 

 

3. Nosislav

 

 

4. Přísnotice

 

 

5. Unkovice

 

 

6. Vojkovice

 

 

7. Žabčice

 

 

8. Židlochovice

 

 

 

 

 

 

KARLOVARSKÝ KRAJ

1. Aš

1. Aš

1. Aš

 

 

2. Krásná

 

 

3. Podhradí

 

 

 

 

2. Hazlov

1. Hazlov

 

 

 

 

3. Hranice

1. Hranice

 

 

 

 

 

 

2. Cheb

1. Dolní Žandov

1. Dolní Žandov

 

 

2. Milíkov

 

 

3. Okrouhlá

 

 

 

 

2. Františkovy Lázně

1. Františkovy Lázně

 

 

2. Poustka

 

 

3. Třebeň

 

 

4. Vojtanov

 

 

 

 

3. Cheb

1. Cheb

 

 

2. Lipová

 

 

3. Pomezí nad Ohří

 

 

 

 

4. Libá

1. Libá

 

 

 

 

5. Luby

1. Luby

 

 

2. Nový Kostel

 

 

 

 

6. Nebanice

1. Milhostov

 

 

2. Nebanice

 

 

3. Odrava

 

 

4. Tuřany

 

 

 

 

7. Plesná

1. Plesná

 

 

 

 

8. Skalná

1. Křižovatka

 

 

2. Skalná

 

 

3. Velký Luh

 

 

 

 

 

 

3. Karlovy Vary

1. Bečov nad Teplou

1. Bečov nad Teplou

 

 

2. Chodov

 

 

3. Teplička

 

 

 

 

2. Bochov

1. Bochov

 

 

2. Stružná

 

 

 

 

3. Hradiště

1. Hradiště (území vojenského újezdu)

 

 

 

 

4. Karlovy Vary

1. Andělská Hora

 

 

2. Březová

 

 

3. Dalovice

 

 

4. Hory

 

 

5. Jenišov

 

 

6. Karlovy Vary

 

 

7. Mírová

 

 

8. Otovice

 

 

 

 

5. Kyselka

1. Kyselka

 

 

2. Šemnice

 

 

 

 

6. Nejdek

1. Černava

 

 

2. Nejdek

 

 

3. Nové Hamry

 

 

4. Smolné Pece

 

 

5. Vysoká Pec

 

 

 

 

7. Nová Role

1. Božičany

 

 

2. Děpoltovice

 

 

3. Nová Role

 

 

 

 

8. Otročín

1. Otročín

 

 

 

 

9. Sadov

1. Sadov

 

 

 

 

10. Stanovice

1. Kolová

 

 

2. Pila

 

 

3. Stanovice

 

 

 

 

11. Toužim

1. Krásné Údolí

 

 

2. Toužim

 

 

3. Utvina

 

 

 

 

12. Žlutice

1. Čichalov

 

 

2. Chyše

 

 

3. Pšov

 

 

4. Štědrá

 

 

5. Valeč

 

 

6. Verušičky

 

 

7. Vrbice

 

 

8. Žlutice

 

 

 

 

 

 

4. Kraslice

1. Kraslice

1. Bublava

 

 

2. Kraslice

 

 

3. Stříbrná

 

 

 

 

2. Oloví

1. Oloví

 

 

 

 

3. Rotava

1. Jindřichovice

 

 

2. Přebuz

 

 

3. Rotava

 

 

4. Šindelová

 

 

 

 

 

 

5. Mariánské Lázně

1. Lázně Kynžvart

1. Lázně Kynžvart

 

 

2. Stará Voda

 

 

 

 

2. Mariánské Lázně

1. Mariánské Lázně

 

 

2. Mnichov

 

 

3. Ovesné Kladruby

 

 

4. Prameny

 

 

5. Vlkovice

 

 

6. Zádub-Závišín

 

 

 

 

3. Teplá

1. Teplá

 

 

 

 

4. Velká Hleďsebe

1. Drmoul

 

 

2. Trstěnice

 

 

3. Tři Sekery

 

 

4. Valy

 

 

5. Velká Hled'sebe

 

 

 

 

 

 

6. Ostrov

1. Hroznětín

1. Hroznětín

 

 

2. Merklín

 

 

 

 

2. Jáchymov

1. Boží Dar

 

 

2. Jáchymov

 

 

 

 

3. Ostrov

1. Hájek

 

 

2. Krásný Les

 

 

3. Ostrov

 

 

4. Stráž nad Ohří

 

 

5. Velichov

 

 

6. Vojkovice

 

 

 

 

4. Pernink

1. Abertamy

 

 

2. Horní Blatná

 

 

3. Pernink

 

 

4. Potůčky

 

 

 

 

 

 

7. Sokolov

1. Březová

1. Březová

 

 

2. Rovná

 

 

 

 

2. Bukovany

1. Bukovany

 

 

2. Chlum Svaté Maří

 

 

 

 

3. Habartov

1. Habartov

 

 

2. Josefov

 

 

3. Krajková

 

 

 

 

4. Horní Slavkov

I. Horní Slavkov

 

 

2. Krásno

 

 

3. Nová Ves

 

 

 

 

5. Chodov

1. Chodov

 

 

2. Tatrovice

 

 

3. Vintířov

 

 

4. Vřesová

 

 

 

 

6. Kynšperk nad Ohří

1. Dasnice

 

 

2. Kaceřov

 

 

3. Kynšperk nad Ohří

 

 

4. Libavské Údolí

 

 

5. Šabina

 

 

 

 

7. Loket

1. Loket

 

 

2. Staré Sedlo

 

 

 

 

8. Lomnice

1. Dolní Nivy

 

 

2. Lomnice

 

 

 

 

9. Nové Sedlo

1. Nové Sedlo

 

 

 

 

10. Sokolov

1. Citice

 

 

2. Dolní Rychnov

 

 

3. Královské Poříčí

 

 

4. Sokolov

 

 

5. Svatava

 

 

6. Těšovice

 

 

 

 

 

 

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ

1. Broumov

1. Broumov

1. Božanov

 

 

2. Broumov

 

 

3. Heřmánkovice

 

 

4. Hejmánkovice

 

 

5. Křinice

 

 

6. Martínkovice

 

 

7. Otovice

 

 

8. Šonov

 

 

 

 

2. Meziměstí

1. Hynčice

 

 

2. Jetřichov

 

 

3. Meziměstí

 

 

4. Vernéřovice

 

 

 

 

3. Teplice nad Metují

1. Adršpach

 

 

2. Teplice nad Metují

 

 

 

 

 

 

2. Dobruška

1. České Meziříčí

1. České Meziříčí

 

 

2. Králova Lhota

 

 

3. Rohenice

 

 

 

 

2. Dobruška

1. Bačetín

 

 

2. Bohdašín

 

 

3. Bystré

 

 

4. Dobré

 

 

5. Dobruška

 

 

6. Chlístov

 

 

7. Janov

 

 

8. Kounov

 

 

9. Ohnišov

 

 

10. Podbřezí

 

 

11. Pohoří

 

 

12. Val

 

 

 

 

3. Opočno

1. Mokré

 

 

2. Očelice

 

 

3. Opočno

 

 

4. Přepychy

 

 

5. Semechnice

 

 

6. Trnov

 

 

 

 

4. Sedloňov

1. Deštné v Orlických horách

 

 

2. Dobřany

 

 

3. Olešnice v Orlických horách

 

 

4. Sedloňov

 

 

5. Sněžné

 

 

 

 

 

 

3. Dvůr Králové nad Labem

1. Bílá Třemešná

1. Bílá Třemešná

 

 

2. Dolní Brusnice

 

 

3. Nemojov

 

 

4. Třebihošť

 

 

 

 

2. Dubenec

1. Bílé Poličany

 

 

2. Doubravice

 

 

3. Dubenec

 

 

4. Hřibojedy

 

 

5. Lanžov

 

 

6. Libotov

 

 

7. Litíč

 

 

8. Velký Vřešťov

 

 

9. Vilantice

 

 

 

 

3. Dvůr Králové nad Labem

1. Dvůr Králové nad Labem

 

 

2. Choustníkovo Hradiště

 

 

3. Kocbeře

 

 

4. Kohoutov

 

 

5. Kuks

 

 

6. Stanovice

 

 

7. Trotina

 

 

8. Vítězná

 

 

9. Vlčkovice v Podkrkonoší

 

 

10. Zábřezí-Řečice

 

 

11. Zdobín

 

 

 

 

4. Mostek

1. Borovnice

 

 

2. Borovnička

 

 

3. Horní Brusnice

 

 

4. Mostek

 

 

 

 

 

 

4. Hořice

1. Hořice

1. Bašnice

 

 

2. Bílsko u Hořic

 

 

3. Boháňka

 

 

4. Bříšťany

 

 

5. Cerekvice nad Bystřicí

 

 

6. Dobrá Voda u Hořic

 

 

7. Hořice

 

 

8. Jeřice

 

 

9. Lukavec u Hořic

 

 

10. Milovice u Hořic

 

 

11. Petrovičky

 

 

12. Rašín

 

 

13. Sukorady

 

 

14. Třebnouševes

 

 

 

 

2. Miletín

1. Borek

 

 

2. Červená Třemešná

 

 

3. Miletín

 

 

4. Rohoznice

 

 

5. Tetín

 

 

6. Úhlejov

 

 

7. Vřesník

 

 

 

 

3. Ostroměř

1. Holovousy

 

 

2. Chomutice

 

 

3. Lískovice

 

 

4. Nevratice

 

 

5. Ostroměř

 

 

6. Podhorní Ujezd a Vojice

 

 

7. Sobčice

 

 

8. Staré Smrkovice

 

 

 

 

 

 

5. Hradec Králové

1. Černilov

1. Černilov

 

 

2. Divec

 

 

3. Lejšovka

 

 

4. Libníkovice

 

 

5. Librantice

 

 

6. Libřice

 

 

7. Výrava

 

 

 

 

2. Hradec Králové

1. Hradec Králové

 

 

2. Lochenice

 

 

3. Neděliště

 

 

4. Předměřice nad Labem

 

 

5. Stěžery

 

 

6. Vysoká nad Labem

 

 

 

 

3. Chlumec nad Cidlinou

1. Chlumec nad Cidlinou

 

 

2. Chudeřice

 

 

3. Káranice

 

 

4. Klamoš

 

 

5. Kosice

 

 

6. Kosičky

 

 

7. Lišice

 

 

8. Lovčice

 

 

9. Nové Město

 

 

10. Olešnice

 

 

11. Písek

 

 

12. Převýšov

 

 

13. Stará Voda

 

 

 

 

4. Nechanice

1. Boharyně

 

 

2. Dolní Přím

 

 

3. Hrádek

 

 

4. Kunčice

 

 

5. Lodín

 

 

6. Nechanice

 

 

7. Pšánky

 

 

8. Puchlovice

 

 

9. Stračov

 

 

 

 

5. Praskačka

1. Dobřenice

 

 

2. Hvozdnice

 

 

3. Kratonohy

 

 

4. Lhota pod Libčany

 

 

5. Libčany

 

 

6. Obědovice

 

 

7. Osice

 

 

8. Osičky

 

 

9. Praskačka

 

 

10. Radíkovice

 

 

11. Radostov

 

 

12. Roudnice

 

 

13. Syrovátka

 

 

14. Těchlovice

 

 

e15. Urbanicc

 

 

 

 

6. Smiřice

1. Benátky

 

 

2. Černožice

 

 

3. Habřina

 

 

4. Holohlavy

 

 

5. Hořiněves

 

 

6. Lužany

 

 

7. Račice nad Trotinou

 

 

8. Sendražice

 

 

9. Skalice

 

 

10. Smiřice

 

 

11. Smržov

 

 

12. Vrchovnice

 

 

 

 

7. Třebechovice pod Orebem

1. Běleč nad Orlicí

 

 

2. Blešno

 

 

3. Jeníkovice

 

 

4. Jílovice

 

 

5. Ledce

 

 

6. Třebechovice pod Orebem

 

 

7. Vysoký Újezd

 

 

 

 

8. Všestary

1. Čistěves

 

 

2. Dohalice

 

 

3. Hněvčeves

 

 

4. Máslojedy

 

 

5. Mokrovousy

 

 

6. Mžany

 

 

7. Sadová

 

 

8. Sovětice

 

 

9. Střezetice

 

 

10.Světí

 

 

11. Třesovice

 

 

12. Všestary

 

 

 

 

 

 

6. Jarom7ěř

1. Jaroměř

1. Dolany

 

 

2. Heřmanice

 

 

3. Hořenice

 

 

4. Chvalkovice

 

 

5. Jaroměř

 

 

6. Jasenná

 

 

7. Nový Ples

 

 

8. Rasošky

 

 

9. Rožnov

 

 

10. Rychnovek

 

 

11. Šestajovice

 

 

12. Velichovky

 

 

13. Velký Třebešov

 

 

14. Vlkov

 

 

15. Zaloňov

 

 

 

 

 

 

7. Jičín

1. Jičín

1. Brada-Rybníček

 

 

2. Březina

 

 

3. Bukvice

 

 

4. Butoves

 

 

5. Češov

 

 

6. Dílce

 

 

7. Dolní Lochov

 

 

8. Dřevěnice

 

 

9. Holín

 

 

10. Chyjice

 

 

11. Jičín

 

 

12. Jičíněves

 

 

13. Jinolice

 

 

14. Kacákova Lhota

 

 

15. Kbelnice

 

 

16. Kněžnice

 

 

17. Konecchlumí

 

 

18. Kostelec

 

 

19. Kovač

 

 

20. Kyje

 

 

21. Libuň

 

 

22. Lužany

 

 

23. Nemyčeves

 

 

24. Ohaveč

 

 

25. Ostružno

 

 

26. Podhradí

 

 

27. Podůlší

 

 

28. Radim

 

 

29. Slatiny

 

 

30. Soběraz

 

 

31. Staré Místo

 

 

32. Střevač

 

 

33. Tuř

 

 

34. Újezd pod Troskami

 

 

35. Úlibice

 

 

36. Valdice

 

 

37. Veliš

 

 

38. Vitiněves

 

 

39. Železnice

 

 

 

 

2. Kopidlno

1. Běchary

 

 

2. Budčeves

 

 

3. Cholenice

 

 

4. Kopidlno

 

 

5. Slavhostice

 

 

6. Vršce

 

 

7. Židovice

 

 

 

 

3. Lázně Bělohrad

1. Choteč

 

 

2. Lázně Bělohrad

 

 

3. Mlázovice

 

 

4. Svatojanský Újezd

 

 

5. Šárovcova Lhota

 

 

 

 

4. Libáň

1. Bačalky

 

 

2. Bystřice

 

 

3. Dětenice

 

 

4. Libáň

 

 

5. Rokytňany

 

 

6. Sedliště

 

 

7. Staré Hrady

 

 

8. Údrnice

 

 

9. Zelenecká Lhota

 

 

 

 

5. Sobotka

1. Libošovice

 

 

2. Markvartice

 

 

3. Mladějov

 

 

4. Ohařice

 

 

5. Osek

 

 

6. Samšina

 

 

7. Sobotka

 

 

8. Zámostí-Blata

 

 

 

 

6. Vysoké Veselí

1. Kozojedy

 

 

2. Sběř

 

 

3. Sekeřice

 

 

4. Třtěnice

 

 

5. Volanice

 

 

6. Vrbice

 

 

7. Vysoké Veselí

_

 

8. Žeretice

 

 

9. Žlunice

 

 

 

 

 

 

8. Kostelec nad Orlicí

1. Borohrádek

1. Borohrádek

 

 

2 Čermná nad Orlicí

 

 

3. Zdelov

 

 

4. Žďár nad Orlicí

 

 

 

 

2. Doudleby nad Orlicí

1. Doudleby nad Orlicí

 

 

 

 

3. Kostelec nad Orlicí

1. Borovnice

 

 

2. Častolovice

 

 

3. Čestice

 

 

4. Hřibiny-Ledská

 

 

5. Chleny

 

 

6. Kostelec nad Orlicí

 

 

7. Kostelecké Horky

 

 

8. Krchleby

 

 

9. Olešnice

 

 

10. Svídnice

 

 

11. Tutleky

 

 

12. Vrbice

 

 

 

 

4. Týniště nad Orlicí

1. Albrechtice nad Orlicí

 

 

2. Bolehošť

 

 

3. Lípa nad Orlicí

 

 

4. Nová Ves

 

 

5. Týniště nad Orlicí

 

 

 

 

 

 

9. Náchod

1. Červený Kostelec

1. Červená Hora

 

 

2. Červený Kostelec

 

 

3. Horní Radechová

 

 

4. Slatina nad Úpou

 

 

5. Zábrodí

 

 

 

 

2. Česká Skalice

1. Česká Skalice

 

 

2. Říkov

 

 

3. Velká Jesenice

 

 

4. Žernov

 

 

 

 

3. Hořičky

1. Brzice

 

 

2. Hořičky

 

 

3. Lhota pod Hořičkami

 

 

4. Litoboř

 

 

5. Mezilečí

 

 

6. Vestec

 

 

 

 

4. Hronov

1. Hronov

 

 

2. Stárkov

 

 

3. Velké Poříčí

 

 

4. Vysoká Srbská

 

 

5. Žďárky

 

 

 

 

5. Machov

1. Machov

 

 

 

 

6. Náchod

1. Česká Čermná

 

 

2. Dolní Radechová

 

 

3. Kramolna

 

 

4. Náchod

 

 

5. Studnice

 

 

6. Vysokov

 

 

 

 

7. Nový Hrádek

1. Borová

 

 

2. Nový Hrádek

 

 

 

 

8. Police nad Metují

1. Bezděkov nad Metují

 

 

2. Bukovice

 

 

3. Česká Metuje

 

 

4. Police nad Metují

 

 

5. Suchý Důl

 

 

6. Velké Petrovice

 

 

7. Žďár nad Metují

 

 

 

 

 

 

10. Nová Paka

1. Nová Paka

1. Nová Paka

 

 

2. Pecka

 

 

3. Stará Paka

 

 

4. Úbislavice

 

 

5. Vidochov

 

 

 

 

 

 

11. Nové Město nad Metují

1. Bohuslavice

1. Bohuslavice

 

 

2. Černčice

 

 

3. Slavětín nad Metují

 

 

4. Vršovka

 

 

 

 

2. Nové Město nad Metují

1. Jestřebí

 

 

2. Libchyně

 

 

3. Mezilesí

 

 

4. Nahořany

 

 

5. Nové Město nad Metují

 

 

6. Provodov- Šonov

 

 

7. Přibyslav

 

 

8. Sendraž

 

 

9. Slavoňov

 

 

 

 

 

 

12. Nový Bydžov

1. Nový Bydžov

1. Babice

 

 

2. Barchov

 

 

3. Hlušice

 

 

4. Humburky

 

 

5. Kobylice

 

 

6. Králíky

 

 

7. Lužec nad Cidlinou

 

 

8. Měník

 

 

9. Mlékosrby

 

 

10. Myštěves

 

 

11. Nepolisy

 

 

12. Nový Bydžov

 

 

13. Petrovice

 

 

14. Prasek

 

 

15. Skřivany

 

 

16. Sloupno

 

 

17. Starý Bydžov

 

 

18. Zachrašťany

 

 

19. Zdechovice

 

 

 

 

2. Smidary

1. Ohništ'any

 

 

2. Smidary

 

 

3. Šaplava

 

 

4. Vinary

 

 

 

 

 

 

13. Rychnov nad Kněžnou

1. Rokytnice v Orlických horách

1. Bartošovice v Orlických horách

 

 

2. Orlické Záhoří

 

 

3. Pěčín

 

 

4. Rokytnice v Orlických horách

 

 

5. Říčky v Orlických horách

 

 

6. Slatina nad Zdobnicí

 

 

 

 

2. Rychnov nad Kněžnou

1. Jahodov

 

 

2. Javornice

 

 

3. Liberk

 

 

4. Lično

 

 

5. Lukavice

 

 

6. Rychnov nad Kněžnou

 

 

7. Skuhrov nad Bělou

 

 

8. Synkov-Slemeno

 

 

9. Zdobnice

 

 

 

 

3. Solnice

1. Bílý Újezd

 

 

2. Byzhradec

 

 

3. Černíkovice

 

 

4. Kvasiny

 

 

5. Libel

 

 

6. Osečnice

 

 

7. Solnice

 

 

8. Třebešov

 

 

 

 

4. Vamberk

I. Lhoty u Potštejna

 

 

2. Lupenice

 

 

3. Polom

 

 

4. Potštejn

 

 

5. Proruby

 

 

6. Rybná nad Zdobnicí

 

 

7. Vamberk

 

 

8. Záměl

 

 

 

 

5. Voděrady

1. Voděrady

 

 

 

 

 

 

14. Trutnov

1. Horní Maršov

1. Horní Maršov

 

 

2. Malá Úpa

 

 

3. Pec pod Sněžkou

 

 

 

 

2. Janské Lázně

1. Janské Lázně

 

 

 

 

3. Malé Svatoňovice

1. Malé Svatoňovice

 

 

 

 

4. Mladé Buky

1. Mladé Buky

 

 

 

 

5. Rtyně v Podkrkonoší

1. Rtyně v Podkrkonoší

 

 

 

 

6. Svoboda nad Úpou

1. Svoboda nad Úpou

 

 

 

 

7. Trutnov

1. Dolní Olešnice

 

 

2. Hajnice

 

 

3. Horni Olešnice

 

 

4. Chotěvice

 

 

5. Chvateč

 

 

6. Jívka

 

 

7. Pilníkov

 

 

8. Radvanice

 

 

9. Staré Buky

 

 

10. Trutnov

 

 

11. Vlčice

 

 

 

 

8. Úpice

1. Batňovice

 

 

2. Havlovice

 

 

3. Libňatov

 

 

4. Maršov u Úpice

 

 

5. Suchovršice

 

 

6. Úpice

 

 

 

 

9. Velké Svatoňovice

1. Velké Svatoňovice

 

 

 

 

10. Žacléř

1. Bernartice

 

 

2. Královec

 

 

3. Lampertice

 

 

4. Zlatá Olešnice

 

 

5. Žacléř

 

 

 

 

 

 

15. Vrchlabí

1. Hostinné

1. Čermná

 

 

2. Dolní Kalná

 

 

3. Horní Kalná

 

 

4. Hostinné

 

 

5. Klášterská Lhota

 

 

6. Prosečné

 

 

 

 

2. Rudník

1. Rudník

 

 

 

 

3. Vrchlabí

1. Černý Důl

 

 

2. Dolní Branná

 

 

3. Dolní Dvůr

 

 

4. Dolní Lánov

 

 

5. Kunčice nad Labem

 

 

6. Lánov

 

 

7. Strážné

 

 

8. Špindlerův Mlýn

 

 

9. Vrchlabí

 

 

 

 

 

 

LIBERECKÝ KRAJ

1. Česká Lípa

1. Česká Lípa

1. Blíževedly

 

 

2. Česká Lípa

 

 

3. Holany

 

 

4. Horní Libchava

 

 

5. Jestřebí

 

 

6. Kozly

 

 

7. Kravaře

 

 

8. Kvítkov

 

 

9. Nový Oldřichov

 

 

10. Provodín

 

 

11. Sosnová

 

 

12. Stružnice

 

 

13. Stvolínky

 

 

14. Volfartice

 

 

15. Zahrádky

 

 

 

 

2. Doksy

1. Bezděz

 

 

2. Doksy

 

 

3. Luka

 

 

4. Okna

 

 

5. Skalka u Doks

 

 

6. Tachov

 

 

7. Ždírec

 

 

 

 

3. Dubá

I. Blatce

 

 

2. Dubá

 

 

3. Chlum

 

 

4. Tuhaň

 

 

5. Vrchovany

 

 

 

 

4. Mimoň

1. Brniště

 

 

2. Mimoň

 

 

3. Noviny pod Ralskem

 

 

4. Pertoltice pod Ralskem

 

 

5. Ralsko

 

 

6. Velký Valtinov

 

 

 

 

5. Stráž pod Ralskem

1. Dubnice

 

 

2. Hamr na Jezeře

 

 

3. Stráž pod Ralskem

 

 

 

 

6. Zákupy

1. Bohatice

 

 

2. Velenice

 

 

3. Zákupy

 

 

 

 

7. Žandov

1. Horní Police

 

 

2. Žandov

 

 

 

 

 

 

2. Frýdlant

1. Frýdlant

1. Bulovka

 

 

2. Černousy

 

 

3. Dětřichov

 

 

4. Dolní Řasnice

 

 

5. Frýdlant

 

 

6. Habartice

 

 

7. Heřmanice

 

 

8. Horní Řasnice

 

 

9. Krásný Les

 

 

10. Kunratice

 

 

11. Pertoltice

 

 

12. Višňová

 

 

 

 

2. Hejnice

1. Bílý Potok

 

 

2. Hejnice

 

 

3. Lázně Libverda

 

 

 

 

3. Jindřichovice pod Smrkem

1. Jindřichovice pod Smrkem

 

 

 

 

4. Nové Město pod Smrkem

1. Nové Město pod Smrkem

 

 

 

 

5. Raspenava

1. Raspenava

 

 

 

 

 

 

3. Jablonec nad Nisou

1. Jablonec nad Nisou

1. Bedřichov

 

 

2. Dalešice

 

 

3. Jablonec nad Nisou

 

 

4. Janov nad Nisou

 

 

5. Josefův Důl

 

 

6. Lučany nad Nisou

 

 

7. Maršovice

 

 

8. Nová Ves nad Nisou

 

 

 

 

2. Rychnov u Jablonce nad Nisou

1. Pulečný

 

 

2. Rádlo

 

 

3. Rychnov u Jablonce nad Nisou

 

 

 

 

 

 

4. Jilemnice

1. Jablonec nad Jizerou

1. Jablonec nad Jizerou

 

 

 

 

2. Jilemnice

1. Benecko

 

 

2. Bukovina u Čisté

 

 

3. Čistá u Horek

 

 

4. Horka u Staré Paky

 

 

5. Horní Branná

 

 

6. Jilemnice

 

 

7. Kruh

 

 

8. Levínská Olešnice

 

 

9. Martinice v Krkonoších

 

 

10. Mříčná

 

 

11. Peřimov

 

 

12. Roztoky u Jilemnice

 

 

13. Studenec

 

 

14. Svojek

 

 

15. Víchová nad Jizerou

 

 

16. Vítkovice

 

 

 

 

3. Poniklá

1. Jestřabí v Krkonoších

 

 

2. Poniklá

 

 

 

 

4. Rokytnice nad Jizerou

1. Paseky nad Jizerou

 

 

2. Rokytnice nad Jizerou

 

 

 

 

 

 

5. Liberec

1. Český Dub

1. Bílá

 

 

2. Cetenov

 

 

3. Český Dub

 

 

4. Hlavice

 

 

5. Proseč pod Ještědem

 

 

6. Světlá pod Ještědem

 

 

7. Všelibice

 

 

 

 

2. Hodkovice nad Mohelkou

1. Hodkovice nad Mohelkou

 

 

 

 

3. Hrádek nad Nisou

1. Hrádek nad Nisou

 

 

2. Chotyně

 

 

3. Rynoltice

 

 

 

 

4. Chrastava

1. Bílý Kostel nad Nisou

 

 

2. Chrastava

 

 

3. Kryštofovo Údolí

 

 

4. Mníšek

 

 

5. Nová Ves

 

 

6. Oldřichov v Hájích

 

 

 

 

5. Jablonné v Podještědí

1. Jablonné v Podještědí

 

 

2. Janovice v Podještědí

 

 

 

 

6. Křižany

1. Křižany

 

 

2. Zdislava

 

 

 

 

7. Liberec

1. Dlouhý Most

 

 

2. Jeřmanice

 

 

3. Liberec

 

 

4. Stráž nad Nisou

 

 

5. Šimonovice

 

 

 

 

8. Liberec-Vratislavice nad Nisou

1. Městský obvod Vratislavice nad Nisou

 

 

 

 

9. Osečná

1. Janův Důl

 

 

2. Osečná

 

 

 

 

 

 

6. Nový Bor

1. Cvikov

1. Cvikov

 

 

2. Krompach

 

 

3. Kunratice u Cvikova

 

 

4. Mařenice

 

 

5. Svor

 

 

 

 

2. Kamenický Šenov

1. Kamenický Šenov

 

 

2. Prysk

 

 

 

 

3. Nový Bor

1. Chotovice

 

 

2. Nový Bor

 

 

3. Okrouhlá

 

 

4. Polevsko

 

 

5. Radvanec

 

 

6. Skalice u České Lípy

 

 

7. Sloup v Čechách

 

 

8. Slunečná

 

 

9. Svojkov

 

 

 

 

 

 

7. Semily

1. Libštát

1. Bělá

 

 

2. Košťálov

 

 

3. Libštát

 

 

 

 

2. Lomnice nad Popelkou

1. Bradlecká Lhota

 

 

2. Lomnice nad Popelkou

 

 

3. Nová Ves nad Popelkou

 

 

4. Stružinec

 

 

5. Syřenov

 

 

6. Veselá

 

 

 

 

3. Semily

1. Benešov u Semil

 

 

2. Bozkov

 

 

3. Bystrá nad Jizerou

 

 

4. Háje nad Jizerou

 

 

5. Chuchelna

 

 

6. Jesenný

 

 

7. Příkrý

 

 

8. Roztoky u Semil

 

 

9. Semily

 

 

10.Slaná

 

 

11. Záhoří

 

 

 

 

4. Vysoké nad Jizerou

1. Roprachtice

 

 

2. Vysoké nad Jizerou

 

 

 

 

 

 

8. Tanvald

1. Desná

1. Desná

 

 

2. Kořenov

 

 

 

 

2. Harrachov

1. Harrachov

 

 

 

 

3. Smržovka

1. Albrechtice v Jizerských horách

 

 

2. Jiřetín pod Bukovou

 

 

3. Smržovka

 

 

 

 

4. Tanvald

1. Tanvald

 

 

 

 

5. Velké Hamry

1. Plavy

 

 

2. Velké Hamry

 

 

3. Zlatá Olešnice

 

 

 

 

 

 

9. Turnov

1. Hrubá Skála

1. Hrubá Skála

 

 

2. Karlovice

 

 

 

 

2. Jenišovice

1. Frýdštejn

 

 

2. Jenišovice

 

 

 

 

3. Příšovice

1. Kobyly

 

 

2. Pěnčín

 

 

3. Příšovice

 

 

4. Soběslavice

 

 

5. Svijanský Újezd

 

 

6. Svijany

 

 

 

 

4. Rovensko pod Troskami

1. Holenice

 

 

2. Ktová

 

 

3. Rovensko pod Troskami

 

 

4. Troskovice

 

 

5. Žernov

 

 

 

 

5. Sychrov

1. Čtveřín

 

 

2. Lažany

 

 

3. Paceřice

 

 

4. Radimovice

 

 

5. Sychrov

 

 

6. Vlastibořice

 

 

7. Žďárek

 

 

 

 

6. Turnov

1. Kacanovy

 

 

2. Klokočí

 

 

3. Loučky

 

 

4. Malá Skála

 

 

5. Mírová pod Kozákovem

 

 

6. Modřišice

 

 

7. Ohrazenice

 

 

8. Olešnice

 

 

9. Přepeře

 

 

10. Radostná pod Kozákovem

 

 

11. Rakousy

 

 

12. Tatobity

 

 

13. Turnov

 

 

14. Všeň

 

 

15. Vyskeř

 

 

 

 

 

 

10. Železný Brod

1. Železný Brod

1. Držkov

 

 

2. Jílové u Držkova

 

 

3. Koberovy

 

 

4. Líšný

 

 

5. Loužnice

 

 

6. Pěnčín

 

 

7. Radčice

 

 

8. Skuhrov

 

 

9. Vlastiboř

 

 

10. Zásada

 

 

11. Železný Brod

 

 

 

 

 

 

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ

1. Bílovec

1. Bílovec

1. Bílov

 

 

2. Bílovec

 

 

3. Bítov

 

 

4. Bravantice

 

 

5. Kujavy

 

 

6. Slatina

 

 

7. Tísek

 

 

8. Velké Albrechtice

 

 

 

 

2. Jistebník

1. Jistebník

 

 

 

 

3. Studénka

1. Albrechtičky

 

 

2. Pustějov

 

 

3. Studénka

 

 

 

 

 

 

2. Bohumín

1. Bohumín

1. Bohumín

 

 

 

 

2. Rychvald

1. Rychvald

 

 

 

 

 

 

3. Bruntál

1. Bruntál

1. Bruntál

 

 

2. Dětřichov nad Bystřicí

 

 

3. Dlouhá Stráň

 

 

4. Leskovec nad Moravicí

 

 

5. Lomnice

 

 

6. Mezina

 

 

7. Milotice nad Opavou

 

 

8. Moravskoslezský Kočov

 

 

9. Nová Pláň

 

 

10. Nové Heřminovy

 

 

11. Oborná

 

 

12. Razová

 

 

13. Roudno

 

 

14. Staré Město

 

 

15. Václavov u Bruntálu

 

 

16. Valšov

 

 

 

 

2. Dvorce

1. Bílčice

 

 

2. Dvorce

 

 

3. Křišťanovice

 

 

 

 

3. Horní Benešov

1. Horní Benešov

 

 

2. Horní Životice

 

 

3. Staré Heřminovy

 

 

4. Svobodné Heřmanice

 

 

 

 

4. Světlá Hora

1. Andělská Hora

 

 

2. Rudná pod Pradědem

 

 

3. Světlá Hora

 

 

 

 

5. Vrbno pod Pradědem

1. Karlova Studánka

 

 

2. Karlovice

 

 

3. Ludvíkov

 

 

4. Široká Niva

 

 

5. Vrbno pod Pradědem

 

 

 

 

 

 

4. Český Těšín

1. Český Těšín

1. Český Těšín

 

 

2. Chotěbuz

 

 

 

 

 

 

5. Frenštát pod Radhoštěm

1. Frenštát pod Radhoštěm

1. Bordovice

 

 

2. Frenštát pod Radhoštěm

 

 

3. Trojanovice

 

 

 

 

2. Lichnov

1. Lichnov

 

 

 

 

3. Tichá

1. Tichá

 

 

 

 

4. Veřovice

1. Veřovice

 

 

 

 

 

 

6. Frýdek-Místek

1. Brušperk

1. Brušperk

 

 

2. Krmelín

 

 

 

 

2. Dobrá

1. Dobrá

 

 

2. Dobratice

 

 

3. Dolní Tošanovice

 

 

4. Horní Tošanovice

 

 

5. Nižní Lhoty

 

 

6. Nošovice

 

 

7. Pazderna

 

 

8. Třanovice

 

 

9. Vojkovice

 

 

 

 

3. Dolní Domaslavice

1. Dolní Domaslavice

 

 

2. Horní Domaslavice

 

 

3. Soběšovice

 

 

 

 

4. Fryčovice

1. Fryčovice

 

 

 

 

5. Frýdek-Místek

1. Baška

 

 

2. Frýdek-Místek

 

 

3. Řepiště

 

 

4. Staré Město

 

 

5. Sviadnov

 

 

 

 

6. Hukvaldy

1. Hukvaldy

 

 

 

 

7. Kozlovice

1. Kozlovice

 

 

2. Lhotka

 

 

 

 

8. Lučina

1. Lučina

 

 

2. Žermanice

 

 

 

 

9. Palkovice

1. Palkovice

 

 

 

 

10. Paskov

1. Paskov

 

 

2. Žabeň

 

 

 

 

11. Raškovice

1. Krásná

 

 

2. Morávka

 

 

3. Pražmo

 

 

4. Raškovice

 

 

5. Vyšní Lhoty

 

 

 

 

12. Sedliště

1. Bruzovice

 

 

2. Kaňovice

 

 

3. Sedliště

 

 

 

 

13. Staříč

1. Staříč

 

 

 

 

 

 

7. Frýdlant nad Ostravicí

1. Čeladná

1. Čeladná

 

 

 

 

2. Frýdlant nad Ostravicí

1. Frýdlant nad Ostravicí

 

 

2. Janovice

 

 

3. Malenovice

 

 

4. Metylovice

 

 

5. Pržno

 

 

6. Pstruží

 

 

 

 

3. Kunčice pod Ondřejníkem

1. Kunčice pod Ondřejníkem

 

 

 

 

4. Ostravice

1. Ostravice

 

 

 

 

5. Staré Hamry

1. Bílá

 

 

2. Staré Hamry

 

 

 

 

 

 

8. Havířov

1. Albrechtice

1. Albrechtice

 

 

 

 

2. Havířov

1. Havířov

 

 

 

 

3. Horní Bludovice

1. Horní Bludovice

 

 

 

 

4. Horní Suchá

1. Horní Suchá

 

 

 

 

5. Těrlicko

1. Těrlicko

 

 

 

 

 

 

9. Hlučín

1. Dolní Benešov

1. Bohuslavice

 

 

2. Dolní Benešov

 

 

3. Závada

 

 

 

 

2. Hlučín

1. Darkovice

 

 

2. Děhylov

 

 

3. Dobroslavice

 

 

4. Hať

 

 

5. Hlučín

 

 

6. Kozmice

 

 

7. Vřesina

 

 

 

 

3. Ludgeřovice

1. Ludgeřovice

 

 

2. Markvartovice

 

 

3. Šilheřovice

 

 

 

 

4. Píšť

1. Bělá

 

 

2. Píšť

 

 

 

 

 

 

10. Jablunkov

1. Jablunkov

1. Bocanovice

 

 

2. Bukovec

 

 

3. Dolní Lomná

 

 

4. Horní Lomná

 

 

5. Hrádek

 

 

6. Hrčava

 

 

7. Jablunkov

 

 

8. Milíkov

 

 

9. Návsí

 

 

10. Písečná

 

 

11. Písek

 

 

 

 

2. Mosty u Jablunkova

1. Mosty u Jablunkova

 

 

 

 

 

 

11. Karviná

1. Dětmarovice

1. Dětmarovice

 

 

 

 

2. Karviná

1. Karviná

 

 

 

 

3. Petrovice u Karviné

1. Petrovice u Karviné

 

 

 

 

4. Stonava

1. Stonava

 

 

 

 

 

 

12. Kopřivnice

1. Kopřivnice

1. Kopřivnice

 

 

2. Závišice

 

 

 

 

2. Petřvald

1. Petřvald

 

 

 

 

3. Příbor

1. Kateřinice

 

 

2. Mošnov

 

 

3. Příbor

 

 

4. Skotnice

 

 

5. Trnávka

 

 

 

 

4. Štramberk

1. Štramberk

 

 

2. Ženklava

 

 

 

 

 

 

13. Kravaře

1. Bolatice

1.. Bolatice

 

 

 

 

2. Chuchelná

1. Chuchelná

 

 

2. Strahovice

 

 

 

 

3. Kobeřice

1. Kobeřice

 

 

 

 

4. Kravaře

1. Kravaře

 

 

 

 

5. Sudice

1. Rohov

 

 

2. Sudice

 

 

3. Třebom

 

 

 

 

6. Štěpánkovice

1. Štěpánkovice

 

 

 

 

 

 

14. Krnov

1. Brantice

1. Brantice

 

 

 

 

2. Jindřichov

1. Janov

 

 

2. Jindřichov

 

 

3. Petrovice

 

 

4. Vysoká

 

 

 

 

3. Krnov

1. Býkov-Láryšov

 

 

2. Hošťálkovy

 

 

3. Krasov

 

 

4. Krnov

 

 

5. Lichnov

 

 

 

 

4. Město Albrechtice

1. Heřmanovice

 

 

2. Holčovice

 

 

3. Liptaň

 

 

4. Město Albrechtice

 

 

5. Třemešná

 

 

 

 

5. Osoblaha

1. Bohušov

 

 

2. Dívčí Hrad

 

 

3. Hlinka

 

 

4. Osoblaha

 

 

5. Rusin

 

 

6. Slezské Pavlovice

 

 

7. Slezské Rudoltice

 

 

 

 

6. Úvalno

1. Úvalno

 

 

 

 

7. Zátor

1. Čaková

 

 

2. Zátor

 

 

 

 

 

 

15. Nový Jičín

1. Bartošovice

1. Bartošovice

 

 

2. Sedlnice

 

 

 

 

2. Hodslavice

1. Hodslavice

 

 

 

 

3. Jeseník nad Odrou

1. Jeseník nad Odrou

 

 

 

 

4. Mořkov

1. Mořkov

 

 

 

 

5. Nový Jičín

1. Bernartice nad Odrou

 

 

2. Hladké Životice

 

 

3. Hostašovice

 

 

4. Kunín

 

 

5. Nový Jičín

 

 

6. Rybí

 

 

7. Šenov u Nového Jičína

 

 

8. Životice u Nového Jičína

 

 

 

 

6. Starý Jičín

1. Starý Jičín

 

 

 

 

7. Suchdol nad Odrou

1. Suchdol nad Odrou

 

 

 

 

 

 

16. Odry

1. Fulnek

1. Fulnek

 

 

2. Vrchy

 

 

 

 

2. Odry

1. Heřmanice u Oder

 

 

2. Heřmánky

 

 

3. Jakubčovice nad Odrou

 

 

4. Mankovice

 

 

5. Odry

 

 

6. Vražné

 

 

 

 

3. Spálov

1. Luboměř

 

 

2. Spálov

 

 

 

 

 

 

17. Opava

1. Háj ve Slezsku

1. Háj ve Slezsku

 

 

2. Mokré Lazce

 

 

 

 

2. Hrabyně

1. Budišovice

 

 

2. Hrabyně

 

 

 

 

3. Hradec nad Moravicí

1. Branka u Opavy

 

 

2. Hradec nad Moravicí

 

 

 

 

4. Lítultovice

1. Bratříkovice

 

 

2. Dolní Životice

 

 

3. Hlavnice

 

 

4. Jakartovice

 

 

5. Lhotka u Lítultovic

 

 

6. Lítultovice

 

 

7. Mladecko

 

 

 

 

5. Opava

1. Brumovice

 

 

2. Hněvošice

 

 

3. Holasovice

 

 

4. Chlebíčov

 

 

5. Chvalíkovice

 

 

6. Mikolajíce

 

 

7. Neplachovice

 

 

8. Nové Sedlice

 

 

9. Oldřišov

 

 

10. Opava

 

 

11. Otice

 

 

12. Raduň

 

 

13. Slavkov

 

 

14.Služovice

 

 

15. Štáblovice

 

 

I6. Štítina

 

 

17. Uhliřov

 

 

18. Velké Hoštice

 

 

19. Vršovice

 

 

 

 

6. Pustá Polom

1. Hlubočec

 

 

2. Kyjovice

 

 

3. Pustá Polom

 

 

4. Těškovice

 

 

 

 

7. Skřipov

1. Skřipov

 

 

 

 

8. Stěbočice

1. Jezdkovice

 

 

2. Stěbořice

 

 

 

 

9. Velké Heraltice

1. Sosnová

 

 

2. Velké Heraltice

 

 

 

 

 

 

18. Orlová

1. Dolní Lutyně

1. Dolní Lutyně

 

 

 

 

2. Doubrava

1. Doubrava

 

 

 

 

3. Orlová

1. Orlová

 

 

 

 

4. Petřvald

1. Petřvald

 

 

 

 

 

 

19. Ostrava

1. Klimkovice

1. Klimkovice

 

 

2. Olbramice

 

 

3. Zbyslavice

 

 

 

 

2. Mariánské Hory a Hulváky

1. Mariánské Hory a Hulváky

 

 

2. Nová Ves

 

 

 

 

3. Moravská Ostrava a Přívoz

1. Hošťálkovice

 

 

2. Lhotka

 

 

3. Moravská Ostrava a Přívoz

 

 

4. Petřkovice

 

 

 

 

4. Ostrava-Jih

1. Hrabová

 

 

2. Ostrava-Jih

 

 

3. Proskovice

 

 

 

 

5. Polanka nad Odrou

1. Polanka nad Odrou

 

 

 

 

6. Poruba

1. Martinov

 

 

2. Plesná

 

 

3. Poruba

 

 

4. Pustkovec

 

 

5. Třebovice

 

 

 

 

7. Radvanice a Bartovice

1. Radvanice a Bartovice

 

 

 

 

8. Slezská Ostrava

1. Michálkovice

 

 

2. Slezská Ostrava

 

 

 

 

9. Stará Bělá

1. Nová Bělá

 

 

2. Stará Bělá

 

 

 

 

10. Stará Ves nad Ondřejnicí

1. Stará Ves nad Ondřejnicí

 

 

 

 

11. Svinov

1. Krásné Pole

 

 

2. Svinov

 

 

 

 

12. Šenov

1. Šenov

 

 

 

 

13. Václavovice

1. Václavovice

 

 

 

 

14. Velká Polom

1. Čavisov

 

 

2. Dolní Lhota

 

 

3. Horní Lhota

 

 

4. Velká Polom

 

 

 

 

15. Vítkovice

1. Vítkovice

 

 

 

 

16. Vratimov

1. Vratimov

 

 

 

 

17. Vřesina

1. Vřesina

 

 

 

 

 

 

20. Rýmařov

1. Břidličná

1. Břidličná

 

 

2. Ryžoviště

 

 

3. Velká Štáhle

 

 

 

 

2. Horní Město

1. Horní Město

 

 

2. Tvrdkov

 

 

 

 

3. Rýmařov

1. Dolní Moravice

 

 

2. Jiříkov

 

 

3. Malá Morávka

 

 

4. Malá Štáhle

 

 

5. Rýmařov

 

 

6. Stará Ves

 

 

 

 

 

 

21. Třinec

1. Bystřice

1. Bystřice

 

 

2. Košařiska

 

 

 

 

2. Hnojník

1. Hnojník

 

 

2. Komorní Lhotka

 

 

3. Řeka

 

 

4. Smilovice

 

 

5. Střítěž

 

 

6. Vělopolí

 

 

 

 

3. Nýdek

1. Nýdek

 

 

 

 

4. Třinec

1. Ropice

 

 

2. Třinec

 

 

3. Vendryně

 

 

 

 

 

 

22. Vítkov

1. Březová

1. Březová

 

 

 

 

2. Budišov nad Budišovkou

1. Budišov nad Budišovkou

 

 

2. Kružberk

 

 

3. Nové Lublice

 

 

4. Staré Těchanovice

 

 

5. Svatoňovice

 

 

 

 

3. Melč

1. Melč

 

 

2. Moravice

 

 

3. Radkov

 

 

 

 

4. Vítkov

1. Čermná ve Slezsku

 

 

2. Větřkovice

 

 

3. Vítkov

 

 

 

 

 

 

OLOMOUCKÝ KRAJ

1. Hranice

1. Bělotín

1. Bělotín

 

 

2. Polom

 

 

 

 

2. Hranice

1. Černotín

 

 

2. Dolní Těšice

 

 

3. Horní Těšice

 

 

4. Hrabůvka

 

 

5. Hranice

 

 

6. Jindřichov

 

 

7. Klokočí

 

 

8. Milenov

 

 

9. Olšovec

 

 

10. Partutovice

 

 

11. Radíkov

 

 

12. Skalička

 

 

13. Střítež nad Ludinou

 

 

14. Teplice nad Bečvou

 

 

15. Ústí

 

 

16. Zámrsky

 

 

 

 

3. Hustopeče nad Bečvou

1. Hustopeče nad Bečvou

 

 

2. Milotice nad Bečvou

 

 

3. Špičky

 

 

 

 

4. Opatovice

1. Býškovice

 

 

2. Opatovice

 

 

3. Paršovice

 

 

4. Rakov

 

 

 

 

5. Potštát

1. Potštát

 

 

 

 

6. Všechovice

1. Horní Újezd

 

 

2. Malhotice

 

 

3. Provodovice

 

 

4. Rouské

 

 

5. Všechovice

 

 

 

 

 

 

2. Jeseník

1. Javorník

1. Bernartice

 

 

2. Bílá Voda

 

 

3. Javorník

 

 

4. Uhelná

 

 

5. Vlčice

 

 

 

 

2. Jeseník

1. Bělá pod Pradědem

 

 

2. Česká Ves

 

 

3. Jeseník

 

 

4. Lipová-lázně

 

 

5. Ostružná

 

 

6. Písečná

 

 

 

 

3. Mikulovice

1. Hradec-Nová Ves

 

 

2. Mikulovice

 

 

3. Supíkovice

 

 

4. Velké Kunětice

 

 

 

 

4. Vidnava

1. Stará Červená Voda

 

 

2. Velká Kraš

 

 

3. Vidnava

 

 

 

 

5. Zlaté Hory

1. Zlaté Hory

 

 

 

 

6. Žulová

1. Černá Voda

 

 

2. Kobylá nad Vidnavkou

 

 

3. Skorošice

 

 

4. Vápenná

 

 

5. Žulová

 

 

 

 

 

 

3. Konice

1. Bohuslavice

1. Bohuslavice

 

 

2. Hačky

 

 

3. Hvozd

 

 

4. Polomí

 

 

5. Raková u Konice

 

 

6. Rakůvka

 

 

 

 

2. Brodek u Konice

1. Brodek u Konice

 

 

2. Lipová

 

 

3. Skřípov

 

 

4. Suchdol

 

 

 

 

3. Horní Štěpánov

1. Horní Štěpánov

 

 

 

 

4. Kladky

1. Kladky

 

 

2. Ludmírov

 

 

 

 

5. Konice

1. Březsko

 

 

2. Budětsko

 

 

3. Dzbel

 

 

4. Jesenec

 

 

5. Konice

 

 

6. Ochoz

 

 

7. Stražisko

 

 

8. Šubířov

 

 

 

4. Lipník nad Bečvou

1. Lipník nad Bečvou

1. Bohuslávky

 

 

2. Dolní Újezd

 

 

3. Jezernice

 

 

4. Lipník nad Bečvou

 

 

5. Týn nad Bečvou

 

 

 

 

2. Osek nad Bečvou

1. Osek nad Bečvou

 

 

2. Veselíčko

 

 

 

 

3. Soběchleby

1. Dolní Nětčice

 

 

2. Hlinsko

 

 

3. Horní Nětčice

 

 

4. Kladníky

 

 

5. Lhota

 

 

6. Radotín

 

 

7. Soběchleby

 

 

 

 

 

 

5. Litovel

1. Bouzov

1. Bouzov

 

 

2. Luká

 

 

3. Slavětín

 

 

 

 

2. Cholina

1. Bílsko

 

 

2. Dubčany

 

 

3. Cholina

 

 

4. Loučka

 

 

5. Olbramice

 

 

 

 

3. Litovel

1. Bílá Lhota

 

 

2. Červenka

 

 

3. Haňovice

 

 

4. Litovel

 

 

5. Měrotín

 

 

6. Mladeč

 

 

7. Pňovice

 

 

 

 

4. Náklo

1. Náklo

 

 

2. Střeň

 

 

 

 

5. Senice na Hané

1. Senice na Hané

 

 

2. Senička

 

 

3. Vilémov

 

 

 

 

 

 

6. Mohelnice

1. Loštice

1. Loštice

 

 

2. Moravičany

 

 

3. Palonín

 

 

4. Pavlov

 

 

 

 

2. Mohelnice

1. Krchleby

 

 

2. Lišnice

 

 

3. Maletín

 

 

4. Mírov

 

 

5. Mohelnice

 

 

6. Třeština

 

 

 

 

3. Úsov

1. Klopina

 

 

2. Police

 

 

3. Stavenice

 

 

4. Úsov

 

 

 

 

 

 

7. Olomouc

1. Bohuňovice

1. Bohuňovice

 

 

2. Hlušovice

 

 

 

 

2. Dolany

1. Bělkovice-Lašťany

 

 

2. Dolany

 

 

3. Tovéř

 

 

 

 

3. Doloplazy

1. Doloplazy

 

 

 

 

4. Drahanovice

1. Drahanovice

 

 

 

 

5. Dub nad Moravou

1. Dub nad Moravou

 

 

2. Charváty

 

 

3. Věrovany

 

 

 

 

6. Hlubočky

1. Hlubočky

 

 

 

 

7. Horka nad Moravou

1. Horka nad Moravou

 

 

2. Skrbeň

 

 

 

 

8. Libavá

1. Libavá (území vojenského újezdu)

 

 

 

 

9. Liboš

1. Liboš

 

 

 

 

10. Lutín

1. Luběnice

 

 

2. Lutín

 

 

3. Slatinice

 

 

 

 

11. Náměšť na Hané

1. Loučany

 

 

2. Náměšť na Hané

 

 

 

 

12. Olomouc

1. Blatec

 

 

2. Bystročice

 

 

3. Bystrovany

 

 

4. Hněvotín

 

 

5. Kožušany-Tážaly

 

 

6. Křelov-Břuchotín

 

 

7. Olomouc

 

 

8. Příkazy

 

 

9. Samotišky

 

 

 

 

13. Štěpánov

1. Štěpánov

 

 

 

 

14. Těšetice

1. Těšetice

 

 

2. Ústín

 

 

 

 

15. Tršice

1. Suchonice

 

 

2. Tršice

 

 

 

 

16. Velká Bystřice

1. Bukovany

 

 

2. Mrsklesy

 

 

3. Přáslavice

 

 

4. Svésedlice

 

 

5. Velká Bystřice

 

 

 

 

17. Velký Týnec

1. Grygov

 

 

2. Krčmaň

 

 

3. Majetín

 

 

4. Velký Týnec

 

 

 

 

18. Velký Újezd

1. Daskabát

 

 

2. Velký Újezd

 

 

 

 

 

 

8. Prostějov

1. Bedihošť

1. Bedihošť

 

 

2. Čehovice

 

 

3. Vřesovice

 

 

4. Výšovice

 

 

 

 

2. Brodek u Prostějova

1. Brodek u Prostějova

 

 

2. Dobrochov

 

 

3. Hradčany-Kobeřice

 

 

4. Ondratice

 

 

5. Želeč

 

 

 

 

3. Čechy pod Kosířem

1. Čechy pod Kosířem

 

 

2. Hluchov

 

 

3. Stařechovice

 

 

 

 

4. Drahany

1. Bousín

 

 

2. Drahany

 

 

3. Niva

 

 

4. Otinoves

 

 

5. Rozstání

 

 

 

 

5. Klenovice na Hané

1. Čelčice

 

 

2. Ivaň

 

 

3. Klenovice na Hané

 

 

4. Obědkovice

 

 

5. Pivín

 

 

6. Skalka

 

 

7. Tvorovice

 

 

 

 

6. Kostelec na Hané

1. Bílovice-Lutotín

 

 

2. Kostelec na Hané

 

 

3. Lešany

 

 

 

 

7. Kralice na Hané

I. Biskupice

 

 

2. Hrdibořice

 

 

3. Hrubčice

 

 

4. Klopotovice

 

 

5. Kralice na Hané

 

 

 

 

8. Laškov

1. Laškov

 

 

2. Pěnčín

 

 

 

 

9. Němčice nad Hanou

1. Hruška

 

 

2. Mořice

 

 

3. Němčice nad Hanou

 

 

4. Pavlovice u Kojetína

 

 

5. Srbce

 

 

6. Vitčice

 

 

7. Vrchoslavice

 

 

 

 

10. Nezamyslice

1. Dobromilice

 

 

2. Doloplazy

 

 

3. Dřevnovice

 

 

4. Koválovice-Osíčany

 

 

5. Nezamyslice

 

 

6. Tištín

 

 

7. Víceměřice

 

 

 

 

11. Otaslavice

1. Otaslavice

 

 

2. Vincencov

 

 

3. Vranovice-Kelčice

 

 

 

 

12. Plumlov

1. Krumsín

 

 

2. Ohrozim

 

 

3. Plumlov

 

 

4. Prostějovičky

 

 

 

 

13. Prostějov

1 Držovice

 

 

2. Mostkovice

 

 

3. Olšany u Prostějova

 

 

4. Prostějov

 

 

5. Vrbátky

 

14. Protivanov

1. Buková

 

 

2. Malé Hradisko

 

 

3. Protivanov

 

 

 

 

15. Přemyslovice

I.. Přemyslovice

 

 

 

 

16. Ptení

1. Ptení

 

 

2. Stínava

 

 

3. Vícov

 

 

4. Zdětín

 

 

 

 

17. Smržice

1. Čelechovice na Hané

 

 

2. Slatinky

 

 

3. Smržice

 

 

 

 

18. Určice

1. Alojzov

 

 

2. Dětkovice

 

 

3. Myslejovice

 

 

4. Seloutky

 

 

5. Určice

 

 

 

 

 

 

9. Přerov

1. Brodek u Přerova

1. Brodek u Přerova

 

 

2. Císařov

 

 

3. Citov

 

 

4. Rokytnice

 

 

 

 

2. Domaželice

1. Čechy

 

 

2. Domaželice

 

 

3. Líšná

 

 

 

 

3. Dřevohostice

1. Dřevohostice

 

 

2. Křtomil

 

 

3. Lipová

 

 

4. Nahošovice

 

 

5. Radkova Lhota

 

 

6. Radkovy

 

 

7. Turovice

 

 

8. Žákovice

 

 

 

 

4. Horní Moštěnice

1. Beňov

 

 

2. Dobrčice

 

 

3. Horní Moštěnice

 

 

4. Přestavlky

 

 

5. Říkovice

 

 

6. Stará Ves

 

 

 

 

5. Kojetín

1. Kojetín

 

 

2. Křenovice

 

 

3. Měrovice nad Hanou

 

 

4. Polkovice

 

 

5. Stříbrnice

 

 

6. Uhřičice

 

 

 

 

6. Kokory

1. Čelechovice

 

 

2. Kokory

 

 

3. Lhotka

 

 

4. Nelešovice

 

 

 

 

7. Přerov

1. Bezuchov

 

 

2. Bochoř

 

 

3. Lazníčky

 

 

4. Lazníky

 

 

5. Oprostovice

 

 

6. Podolí

 

 

7. Přerov

 

 

8. Tučín

 

 

9. Věžky

 

 

10. Vlkoš

 

 

11. Výkleky

 

 

12. Želatovice

 

 

 

 

8. Radslavice

1. Buk

 

 

2. Grymov

 

 

3. Hradčany

 

 

4. Oldřichov

 

 

5. Pavlovice u Přerova

 

 

6. Prosenice

 

 

7. Radslavice

 

 

8. Radvanice

 

 

9. Sobíšky

 

 

10. Sušice

 

 

11. Šišma

 

 

12. Zábeštní Lhota

 

 

 

 

9. Tovačov

1. Lobodice

 

 

2. Oplocany

 

 

3. Tovačov

 

 

 

 

10. Troubky

1. Troubky

 

 

 

 

 

 

10. Šternberk

1. Moravský Beroun

1. Moravský Beroun

 

 

2. Norberčany

 

 

 

 

2. Šternberk

1. Babice

 

 

2. Domašov nad Bystřící

 

 

3. Domašov u Šternberka

 

 

4. Hlásnice

 

 

5. Hnojice

 

 

6. Horní Loděnice

 

 

7. Hraničné Petrovice

 

 

8. Huzová

 

 

9. Jívová

 

 

10. Komárov

 

 

11. Lipina

 

 

12. Lužice

 

 

13. Mladějovice

 

 

14. Mutkov

 

 

15. Řídeč

 

 

16.Strukov

 

 

17. Štamov

 

 

18. Šternberk

 

 

19. Žerotín

 

 

 

11. Šumperk

1. Bludov

1. Bludov

 

 

2. Bohutín

 

 

3. Chromeč

 

 

 

 

2. Branná

1. Branná

 

 

2. Šléglov

 

 

3. Vikantice

 

 

 

 

3. Hanušovice

1. Hanušovice

 

 

2. Jindřichov

 

 

3. Kopřivná

 

 

4. Malá Morava

 

 

 

 

4. Libina

1. Hrabišín

 

 

2. Libina

 

 

 

 

5. Oskava

1. Oskava

 

 

 

 

6. Ruda nad Moravou

1. Bohdíkov

 

 

2. Bušín

 

 

3. Jakubovice

 

 

4. Janoušov

 

 

5. Olšany

 

 

6. Ruda nad Moravou

 

 

 

 

7. Staré Město

1. Staré Město

 

 

 

 

8. Šumperk

1. Bratrušov

 

 

2. Dlouhomilov

 

 

3. Dolní Studénky

 

 

4. Hraběšice

 

 

5. Nový Malín

 

 

6. Písařov

 

 

7. Rapotín

 

 

8. Rejchartice

 

 

9. Sobotín

 

 

10. Sudkov

 

 

11. Šumperk

 

 

12. Vernířovice

 

 

13. Vikýřovice

 

 

 

 

9. Velké Losiny

1. Loučná nad Desnou

 

 

2. Velké Losiny

 

 

 

 

 

 

12. Uničov

1. Dlouhá Loučka

1. Dlouhá Loučka

 

 

 

 

2. Paseka

1. Paseka

 

 

 

 

3. Šumvald

1. Šumvald

 

 

 

 

4. Troubelice

1. Lipinka

 

 

2. Nová Hradečná

 

 

3. Troubelice

 

 

 

 

5. Újezd

1. Újezd

 

 

 

 

6. Uničov

1. Medlov

 

 

2. Uničov

 

 

3. Želechovice

 

 

 

 

 

 

13. Zábřeh

1. Brníčko

1. Brníčko

 

 

2. Lesnice

 

 

 

 

2. Dubicko

1. Bohuslavice

 

 

2. Dubicko

 

 

3. Hrabavá

 

 

 

 

3. Postřelmov

I. Kolšov

 

 

2. Postřelmov

 

 

 

 

4. Rohle

1. Kamenná

 

 

2. Rohle

 

 

 

 

5. Štíty

1. Horní Studénky

 

 

2. Štíty

 

 

3. Zborov

 

 

 

 

6. Zábřeh

1. Drozdov

 

 

2. Hoštejn

 

 

3. Hynčina

 

 

4. Jedle

 

 

5. Jestřebí

 

 

6. Kosov

 

 

7. Leština

 

 

8. Lukavice

 

 

9. Nemile

 

 

10. Postřelmůvek

 

 

11. Rájec

 

 

12. Rovensko

 

 

13. Svébohov

 

 

14. Vyšehoří

 

 

15. Zábřeh

 

 

16. Zvole

 

 

 

 

 

 

PARDUBICKÝ KRAJ

1. Česká Třebová

1. Česká Třebová

1. Česká Třebová

 

 

2. Přivrat

 

 

3. Rybník

 

 

4. Semanín

 

 

5. Třebovice

 

 

 

 

 

 

2. Hlinsko

1. Hlinsko

1. Dědová

 

 

2. Hamry

 

 

3. Hlinsko

 

 

4. Holetín

 

 

5. Jeníkov

 

 

6. Kameničky

 

 

7. Kladno

 

 

8. Krouna

 

 

9. Miřetice

 

 

10. Otradov

 

 

11. Pokřikov

 

 

12. Raná

 

 

13. Studnice

 

 

14. Svratouch

 

 

15. Tisovec

 

 

16. Včelákov

 

 

17. Vítanov

 

 

18. Vojtěchov

 

 

19. Vortová

 

 

 

 

2. Trhová Kamenice

1. Trhová Kamenice

 

 

2: Všeradov

 

 

3. Vysočina

 

 

 

 

 

 

3. Holice

1. Holice

1. Býšť

 

 

2. Dolní Roveň

 

 

3. Dolní Ředice

 

 

4. Holice

 

 

5. Horní Ředice

 

 

6. Chvojenec

 

 

7. Ostřetín

 

 

8. Poběžovice u Holic

 

 

9. Trusnov

 

 

10. Uhersko

 

 

11. Veliny

 

 

12. Vysoké Chvojno

 

 

 

 

2. Horní Jelení

1. Horní Jelení

 

 

2. Jaroslav

 

 

 

 

 

 

4. Chrudim

1. Heřmanův Městec

1. Heřmanův Městec

 

 

2. Hošťalovice

 

 

3. Klešice

 

 

4. Kostelec u Heřmanova Městce

 

 

5. Lány

 

 

6. Míčov-Sušice

 

 

7. Morašice

 

 

8. Načešice

 

 

9. Podhořany u Ronova

 

 

10. Prachovice

 

 

11. Rozhovice

 

 

12. Úherčice

 

 

13. Vápenný Podol

 

 

14. Vyžice

 

 

 

 

2. Hrochův Týnec

1. Bořice

 

 

2. Čankovice

 

 

3. Honbice

 

 

4. Hrochův Týnec

 

 

5. Nabočany

 

 

6. Přestavlky

 

 

7. Trojovice

 

 

8. Zájezdec

 

 

 

 

3. Chrast

1. Bítovany

 

 

2. Horka

 

 

3. Hroubovice

 

 

4. Chrast

 

 

5. Jenišovice

 

 

6. Lozice

 

 

7. Rosice

 

 

8. Řestoky

 

 

9. Smrček

 

 

10. Zaječice

 

 

 

 

4. Chroustovice

1. Chroustovice

 

 

2. Ostrov

 

 

 

 

5. Chrudim

1. Bylany

 

 

2. Dolní Bezděkov

 

 

3. Dřenice

 

 

4. Dvakačovice

 

 

5. Chrudim

 

 

6. Kočí

 

 

7. Křižanovice

 

 

8. Liboměřice

 

 

9. Licibořice

 

 

10. Lukavice

 

 

11. Mladoňovice

 

 

12. Orel

 

 

13. Rabštejnská Lhota

 

 

14.Sobětuchy

 

 

15.Stolany

 

 

16.Svídnice

 

 

17. Třibřichy

 

 

18. Tuněchody

 

 

19. Úhřetice

 

 

20. Vejvanovice

 

 

21. Žumberk

 

 

 

 

6. Luže

1. Luže

 

 

2. Střemošice

 

 

 

 

7. Nasavrky

1. Bojanov

 

 

2. Ctětín

 

 

3. České Lhotice

 

 

4. Hodonín

 

 

5. Horní Bradlo

 

 

6. Krásné

 

 

7. Libkov

 

 

8. Nasavrky

 

 

 

 

8. Proseč

1. Bor u Skutče

 

 

2. Perálec

 

 

3. Proseč

 

 

4. Zderaz

 

 

 

 

9. Ronov nad Doubravou

1. Biskupice

 

 

2. Bousov

 

 

3. Kněžice

 

 

4. Lipovec

 

 

5. Ronov nad Doubravou

 

 

6. Žlebské Chvalovice

 

 

 

 

10. Skuteč

1. Hluboká

 

 

2. Leštinka

 

 

3. Mrákotín

 

 

4. Prosetín

 

 

5. Předhradí

 

 

6. Skuteč

 

 

7. Vrbatův Kostelec

 

 

 

 

11. Slatiňany

1. Slatiňany

 

 

 

 

12. Třemošnice

1. Běstvina

 

 

2. Seč

 

 

3. Třemošnice

 

 

 

 

 

 

5. Králíky

1. Červená Voda

1. Červená Voda

 

 

 

 

2. Králíky

1. Dolní Morava

 

 

2. Králíky

 

 

3. Lichkov

 

 

4. Mladkov

 

 

 

 

 

 

6. Lanškroun

1. Dolní Čermná

1. Dolní Čermná

 

 

2. HorníČermná

 

 

3. Petrovice

 

 

 

 

2. Lanškroun

1. Albrechtice

 

 

2. Anenská Studánka

 

 

3. Cotkytle

 

 

4. Damníkov

 

 

5. Horní Třešňovec

 

 

6. Lanškroun

 

 

7. Lubník

 

 

8. Luková

 

 

9. Ostrov

 

 

10. Rudoltice

 

 

11. Sázava

 

 

12. Trpík

 

 

13. Žichlínek

 

 

 

 

3. Tatenice

1. Krasíkov

 

 

2. Strážná

 

 

3. Tatenice

 

 

 

 

4. Výprachtice

1. Čenkovice

 

 

2. Horní Heřmanice

 

 

3. Výprachtice

 

 

 

 

 

 

7. Litomyšl

1. Dolní Újezd

1. Budislav

 

 

2. Desná

 

 

3. Dolní Újezd

 

 

4. Horní Újezd

 

 

5. Chotěnov

 

 

6. Jarošov

 

 

7. Nová Ves u Jarošova

 

 

8. Poříčí u Litomyšle

 

 

9. Vidlatá Seč

 

 

 

 

2. Litomyšl

1. Benátky

 

 

2. Bohuňovice

 

 

3. Cerekvice nad Loučnou

 

 

4. Čistá

 

 

5. Horky

 

 

6. Chmelík

 

 

7. Chotovice

 

 

8. Janov

 

 

9. Litomyšl

 

 

10. Lubná

 

 

11. Makov

 

 

12. Morašice

 

 

13. Němčice

 

 

14. Nová Sídla

 

 

15. Osík

 

 

16. Příluka

 

 

17. Řídký

 

 

18.Sebranice

 

 

19.Sedliště

 

 

20.Strakov

 

 

21. Suchá Lhota

 

 

22. Trstěnice

 

 

23. Tržek

 

 

24. Újezdec

 

 

 

 

3. Sloupnice

1. Sloupnice

 

 

2. Vlčkov

 

 

 

 

 

 

8. Moravská Třebová

1. Jevíčko

1. Bělá u Jevíčka

 

 

2. Biskupice

 

 

3. Březina

 

 

4. Březinky

 

 

5. Hartinkov

 

 

6. Chornice

 

 

7. Jaroměřice

 

 

8. Jevíčko

 

 

9. Slatina

 

 

10. Víska u Jevíčka

 

 

11. Vrážné

 

 

12. Vysoká

 

 

 

 

2. Městečko Trnávka

1. Bezděčí u Trnávky

 

 

2. Městečko Trnávka

 

 

3. Rozstání

 

 

4. Vranová Lhota

 

 

 

 

3. Moravská Třebová

1. Borušov

 

 

2. Dětřichov u Moravské Třebové

 

 

3. Dlouhá Loučka

 

 

4. Gruna

 

 

5. Janůvky

 

 

6. Koruna

 

 

7. Křenov

 

 

8. Kunčina

 

 

9. Linhartice

 

 

10. Malíkov

 

 

11. Mladějov na Moravě

 

 

12. Moravská Třebová

 

 

13. Radkov

 

 

14. Rychnov na Moravě

 

 

15. Staré Město

 

 

16. Třebařov

 

 

17. Útěchov

 

 

 

 

 

 

9. Pardubice

1. Dašice

1. Dašice

 

 

2. Kostěnice

 

 

3. Lány u Dažic

 

 

 

 

2. Lázně Bohdaneč

1. Dolany

 

 

2. Křičeň

 

 

3. Lázně Bohdaneč

 

 

4. Neratov

 

 

5. Plch

 

 

6. Podůlšany

 

 

7. Rohoznice

 

 

8. Staré Ždánice

 

 

9. Živanice

 

 

 

 

3. Moravany

1. Moravany

 

 

2. Slepotice

 

 

 

 

4. Pardubice

1. Barchov

 

 

2. Bezděkov

 

 

3. Bukovina nad Labem

 

 

4. Čeperka

 

 

5. Čepí

 

 

6. Černá u Bohdanče

 

 

7. Dříteč

 

 

8. Dubany

 

 

9. Hrobice

 

 

10. Jezbořice

 

 

11. Libišany

 

 

12. Mikulovice

 

 

13. Němčice

 

 

14. Opatovice nad Labem

 

 

15. Ostřešany

 

 

16. Pardubice

 

 

17. Ráby

 

 

18. Rybitví

 

 

19.Spojil

 

 

20. Srch

 

 

21. Srnojedy

 

 

22. Staré Hradiště

 

 

23. Staré Jesenčany

 

 

24. Starý Mateřov

 

 

25. Stéblová

 

 

26. Třebosice

 

 

27. Úhřetická Lhota

 

 

 

 

5. Rohovládova Bělá

1. Bukovka

 

 

2. Chýšť

 

 

3. Kasalice

 

 

4. Malé Výkleky

 

 

5. Pravy

 

 

6. Rohovládova Bělá

 

 

7. Vlčí Habřina

 

 

8. Voleč

 

 

 

 

6. Sezemice

1. Borek

 

 

2. Časy

 

 

3. Choteč

 

 

4. Kunětice

 

 

5. Rokytno

 

 

6. Sezemice

 

 

7. Újezd u Sezemic

 

 

 

 

 

 

10. Polička

1. Bystré

1. Bystré

 

 

2. Hartmanice

 

 

3. Jedlová

 

 

4. Nedvězí

 

 

5. Svojanov

 

 

6. Trpín

 

 

 

 

2. Polička

1. Borová

 

 

2. Březiny

 

 

3. Kamenec u Poličky

 

 

4. Korouhev

 

 

5. Květná

 

 

6. Oldřiš

 

 

7. Polička

 

 

8. Pomezí

 

 

9. Pustá Kamenice

 

 

10. Pustá Rybná

 

 

11. Sádek

 

 

12. Stašov

 

 

13. Široký Důl

 

 

14. Telecí

 

 

 

 

 

 

11. Přelouč

1. Choltice

1. Bukovina u Přelouče

 

 

2. Holotín

 

 

3. Choltice

 

 

4. Chrtníky

 

 

5. Jedousov

 

 

6. Jeníkovice

 

 

7. Lipoltice

 

 

8. Poběžovice u Přelouče

 

 

9. Sovolusky

 

 

10. Stojice

 

 

11. Svinčany

 

 

12. Svojšice

 

 

13. Turkovice

 

 

14. Urbanice

 

 

15. Veselí

 

 

 

 

2. Chvaletice

1. Chvaletice

 

 

2. Kojice

 

 

 

 

3. Přelouč

1. Brloh

 

 

2. Břehy

 

 

3. Jankovice

 

 

4. Litošice

 

 

5. Mokošín

 

 

6. Přelouč

 

 

7. Přelovice

 

 

8. Přepychy

 

 

9. Sopřeč

 

 

10. Valy

 

 

11. Vápno

 

 

12. Vyšehněvice

 

 

13. Žárovice

 

 

 

 

4. Řečany nad Labem

1. Hlavečník

 

 

2. Kladruby nad Labem

 

 

3. Labské Chrčice

 

 

4. Morašice

 

 

5. Řečany nad Labem

 

 

6. Selmice

 

 

7. Semín

 

 

8. Strašov

 

 

9. Tetov

 

 

10. Trnávka

 

 

11. ŮÚezd u Přelouče

 

 

12. Zdechovice

 

 

 

 

 

 

12. Svitavy

1. Brněnec

1. Banín

 

 

2. Bělá nad Svitavou

 

 

3. Bohuňov

 

 

4. Brněnec

 

 

5. Chrastavec

 

 

6. Lavičné

 

 

7. Rozhraní

 

 

8. Rudná

 

 

9. Študlov

 

 

10. Vítějeves

 

 

11. Želivsko

 

 

 

 

2. Březová nad Svitavou

1. Březová nad Svitavou

 

 

2. Pohledy

 

 

 

 

3. Svitavy

1. Dětřichov

 

 

2. Hradec nad Svitavou

 

 

3. Javorník

 

 

4. Kamenná Horka

 

 

5. Karle

 

 

6. Koclířov

 

 

7. Kukle

 

 

8. Mikuleč

 

 

9. Opatov

 

 

10. Opatovec

 

 

11. Radiměř

 

 

12. Rohozná

 

 

13.Sklené

 

 

14.Svitavy

 

 

15. Vendolí

 

 

 

 

 

 

13. Ústí nad Orlicí

1. Brandýs nad Orlicí

1. Brandýs nad Orlicí

 

 

2. Sudislav nad Orlicí

 

 

 

 

2. Dolní Dobrouč

1. Dolní Dobrouč

 

 

2. Hnátnice

 

 

 

 

3. Ústí nad Orlicí

1. České Libchavy

 

 

2. Dlouhá Třebová

 

 

3. Hrádek

 

 

4. Jehnědí

 

 

5. Libchavy

 

 

6. Orlické Podhůří

 

 

7. Řetová

 

 

8. Řetůvka

 

 

9. Sopotnice

 

 

10. Ustí nad Orlicí

 

 

11. Velká Skrovnice

 

 

12. Voděrady

 

 

 

 

 

 

14. Vysoké Mýto

1. Choceň

1. Běstovice

 

 

2. Bošín

 

 

3. Dobříkov

 

 

4. Choceň

 

 

5. Koldín

 

 

6. Kosořín

 

 

7. Mostek

 

 

8. Nasavrky

 

 

9. Oucmanice

 

 

10. Plchovice

 

 

11. Podlesí

 

 

12.Seč

 

 

13.Skořenice

 

 

14.Sruby

 

 

15.Sudslava

 

 

16. Svatý Jiří

 

 

17. Újezd u Chocně

 

 

18. Vračovice-Orlov

 

 

19. Zálší

 

 

20. Zářecká Lhota

 

 

 

 

2. Vysoké Mýto

1. Bučina

 

 

2. České Heřmanice

 

 

3. Džbánov

 

 

4. Hrušová

 

 

5. Javorník

 

 

6. Leština

 

 

7. Libecina

 

 

8. Nové Hrady

 

 

9. Pustina

 

 

10. Radhošť

 

 

11. Řepníky

 

 

12. Slatina

 

 

13.Stradouň

 

 

14. Tisová

 

 

15. Týnišťko

 

 

16. Vinary

 

 

17. Vraclav

 

 

16. Vysoké Mýto

 

 

19. Zádolí

 

 

20. Zámrsk

 

 

 

 

 

 

15. Žamberk

1. Jablonné nad Orlicí

1. Bystřec

 

 

2. Jablonné nad Orlicí

 

 

3. Jamné nad Orlicí

 

 

4. Mistrovice

 

 

5. Orličky

 

 

6. Sobkovice

 

 

7. Studené

 

 

8. Těchonín

 

 

9. Verměřovice

 

 

 

 

2. Letohrad

1. Letohrad

 

 

2. Lukavice

 

 

3. Nekoř

 

 

4. Písečná

 

 

5. Šedivec

 

 

6. Žampach

 

 

 

 

3. Žamberk

1. Česká Rybná

 

 

2. České Petrovice

 

 

3. Dlouhoňovice

 

 

4. Hejnice

 

 

5. Helvíkovice

 

 

6. Kameničná

 

 

7. Klášterec nad Orlicí

 

 

8. Kunvald

 

 

9. Líšnice

 

 

10. Pastviny

 

 

11. Záchlumí

 

 

12. Žamberk

 

 

 

 

 

 

PLZEŇSKÝ KRAJ

 

 

1. Blovice

1. Blovice

1. Blovice

 

 

2. Chlum

 

 

3. Chocenice

 

 

4. Jarov

 

 

5. Louňová

 

 

6. Milínov

 

 

7. Seč

 

 

8. Střížovice

 

 

9. Únětice

 

 

10. Vlčtejn

 

 

11. Zdemyslice

 

 

12. Žákava

 

 

13. Ždírec

 

 

 

 

2. Letiny

1. Drahkov

 

 

2. Letiny

 

 

 

 

3. Spálené Poříčí

1. Borovno

 

 

2. Míšov

 

 

3. Nové Mitrovice

 

 

4. Spálené Poříčí

 

 

 

 

 

 

2. Domažlice

1. Bělá nad Radbuzou

1. Bělá nad Radbuzou

 

 

 

 

2. Domažlice

1. Babylon

 

 

2. Česká Kubice

 

 

3. Domažlice

 

 

4. Chrastavice

 

 

5. Luženičky

 

 

6. Milavče

 

 

7. Mrákov

 

 

8. Nevolice

 

 

9. Pasečnice

 

 

10. Pelechy

 

 

11.Stráž

 

 

12. Tlumačov

 

 

13. Újezd

 

 

14. Zahořany

 

 

 

 

3. Kdyně

1. Brnířov

 

 

2. Chodská Lhota

 

 

3. Kdyně

 

 

4. Kout na Šumavě

 

 

5. Libkov

 

 

6. Loučim

 

 

7. Mezholezy

 

 

8. Nová Ves

 

 

9. Pocinovice

 

 

10. Spáňov

 

 

11. Usilov

 

 

12. Všeruby

 

 

 

 

4. Klenčí pod Čerchovem

1. Díly

 

 

2. Draženov

 

 

3. Chodov

 

 

4. Klenčí pod Čerchovem

 

 

5. Nemanice

 

 

6. Pec

 

 

7. Postřekov

 

 

8. Trhanov

 

 

9. Ždánov

 

 

 

 

5. Koloveč

1. Hradiště

 

 

2. Chocomyšl

 

 

3. Kanice

 

 

4. Kaničky

 

 

5. Koloveč

 

 

6. Němčice

 

 

7. Srbice

 

 

8. Úboč

 

 

9. Únějovice

 

 

10. Všepadly

 

 

 

 

6. Poběžovice

1. Drahotín

 

 

2. Hora Svatého Václava

 

 

3. Hostouň

 

 

4. Hvožďany

 

 

5. Mnichov

 

 

6. Mutěnín

 

 

7. Nový Kramolín

 

 

8. Otov

 

 

9. Pařezov

 

 

10. Poběžovice

 

 

11. Rybník

 

 

12. Vlkanov

 

 

 

 

 

 

3. Horažďovice

1. Horažďovice

1. Břežany

 

 

2. Hejná

 

 

3. Horažďovice

 

 

4. Chanovice

 

 

5. Kejnice

 

 

6. Malý Bor

 

 

7. Maňovice

 

 

8. Slatina

 

 

9. Svéradice

 

 

10. Velké Hydčice

 

 

11. Velký Bor

 

 

 

 

2. Myslív

1. Kovčín

 

 

2. Myslív

 

 

3. Nehodiv

 

 

 

 

3. Nalžovské Hory

1. Hradešice

 

 

2. Nalžovské Hory

 

 

3. Tužice

 

 

 

 

4. Pačejov

1. Kvášňovice

 

 

2. Olšany

 

 

3. Pačejov

 

 

 

 

 

 

4. Horšovský Týn

1. Horšovský Týn

1. Blížejov

 

 

2. Horšovský Týn

 

 

3. Křenovy

 

 

4. Meclov

 

 

5. Mezholezy

 

 

6. Mířkov

 

 

7. Močerady

 

 

8. Osvračín

 

 

9. Semněvice

 

 

10. Srby

 

 

11. Velký Malahov

 

 

12. Vidice

 

 

 

 

2. Staňkov

1. Čermná

 

 

2. Hlohová

 

 

3. Hlohovčice

 

 

4. Poděvousy

 

 

5. Puclice

 

 

6. Staňkov

 

 

 

 

 

 

5. Klatovy

1. Běšiny

1. Běšiny

 

 

2. Čachrov

 

 

3. Vrhaveč

 

 

 

 

2. Chudenice

1. Biřkov

 

 

2. Chudenice

 

 

3. Ježovy

 

 

4. Křenice

 

 

5. Poleň

 

 

 

 

3. Janovice nad Úhlavou

1. Běhařov

 

 

2. Bezděkov

 

 

3. Dlažov

 

 

4. Janovice nad Úhlavou

 

 

5. Javor

 

 

6. Klenová

 

 

7. Lomec

 

 

8. Týnec

 

 

 

 

4. Klatovy

1. Bolešiny

 

 

2. Černííkov

 

 

3. Dolany

 

 

4. Chlistov

 

 

5. Klatovy

 

 

6. Mochtín

 

 

7. Myslovice

 

 

8. Obytce

 

 

9. Ostřetice

 

 

 

 

5. Měčín

1. Měčín

 

 

2. Předslav

 

 

 

 

6. Nýrsko

1. Dešenice

 

 

2. Hamry

 

 

3. Chudenín

 

 

4. Nýrsko

 

 

 

 

7. Plánice

1. Číhaň

 

 

2. Hnačov

 

 

3. Mlýnské Struhadlo

 

 

4. Plánice

 

 

5. Újezd u Plánice

 

 

6. Zborovy

 

 

 

 

8. Strážov

1. Strážov

 

 

 

 

9. Švihov

1. Červené Poříčí

 

 

2. Mezihoří

 

 

3. Švihov

 

 

4. Vřeskovice

 

 

 

 

10. Zavlekov

1. Zavlekov

 

 

 

 

11. Železná Ruda

1. Železná Ruda

 

 

 

 

 

 

6. Kralovice

1. Dolní Bělá

1. Dolní Bělá

 

 

2. Dražeň

 

 

3. Horní Bělá

 

 

4. Líté

 

 

5. Loza

 

 

6. Mrtník

 

 

 

 

2. Kaznějov

1. Dobříč

`

 

2. Jarov

 

 

3. Kaznějov

 

 

4. Koryta

 

 

5. Obora

 

 

6. Rybnice

 

 

 

 

3. Kožlany

1. Černíkovice

 

 

2. Kožlany

 

 

 

 

4. Kralovice

1. Bílov

 

 

2. Bohy

 

 

3. Brodeslavy

 

 

4. Dolní Hradiště

 

 

5. Hlince

 

 

6. Holovousy

 

 

7. Chříč

 

 

8. Kočín

 

 

9. Kopidlo

 

 

10. Kozojedy

 

 

11.Kralovice

 

 

12. Potvorov

 

 

13. Sedlec

 

 

14. Slatina

 

 

15. Studená

 

 

16. Všehrdy

 

 

17. Výťov

 

 

18. Vysoká Lybyně

 

 

 

 

5. Manětín

1. Bezvěrov

 

 

2. Hvozd

 

 

3. Manětín

 

 

4. Štichovice

 

 

 

 

6. Nečtiny

1. Nečtiny

 

 

 

 

7. Plasy

1. Pláně

 

 

2. Plasy

 

 

 

 

8. Žihle

1. Mladotice

 

 

2. Pastuchovice

 

 

3. Tis u Blatna

 

 

4. Velečín

 

 

5. Žihle

 

 

 

 

 

 

7. Nepomuk

1. Kasejovice

1. Hradiště

 

 

2. Kasejovice

 

 

3. Mladý Smolivec

 

 

4. Nezdřev

 

 

5. Oselce

 

 

6. Životice

 

 

 

 

2. Nepomuk

1. Čížkov

 

 

2. Čmelíny

 

 

3. Chlumy

 

 

4. Klášter

 

 

5. Kozlovice

 

 

6. Kramolín

 

 

7. Měcholupy

 

 

8. Milet

 

 

9. Mohelnice

 

 

10. Nekvasovy

 

 

11. Nepomuk

 

 

12. Polánka

 

 

13. Prádlo

 

 

14. Sedliště

 

 

15.Srby

 

 

16. Tojice

 

 

17. Třebčice

 

 

16. Vrčeň

 

 

 

 

3. Žinkovy

1. Neurazy

 

 

2. Žinkovy

 

 

 

 

 

 

8. Nýřany

1. Heřmanova Huť

1. Heřmanova Huť

 

 

2. Hněvnice

 

 

3. Lochousice

 

 

4. Přehýšov

 

 

 

 

2. Horní Bříza

1. Bučí

 

 

2. Horní Bříza

 

 

3. Krašovice

 

 

4. Ledce

 

 

5. Příšov

 

 

6. Tatiná

 

 

7. Trnová

 

 

8. Žilov

 

 

 

 

3. Chotíkov

1. Chotíkov

 

 

 

 

4. Líšťany

1. Líšťany

 

 

 

 

5. Město Touškov

1. Bdeněves

 

 

2. Čeminy

 

 

3. Kozolupy

 

 

4. Město Touškov

 

 

5. Myslinka

 

 

6. Plešnice

 

 

7. Pňovany

 

 

8. Újezd nade Mží

 

 

9. Ulice

 

 

 

 

6. Nýřany

1. Blatnice

 

 

2. Kbelany

 

 

3. Nýřany

 

 

4. Rochlov

 

 

 

 

7. Pemarec

I. Čerňovice

 

 

2. Křelovice

 

 

3. Ostrov u Bezdružic

 

 

4. Pemarec

 

 

5. Únéšov

 

 

 

 

8. Třemošná

1. Česká Bříza

 

 

2. Dolany

 

 

3. Druztová

 

 

4. Hromnice

 

 

S. Kaceřov

 

 

6. Nadryby

 

 

7. Třemošná

 

 

8. Zruč-Senec

 

 

 

 

9.Úterý

1. Blažim

 

 

2. Krsy

 

 

3. Úterý

 

 

 

 

10. Vejprmice

1. Tlučná

 

 

2. Vejprnice

 

 

3. Vochov

 

 

 

 

11. Všertiby

1. Kunějovice

 

 

2. Nekmíř

 

 

3. Nevřeň

 

 

4. Všeruby

 

 

5. Zahrádka

 

 

 

 

12. Zbůch

1. Líně

 

 

2. Uherce

 

 

3. Zbůch

 

 

 

 

 

 

9. Plzeň

1. Chrást

1. Dýšina

 

 

2. Chrást

 

 

3. Kyšice

 

 

 

 

2. Nezvěstice

1. Chválenice

 

 

2. Nezvěstice

 

 

 

 

3. Plzeň 3

1. Plzeň 1

 

 

2. Plzeň 2 - Slovany

 

 

3. Plzeň 3

 

 

4. Plzeň 4

 

 

5. Plzeň 5 - Křimice

 

 

6. Plzeň 6 - Litice

 

 

7. Plzeň 7 - Radčice

 

 

8. Plzeň 8 - Černice

 

 

9. Plzeň 9 - Malesice

 

 

10. Plzeň 10 - Lhota

 

 

 

 

4. Starý Plzenec

1. Letkov

 

 

2. Lhůta

 

 

3. Losiná

 

 

4. Mokrouše

 

 

5. Starý Plzenec

 

 

6. Štěnovický Borek

 

 

7. Tymákov

 

 

 

 

5. Šťáhlavy

1. Nezbavětice

 

 

2. Šťáhlavy

 

 

 

 

 

 

10. Přeštice

1. Merklín

1. Bolkov

 

 

2. Buková

 

 

3. Merklín

 

 

4. Otěšice

 

 

5. Ptenín

 

 

6. Roupov

 

 

7. Soběkury

 

 

 

 

2. Přeštice

1. Borovy

 

 

2. Dolce

 

 

3. Dolní Lukavice

 

 

4. Horní Lukavice

 

 

5. Horšice

 

 

6. Chlumčany

 

 

7. Kbel

 

 

8. Lužany

 

 

9. Nezdice

 

 

10. Oplot

 

 

11. Přeštice

 

 

12. Příchovice

 

 

I3. Radkovice

 

 

14. Řenče

 

 

15.Skašov

 

 

16. Týniště

 

 

17. Vlčí

 

 

 

 

3. Štěnovice

1. Čižice

 

 

2. Nebílovy

 

 

3. Netunice

 

 

4. Předenice

 

 

5. Štěnovice

 

 

6. Utušice

 

 

 

 

 

 

l 1. Rokycany

1. Břasy

1. Bezděkov

 

 

2. Břasy

 

 

3. Březina

 

 

4. Bušovice

 

 

5. Smědčice

 

 

6. Všenice

 

 

 

 

2. Hrádek

1. Hrádek

 

 

 

 

3. Mirošov

1. Kakejcov

 

 

2. Komatice

 

 

3. Mešno

 

 

4. Mirošov

 

 

5. Příkosice

 

 

6. Skořice

 

 

7. Štítov

 

 

8. Trokavec

 

 

9. Vísky

 

 

 

 

4. Mýto

1. Cheznovice

 

 

2. Medový Újezd

 

 

3. Mýto

 

 

4. Těškov

 

 

 

 

5. Radnice

1. Bujesily

 

 

2. Hlohovice

 

 

3. Chlum

 

 

4. Chomle

 

 

5. Kamenec

 

 

6. Kladruby

 

 

7. Lhotka u Radnic

 

 

8. Liblín

 

 

9. Němčovice

 

 

10. Přívětice

 

 

11. Radnice

 

 

12.Sebečice

 

 

13.Skomelno

 

 

14. Újezd u Svatého Kříže

 

 

15. Vejvanov

 

 

 

 

6. Rokycany

1. Dobřív

 

 

2. Ejpovice

 

 

3. Holoubkov

 

 

4. Hůrky

 

 

5. Kamenný Újezd

 

 

6. Klabava

 

 

7. Litohlavy

 

 

8. Nevid

 

 

9. Osek

 

 

10. Raková

 

 

11 . Rokycany

 

 

12.Svojkovice

 

 

13. Veselá

 

 

14. Volduchy

 

 

 

 

7. Strašice

1. Strašice

 

 

2. Těně

 

 

 

 

8. Zbiroh

1. Cekov

 

 

2. Čilá

 

 

3. Drahoňův Újezd

 

 

4. Hradiště

 

 

5. Kařez

 

 

6. Kařízek

 

 

7. Lhota pod Radčem

 

 

8. Líšná

 

 

9. Mlečice

 

 

10. Ostrovec-Lhotka

 

 

11. Plískov

 

 

12. Podmokly

 

 

13.Sirá

 

 

14. Terešov

 

 

15. Týček

 

 

16. Zbiroh

 

 

17. Zvíkovec

 

 

 

12. Stod

1. Dobřany

1. Dnešice

 

 

2. Dobřany

 

 

3. Nová Ves

 

 

4. Přestavlky

 

 

5. Vstiš

 

 

 

 

2. Holýšov

1. Bukovec

 

 

2. Čečovice

 

 

3. Čemovice

 

 

4. Holýšov

 

 

5. Horní Kamenice

 

 

6. Kvíčovice

 

 

7. Neuměř

 

 

8. Štichov

 

 

9. Všekary

 

 

 

 

3. Chotěšov

1. Chotěšov

 

 

 

 

4. Stod

1. Honezovice

 

 

2. Hradec

 

 

3. Kotovice

 

 

4. Lisov

 

 

5. Líšina

 

 

6. Stod

 

 

7. Střelice

 

 

8. Ves Touškov

 

 

9. Zemětice

 

 

 

 

 

 

13. Stříbro

1. Bezdružice

1. Bezdružice

 

 

2. Cebiv

 

 

3. Horní Kozolupy

 

 

4. Kokašíce

 

 

5. Konstantinovy Lázně

 

 

 

 

2. Černošín

1. Černošín

 

 

2. Olbramov

 

 

3. Ošelín

 

 

4. Svojšín

 

 

 

 

3. Kladruby

1. Kladruby

 

 

2. Kostelec

 

 

3. Prostiboř

 

 

4. Skapce

 

 

5. Zhoř

 

 

 

 

4. Stříbro

1. Benešovice

 

 

2. Erpužice

 

 

3. Kšice

 

 

4. Stříbro

 

 

5. Sulíslav

 

 

6. Sytno

 

 

7. Trpísty

 

 

8. Únehle

 

 

9. Vranov

 

 

10. Záchlumí

 

 

 

 

 

 

14. Sušice

1. Hartmanice

1. Hartmanice

 

 

2. Prášily

 

 

 

 

2. Kašperské Hory

1. Horská Kvilda

 

 

2. Kašperské Hory

 

 

3. Modrava

 

 

4. Rejštejn

 

 

5. Srní

 

 

 

 

3. Kolinec

1. Kolinec

 

 

2. Mokrosuky

 

 

 

 

4. Rabí

1. Rabí

 

 

 

 

5. Strašín

1. Bukovník

 

 

2. Nezdice na Šumavě

 

 

3. Soběšice

 

 

4. Strašín

 

 

 

 

6. Sušice

1. Dlouhá Ves

 

 

2. Dobršín

 

 

3. Hrádek

 

 

4. Petrovice u Sušice

 

 

5. Podmokly

 

 

6. Sušice

 

 

 

 

7. Velhartice

1. Hlavňovice

 

 

2. Velhartice

 

 

 

 

8. Žihobce

1. Dražovice

 

 

2. Žihobce

 

 

 

 

9. Žichovice

1. Budětice

 

 

2. Čimice

 

 

3. Domoraz

 

 

4. Frymburk

 

 

5. Nezamyslice

 

 

6. Žichovice

 

 

 

 

 

 

15. Tachov

1. Bor

1. Bor

 

 

2. Staré Sedliště

 

 

 

 

2. Chodová Planá

1. Chodová Planá

 

 

 

 

3. Planá

1. Brod nad Tichou

 

 

2. Broumov

 

 

3. Chodský Újezd

 

 

4. Kočov

 

 

5. Lestkov

 

 

6. Planá

 

 

7. Zadní Chodov

 

 

 

 

4. Přimda

1. Přimda

 

 

2. Rozvadov

 

 

 

 

5. Stráž

1. Staré Sedlo

 

 

2. Stráž

 

 

3. Třemešné

 

 

 

 

6. Tachov

1. Ctiboř

 

 

2. Částkov

 

 

3. Dlouhý Újezd

 

 

4. Halže

 

 

5. Hoštka

 

 

6. Lesná

 

 

7. Lom u Tachova

 

 

8. Milíře

 

 

9. Obora

 

 

10. Studánka

 

 

11. Tachov

 

 

12. Tisová

 

 

 

 

 

 

STŘEDOČESKÝ KRAJ

1. Benešov

1. Benešov

1. Benešov

 

 

2. Čakov

 

 

3. Chlístov

 

 

4. Chotýšany

 

 

5. Chrášťany

 

 

6. Kozmice

 

 

7. Netvořice

 

 

8. Petroupim

 

 

9. Popovice

 

 

10. Postupice

 

 

11. Pyšely

 

 

12.Soběhrdy

 

 

13.Struhařov

 

 

14. Teplýšovice

 

 

15. Václavice

 

 

 

 

2. Bystřice

1. Bystřice

 

 

 

 

3. Čerčany

1. Čerčany

 

 

2. Čtyřkoly

 

 

3. Hvězdonice

 

 

4. Lštění

 

 

5. Mrač

 

 

6. Nespeky

 

 

7. Poříčí nad Sázavou

 

 

8. Přestavlky u Čerčan

 

 

9. Řehenice

 

 

10. Vranov

 

 

 

 

4. Divišov

1. Český Šternberk

 

 

2. Divišov

 

 

3. Drahňovice

 

 

4. Litichovice

 

 

5. Třebešice

 

 

 

 

5. Neveklov

1. Křečovice

 

 

2. Maršovice

 

 

3. Neveklov

 

 

4. Stranný

 

 

5. Tisem

 

 

 

 

6. Sázava

1. Chocerady

 

 

2. Choratice

 

 

3. Ostředek

 

 

4. Sázava

 

 

5. Vodslivy

 

 

6. Xaverov

 

 

 

 

7. Týnec nad Sázavou

1. Bukovany

 

 

2. Chářovice

 

 

3. Chleby

 

 

4. Krhanice

 

 

5. Krňany

 

 

6. Lešany

 

 

7. Rabyně

 

 

8. Týnec nad Sázavou

 

 

9. Vysoký Újezd

 

 

 

 

 

 

2. Beroun

1. Beroun

1. Beroun

 

 

2. Bykoš

 

 

3. Hýskov

 

 

4. Chyňava

 

 

5. Koněprusy

 

 

6. Málkov

 

 

7. Nižbor

 

 

8. Suchomasty

 

 

9. Tetín

 

 

l0. Tmaň

 

 

11. Vinařice

 

 

12. Vráž

 

 

13. Železná

 

 

 

 

2. Hudlice

1. Hudlice

 

 

2. Nový Jáchymov

 

 

3. Otročiněves

 

 

 

 

3. Karlštejn

1. Hlásná Třebáň

 

 

2. Karlštejn

 

 

3. Mořina

 

 

4. Mořinka

 

 

5. Srbsko

 

 

6. Zadní Třebáň

 

 

 

 

4. Králův Dvůr

1. Broumy

 

 

2. Králův Dvůr

 

 

3. Kublov

 

 

4. Svatá

 

 

S. Trubín

 

 

6. Trubská

 

 

 

 

5. Liteň

1. Kormo

 

 

2. Liteň

 

 

3. Měňany

 

 

4. Nesvačily

 

 

5. Podbrdy

 

 

6. Skuhrov

 

 

7. Svinaře

 

 

8. Všeradice

 

 

 

 

6. Loděnice

1. Bubovice

 

 

2. Chrustenice

 

 

3. Loděnice

 

 

4. Lužce

 

 

5. Mezouň

 

 

6. Nenačovice

 

 

7. Svatý Jan pod Skalou

 

 

8. Vysoký Újezd

 

 

 

 

7. Zdice

1. Bavoryně

 

 

2. Chodouň

 

 

3. Stašov

 

 

4. Zdice

 

 

 

 

 

 

3. Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

1. Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

1. Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

 

 

2. Brázdim

 

 

3. Dřevčice

 

 

4. Hlavenec

 

 

5. Jenštejn

 

 

6. Káraný

 

 

7. Kostelní Hlavno

 

 

8. Nový Vestec

 

 

9. Podolanka

 

 

10. Polerady

 

 

11. Přezletice

 

 

12. Radonice

 

 

3.Sluhy

 

 

14. Sudovo Hlavno

 

 

15. Veleň

 

 

16. Zápy

 

 

17. Záryby

 

 

 

 

2. Čelákovice

1. Čelákovice

 

 

2. Lázně Toušeň

 

 

3. Mochov

 

 

4. Nehvizdy

 

 

S. Svémyslice

 

 

6. Vyšehořovice

 

 

7. Zeleneč

 

 

 

 

3. Dřísy

1. Borek

 

 

2. Dřísy

 

 

3. Konětopy

 

 

4. Křenek

 

 

5. Lhota

 

 

 

 

4. Klecany

1. Husinec

 

 

2. Klecany

 

 

3. Máslovice

 

 

4. Větrušice

 

 

5. Vodochody

 

 

6. Zdiby

 

 

 

 

5. Líbeznice

1. Bašť

 

 

2. Bořanovice

 

 

3. Hovorčovice

 

 

4. Líbeznice

 

 

5. Předboj

 

 

6. Sedlec

 

 

7. Zlonín

 

 

 

 

6. Měšice

1. Měšice

 

 

2. Mratín

 

 

3. Nová Ves

 

 

 

 

7. Odolena Voda

1. Klíčany

 

 

2. Odolena Voda

 

 

3. Panenské Břežany

 

 

4. Veliká Ves

 

 

 

 

8. Škvorec

1. Květnice

 

 

2. Sibřina

 

 

3. Škvorec

 

 

4. Zlatá

 

 

 

 

9. Úvaly

1. Dobročovice

 

 

2. Horoušany

 

 

3. Jirny

 

 

4. Šestajovice

 

 

5. Úvaly

 

 

 

 

 

 

4. Čáslav

1. Čáslav

1. Bílé Podolí

 

 

2. Brambory

 

 

3. Čáslav

 

 

4. Čejkovice

 

 

5. Dobrovítov

 

 

6. Horka I

 

 

7. Horušice

 

 

8. Hraběšín

 

 

9. Chotusice

 

 

10. Kluky

 

 

11. Krchleby

 

 

12. Močovice

 

 

13. Rohozec

 

 

14.Semtěš

 

 

15. Souňov

 

 

16.Starkoč

 

 

17. Šebestěnice

 

 

18. Třebešice

 

 

19. Třebonín

 

 

20. Vlačice

 

 

21. Vodranty

 

 

22. Vrdy

 

 

23. Zbýšov

 

 

24. Žehušice

 

 

 

 

2. Tupadly

1. Adamov

 

 

2. Bratčice

 

 

3. Drobovice

 

 

4. Horky

 

 

5. Potěhy

 

 

6. Schořov

 

 

7. Tupadly

 

 

8. Vlkaneč

 

 

9. Žáky

 

 

 

 

3. Žleby

1. Hostovlice

 

 

2. Okřesaneč

 

 

3. Vinaře

 

 

4. Žleby

 

 

 

 

 

 

5. Černošice

1. Černošice

1. Černošice

 

 

2. Vonoklasy

 

 

 

 

2. Červený Újezd

1. Červený Újezd

 

 

2. Ptice

 

 

3. Úhonice

 

 

 

 

3. Davle

1. Davle

 

 

2. Hvozdnice

 

 

3. Měchenice

 

 

 

 

4. Dobřichovice

1. Černolice

 

 

2. Dobřichovice

 

 

3. Karlík

 

 

4. Všenory

 

 

 

 

5. Dolní Břežany

1. Dolní Břežany

 

 

2. Zlatníky-Hodkovice

 

 

 

 

6. Horoměřice

1. Horoměřice

 

 

2. Statenice

 

 

3. Unětice

 

 

 

 

7. Hostivice

1. Dobrovíz

 

 

2. Hostivice

 

 

3. Chýně

 

 

4. Jeneč

 

 

 

 

8. Hradištko

1. Hradištko

 

 

 

 

9. Jesenice

1. Jesenice

 

 

2. Psáry

 

 

3. Vestec

 

 

 

 

10. Jílové u Prahy

1. Jílové u Prahy

 

 

2. Kamenný Přívoz

 

 

3. Libeř

 

 

4. Ohrobec

 

 

5. Okrouhlo

 

 

6. Petrov

 

 

7. Pohoří

 

 

 

 

11. Jinočany

1. Dobříč

 

 

2. Chrášťany

 

 

3. Jinočany

 

 

4. Ořech

 

 

5. Zbuzany

 

 

 

 

12. Libčice nad Vltavou

1. Libčice nad Vltavou

 

 

2. Tursko

 

 

 

 

13. Mníšek pod Brdy

1. Bojanovice

 

 

2. Bratřínov

 

 

3. Čisovice

 

 

4. Jíloviště

 

 

5. Klínec

 

 

6. Kytín

 

 

7. Líšnice

 

 

8. Mníšek pod Brdy

 

 

9. Řitka

 

 

10. Tmová

 

 

11. Zahořany

 

 

 

 

14. Nučice

1. Nučice

 

 

2. Tachlovice

 

 

 

 

15. Průhonice

1. Průhonice

 

 

 

 

16. Roztoky

1. Roztoky

 

 

 

 

17. Rudná

1. Drahelčice

 

 

2. Rudná

 

 

 

 

18. Řevnice

1. Lety

 

 

2. Řevnice

 

 

 

 

19. Štěchovice

1. Buš

 

 

2. Slapy

 

 

3. Štěchovice

 

 

 

 

20. Třebotov

1. Choteč

 

 

2. Chýnice

 

 

3. Kosoř

 

 

4. Roblín

 

 

5. Třebotov

 

 

 

 

21. Tuchoměřice

1. Číčovice

 

 

2. Kněževes

 

 

3. Středokluky

 

 

4. Tuchoměřice

 

 

 

 

22. Velké Přílepy

1. Holubice

 

 

2. Lichoceves

 

 

3. Okoř

 

 

4. Svrkyně

 

 

5. Úholičky

 

 

6. Velké Přílepy

 

 

 

 

23. Vrané nad Vltavou

I. Březová-Oleško

 

 

2. Vrané nad Vltavou

 

 

3. Zvole

 

 

 

 

 

 

6. Český Brod

1. Český Brod

1. Břežany II

 

 

2. Český Brod

 

 

3. Doubravčice

 

 

4. Hradešín

 

 

5. Chrášťany

 

 

6. Klučov

 

 

7. Krupá

 

 

8. Kšely

 

 

9. Masojedy

 

 

10. Mrzky

 

 

11. Poříčany

 

 

12. Přehvozdí

 

 

13. Přistoupim

 

 

14. Přišimasy

 

 

15. Rostoklaty

 

 

16. Tismíce

 

 

17. Tuchoraz

 

 

16. Tuklaty

 

 

19. Vitice

 

 

20. Vrátkov

 

 

 

 

2. Kounice

1. Bříství

 

 

2. Černíky

 

 

3. Kounice

 

 

4. Vykáň

 

 

 

 

 

 

7. Dobříš

1. Dobříš

1. Borotice

 

 

2. Daleké Dušníky

 

 

3. Dobříš

 

 

4. Drevníky

 

 

5. Drhovy

 

 

6. Obořiště

 

 

7. Oubenice

 

 

8. Rosovice

 

 

9. Rybníky

 

 

10. Stará Huť

 

 

11. Svaté Pole

 

 

12. Voznice

 

 

13. Županovice

 

 

 

 

2. Nečín

1. Hřiměždice

 

 

2. Nečín

 

 

 

 

3. Nová Ves pod Pleší

1. Malá Hraštice

 

 

2. Nová Ves pod Pleší

 

 

3. Velká Lečice

 

 

 

 

4. Nový Knín

1. Čím

 

 

2. Chotilsko

 

 

3. Korkyné

 

 

4. Mokrovraty

 

 

5. Nové Dvory

 

 

6. Nový Knín

 

 

 

 

 

 

8. Hořovice

1. Cerhovice

1. Cerhovice

 

 

2. Drozdov

 

 

3. Újezd

 

 

4. Záluží

 

 

 

 

2. Hořovice

1. Felbabka

 

 

2. Hořovice

 

 

3. Kotopeky

 

 

4. Lhotka

 

 

5. Libomyšl

 

 

6. Lochovice

 

 

7. Otmíče

 

 

8. Podluhy

 

 

9. Praskolesy

 

 

10. Rpety

 

 

11. Tlustice

 

 

 

 

3. Hostomice

1. Běštín

 

 

2. Fostomice

 

 

3. Lážovice

 

 

4. Neumětely

 

 

5. Osov

 

 

6. Skřipel

 

 

7. Velký Chlumec

 

 

8. Vižina

 

 

 

 

4. Komárov

1. Hvozdec

 

 

2. Chaloupky

 

 

3. Komárov

 

 

4. Malá Víska

 

 

5. Osek

 

 

 

 

5. Zaječov

1. Jivina

 

 

2. Olešná

 

 

3. Zaječov

 

 

 

 

6. Žebrák

1. Březová

 

 

2. Bzová

 

 

3. Hředle

 

 

4. Chlustina

 

 

5. Točník

 

 

6. Žebrák

 

 

 

 

 

 

9. Kladno

1. Brandýsek

1. Blevice

 

 

2. Brandýsek

 

 

3. Cvrčovice

 

 

4. Dřetovice

 

 

5. Koleč

 

 

6. Libochovičky

 

 

7. Otvovice

 

 

8. Slatina

 

 

9. Stehelčeves

 

 

10. Třebusice

 

 

11. Zákolany

 

 

 

 

2. Buštěhrad

I. Buštčhrad

 

 

2. Zájezd

 

 

 

 

3. Kačice

1. Hradečno

 

 

2. Kačice

 

 

 

 

4. Kamenné Žehrovice

1. Běleč

 

 

2. Bratronice

 

 

3. Doksy

 

 

4. Kamenné Žehrovice

 

 

5. Lhota

 

 

6. Žilina

 

 

 

 

5. Kladno

1. Běloky

 

 

2. Dolany

 

 

3. Družec

 

 

4. Hostouň

 

 

5. Kladno

 

 

6. Malé Přítočno

 

 

7. Třebichovice

 

 

8. Velké Přítočno

 

 

9. Vinařice

 

 

 

 

6. Lány

1. Lány

 

 

 

 

7. Libušín

1. Libušín

 

 

2. Svinařov

 

 

 

 

8. Lidice

1. Hřebeč

 

 

2. Zdice

 

 

3. Makotřasy

 

 

 

 

9. Pchery

1. Pchery

 

 

 

 

10. Stochov

1. Stochov

 

 

2. Tuchlovice

 

 

 

 

11. Unhošť

1. Braškov

 

 

2. Horní Bezděkov

 

 

3. Kyšice

 

 

4. Malé Kyšice

 

 

5. Pavlov

 

 

6. Pletený Újezd

 

 

7. Svárov

 

 

8. Unhošť

 

 

 

 

12. Velká Dobrá

1. Velká Dobrá

 

 

 

 

 

 

10. Kolín

1. Červené Pečky

1. Červené Pečky

 

 

2. Nebovidy

 

 

 

 

2. Kolín

1. Břežany I

 

 

2. Býchory

 

 

3. Grunta

 

 

4. Jestřabí Lhota

 

 

5. Kbel

 

 

6. Kolín

 

 

7. Konárovice

 

 

8. Kořenice

 

 

9. Křečhoř

 

 

10. Libenice

 

 

11. Lošany

 

 

12. Němčice

 

 

13. Nová Ves I

 

 

14. Ovčáry

 

 

15. Pašinka

 

 

16. Pňov -Předhradí

 

 

17. Polepy

 

 

18. Radovesnice I

 

 

19. Ratboř

 

 

20. Starý Kolín

 

 

21. Tři Dvory

 

 

22. Veletov

 

 

23. Volárna

 

 

 

 

3. Kouřim

1. Horní Kruty

 

 

2. Klášterní Skalice

 

 

3. Kouřim

 

 

4. Krychnov

 

 

5. Libodřice

 

 

6. Svojšice

 

 

7. Toušice

 

 

8. Třebovle

 

 

 

 

4. Pečky

1. Cerhenice

 

 

2. Dobřichov

 

 

3. Chotutice

 

 

4. Pečky

 

 

5. Ratenice

 

 

6. Tatce

 

 

 

 

5. Plaňany

1. Plaňany

 

 

2. Radim

 

 

3. Vrbčany

 

 

4. Zalešany

 

 

5. Žabonosy

 

 

 

 

6. Týnec nad Labem

1. Bělušice

 

 

2. Krakovany

 

 

3. Týnec nad Labem

 

 

4. Uhlířská Lhota

 

 

 

 

7. Velim

1. Velim

 

 

 

 

8. Velký Osek

1. Velký Osek

 

 

2. Veltruby

 

 

 

 

9. Zásmuk

1. Barchovice

 

 

2. Bečváry

 

 

3. Církvice

 

 

4. Dolní Chvatliny

 

 

5. Drahobudice

 

 

6. Malotice

 

 

7. Polní Voděrady

 

 

8. Skvrňov

 

 

9. Zásmuk

 

 

l0.Ždánice

 

 

 

 

10. Žiželice

1. Dománovice

 

 

2. Choťovice

 

 

3. Lípec

 

 

4. Ohaře

 

 

5. Polní Chrčíce

 

 

6. Radovesnice II

 

 

7. Žehuň

 

 

8. Žiželice

 

 

 

 

 

 

11. Kralupy nad Vltavou

1. Kralupy nad Vltavou

1. Dolany

 

 

2. Dřínov

 

 

3. Chvatěrubv

 

 

4. Kozomín

 

 

5. Kralupy nad Vltavou

 

 

6. Olovnice

 

 

7. Postřižin

 

 

8. Újezdec

 

 

9. Užice

 

 

10. Zlončice

 

 

 

 

2. Nelahozeves

1. Nelahozeves

 

 

 

 

3. Veltrusy

1. Hostín u Vojkovic

 

 

2. Ledčice

 

 

3. Nová Ves

 

 

4. Veltrusy

 

 

5. Vojkovice

 

 

6. Všestudy

 

 

7. Zlosyň

 

 

 

12. Kutná Hora

1. Bohdaneč

1. Bohdaneč

 

 

 

 

2. Červené Janovice

1. Bludov

 

 

2. Červené Janovice

 

 

3. Opatovice I

 

 

4. Paběnice

 

 

5. Petrovice I

 

 

6. Třebětín

 

 

 

 

3. Kácov

1. Kácov

 

 

2. Zbizuby

 

 

 

 

4. Kutná Hora

1. Chlístovice

 

 

2. Křesetice

 

 

3. Kutná Hora

 

 

4. Malešov

 

 

5. Miskovice

 

 

6. Umonín

 

 

7. Vidice

 

 

 

 

5. Nové Dvory

1. Církvice

 

 

2. Hlízov

 

 

3. Nové Dvory

 

 

 

 

6. Rataje nad Sázavou

1. Ledečko

 

 

2. Podveky

 

 

3. Rataje nad Sázavou

 

 

4. Samopše

 

 

5. Soběšín

 

 

 

 

7. Suchdol

1. Suchdol

 

 

 

 

8. Svatý Mikuláš

1. Bernardov

 

 

2. Kobylnice

 

 

3. Svatý Mikuláš

 

 

4. Záboří nad Labem

 

 

 

 

9. Uhlířské Janovice

1. Čestín

 

 

2. Košice

 

 

3. Nepoměřice

 

 

4. Onomyšl

 

 

5. Petrovice II

 

 

6. Rašovice

 

 

7. Staňkovice

 

 

8. Sudějov

 

 

9. Uhlířské Janovice

 

 

10. Úžice

 

 

11. Vavřinec

 

 

 

 

10. Zbraslavice

1. Černíny

 

 

2. Štipoklasv

 

 

3. Zbraslavice

 

 

 

 

11. Zruč nad Sázavou

1. Dolní Pohleď

 

 

2. Horka II

 

 

3. Chabeřice

 

 

4. Pertoltice

 

 

5. Řandějov

 

 

6. Slavošov

 

 

7. Vlastějovice

 

 

8. Zruč nad Sázavou

 

 

 

 

 

 

13. Lysá nad Labem

1. Lysá nad Labem

1. Jiřice

 

 

2. Lysá nad Labem

 

 

3. Ostrá

 

 

4. Přerov nad Labem

 

 

5. Semice

 

 

6. Stará Lysá

 

 

7. Starý Vestec

 

 

8. Stratov

 

 

 

 

2. Milovice

1. Milovice

 

 

 

 

 

 

14. Mělník

1. Byšice

1. Byšice

 

 

2. Čečelice

 

 

3. Hostín

 

 

4. Liblice

 

 

 

 

2. Liběchov

1. Dolní Zimoř

 

 

2. Liběchov

 

 

3. Medonosy

 

 

4. Tupadly

 

 

5. Vidim

 

 

6. Želíry

 

 

 

 

3. Lužec nad Vltavou

1. Lužec nad Vltavou

 

 

 

 

4. Mělnické Vtelno

1. Mělnické Vtelno

 

 

 

 

5. Mělník

1. Býkev

 

 

2. Cítov

 

 

3. Dolní Beřkovice

 

 

4. Horní Počaply

 

 

5. Hořín

 

 

6. Jeviněves

 

 

7. Kly

 

 

8. Lhotka

 

 

9. Malý Újezd

 

 

10. Mělník

 

 

11.Spomyšl

 

 

12.Střemy

 

 

13. Tuhaň

 

 

14. Velký Borek

 

 

15. Vraňany

 

 

 

 

6. Mšeno

1. Chorušice

 

 

2. Kadlín

 

 

3. Kanina

 

 

4. Lobeč

 

 

5. Mšeno

 

 

6. Nebužely

 

 

7. Nosálov

 

 

8. Stránka

 

 

 

 

7. Řepín

1. Řepín

 

 

 

 

8. Vysoká

1. Dobřeň

 

 

2. Kokořín

 

 

3. Vysoká

 

 

 

 

 

 

15. Mladá Boleslav

1. Bakov nad Jizerou

1. Bakov nad Jizerou

 

 

2. Bitouchov

 

 

3. Nová Ves u Bakova

 

 

 

 

2. Bělá pod Bezdězem

1. Bělá pod Bezdězem

 

 

2. Březovice

 

 

3. Čistá

 

 

4. Plužná

 

 

 

 

3. Benátky nad Jizerou

1. Benátky nad Jizerou

 

 

2. Dolní Slivno

 

 

3. Horní Slivno

 

 

4. Kochánky

 

 

5. Mečeříž

 

 

6. Předmětice nad Jizerou

 

 

7. Sedlec

 

 

8. Skorkov

 

 

9. Sojovice

 

 

10. Tuřice

 

 

11. Zdětín

 

 

 

 

4. Bezno

1. Bezno

 

 

2. Nemyslovice

 

 

3. Niměřice

 

 

4. Pětikozly

 

 

5. Rokytovec

 

 

6. Sovínky

 

 

7. Strenice

 

 

8. Velké Všelisy

 

 

 

 

5. Brodce

1. Brodce

 

 

2. Horku nad Jizerou

 

 

3. Hrušov

 

 

 

 

6. Čachovice

1. Čachovice

 

 

2. Lipník

 

 

3. Vlkava

 

 

 

 

7. Dobrovice

1. Ctiměřice

 

 

2. Dobrovice

 

 

3. Kobylnice

 

 

4. Ledce

 

 

5. Němčice

 

 

6. Nepřevázka

 

 

7. Pěčice

 

 

8. Prodašice

 

 

9. Semčice

 

 

10. Újkovice

 

 

11. Vinařice

 

 

12. Lerčice

 

 

 

 

8. Dolní Bousov

1. Dobšín

 

 

2. Dolní Bousov

 

 

3. Domousnice

 

 

4. Obrubce

 

 

5. Obruby

 

 

6. Přepeče

 

 

7. Rabakov

 

 

8. Rohatsko

 

 

9. Řitonice

 

 

10. Veselice

 

 

 

 

9. Chotětov

1. Chotětov

 

 

 

 

10. Katusice

1. Katusice

 

 

2. Kováň

 

 

3. Krásná Ves

 

 

4. Sudoměř

 

 

 

 

11. Kosmonosy

1. Bradlec

 

 

2. Kosmonosy

 

 

 

 

12. Krnsko

1. Jizemí Vtelno

 

 

2. Krnsko

 

 

3. Písková Lhota

 

 

4. Strašnov

 

 

 

 

13. Kropáčova Vrutice

1. Košátky

 

 

2. Kropáčova Vrutice

 

 

 

 

14. Luštěnice

1. Charvatce

 

 

2. Chudíř

 

 

3. Jabkenice

 

 

4. Kosořice

 

 

5. Luštěnice

 

 

6. Smilovice

 

 

 

 

15. Mladá Boleslav

1. Březno

 

 

2. Bukovno

 

 

3. Dalovice

 

 

4. Dlouhá Lhota

 

 

5. Dolní Stakory

 

 

6. Hrdlořezy

 

 

7. Husí Lhota

 

 

8. Josefův Důl

 

 

9. Kolomuty

 

 

10. Lhotky

 

 

11. Mladá Boleslav

 

 

12. Nová Telib

 

 

13. Petkovy

 

 

14. Plazy

 

 

15. Řepov

 

 

16.Sukorady

 

 

17. Vinec

 

 

18. Židněves

 

 

 

 

16. Skalsko

1. Boreč

 

 

2. Doubravička

 

 

3. Kluky

 

 

4. Kovanec

 

 

5. Skalsko

 

 

6. Vrátno

 

 

 

 

17. Všejany

1. Všejany

 

 

 

 

 

 

16. Mnichovo Hradiště

1. Mnichovo Hradiště

1. Bílá Hlína

 

 

2. Boseň

 

 

3. Branžež

 

 

4. Březina

 

 

5. Dolní Krupá

 

 

6. Horní Bukovina

 

 

7. Chocnějovice

 

 

8. Jivina

 

 

9. Klášter Hradiště nad Jizerou

 

 

10. Kněžmost

 

 

11. Mnichovo Hradiště

 

 

12. Mohelnice nad Jizerou

 

 

13. Mukařov

 

 

14. Neveklovice

 

 

15. Ptýrov

 

 

16. Rokytá

 

 

17.Strážiště

 

 

 

 

2. Žďár

1. Koryta

 

 

2. Loukov

 

 

3. Loukovec

 

 

4. Sezemice

 

 

5. Žďár

 

 

 

 

 

 

17. Neratovice

1. Kostelec nad Labem

1. Kostelec nad Labem

 

 

2. Tišice

 

 

 

 

2. Neratovice

1. Čakovičky

 

 

2. Chlumín

 

 

3. Kojetice

 

 

4. Libiš

 

 

5. Neratovice

 

 

6. Zálezlice

 

 

 

 

3. Obříství

1. Obříství

 

 

 

 

4. Všetaty

1. Nedomice

 

 

2. Ovčáry

 

 

3. Všetaty

 

 

 

 

 

 

18. Nymburk

1. Kostomlaty nad Labem

1. Kostomlátky

 

 

2. Kostomlaty nad Labem

 

 

 

 

2. Křinec

1. Křinec

 

 

2. Vestec

 

 

 

 

3. Loučeň

1. Jizbice

 

 

2. Loučeň

 

 

3. Mcely

 

 

 

 

4. Nymburk

1. Bobnice

 

 

2. Budiměňce

 

 

3. Čilec

 

 

4. Dvory

 

 

5. Hořátev

 

 

6. Kamenné Zboží

 

 

7. Kovanice

 

 

8. Krchleby

 

 

9. Netřebice

 

 

10. Nymburk

 

 

11.Straky

 

 

12. Všechlapy

 

 

13. Zbožíčko

 

 

 

 

5. Oskořínek

1. Hrubý Jeseník

 

 

2. Chleby

 

 

3. Jíkev

 

 

4. Nový Dvůr

 

 

S. Oskořínek

 

 

 

 

6. Rožďalovice

1. Košík

 

 

2. Rožďalovice

 

 

3. Seletice

 

 

4. Žitovlice

 

 

 

 

7. Sadská

1. Hořany

 

 

2. Hradištko

 

 

3. Chrást

 

 

4. Kostelní Lhota

 

 

5. Milčice

 

 

6. Píst

 

 

7. Sadská

 

 

8. Těbestovice

 

 

9. Velenka

 

 

10. Zvěřínek

 

 

 

 

 

 

19. Poděbrady

1. Dymokury

1. Činěves

 

 

2. Dymokury

 

 

3. Velenice

 

 

 

 

2. Kněžice

1. Chotěšice

 

 

2. Chroustov

 

 

3. Kněžice

 

 

 

 

3. Městec Králové

1. Běrunice

 

 

2. Dlouhopolsko

 

 

3. Hradčany

 

 

4. Kněžičky

 

 

5. Městec Králové

 

 

6. Opočnice

 

 

7. Podmoky

 

 

8. Sloveč

 

 

9. Vrbice

 

 

10. Záholnice

 

 

 

 

4. Poděbrady

1. Choťánky

 

 

2. Kouty

 

 

3. Křečkov

 

 

4. Libice nad Cidlinou

 

 

5. Odřepsy

 

 

6. Okřínek

 

 

7. Oseček

 

 

8. Pátek

 

 

9. Písková Lhota

 

 

10. Poděbrady

 

 

11.Senice

 

 

12.Sokoleč

 

 

13.Úmyslovice

 

 

14. Vlkov pod Oškobrhem

 

 

15. Vrbová Lhota

 

 

 

 

5. Sány

1. Dobšice

 

 

2. Kolaje

 

 

3. Opolany

 

 

4. Sány

 

 

 

 

 

 

20. Příbram

1. Brdy

1. Brdy (území vojenského újezdu)

 

 

 

 

2. Březnice

1. Březnice

 

 

2. Drahenice

 

 

3. Hlubyně

 

 

4. Horčápsko

 

 

5. Hudčice

 

 

6. Chrást

 

 

7. Koupě

 

 

8. Nestrašovice

 

 

9. Počaply

 

 

10. Starosedlský Hrádek

 

 

11. Svojšice

 

 

12. Tochovice

 

 

13. Tušovice

 

 

14. Volenice

 

 

 

 

3. Dolní Hbity

1. Dolní Hbity

 

 

2. Jablonná

 

 

 

 

4. Hluboš

1. Bratkovice

 

 

2. Buková u Příbramě

 

 

3. Hluboš

 

 

4. Pičín

 

 

 

 

5. Hvožďany

1. Hvožďany

 

 

 

 

6. Jince

1. Čenkov

 

 

2. Jince

 

 

3. Křešín

 

 

4. Ohrazenice

 

 

 

 

7. Kamýk nad Vltavou

1. Kamýk nad Vltavou

 

 

2. Zduchovice

 

 

 

 

8. Milín

1. Bohostice

 

 

2. Cetyně

 

 

3. Lazsko

 

 

4. Lešetice

 

 

5. Milín

 

 

6. Ostrov

 

 

7. Pečice

 

 

8. Radětice

 

 

9. Smolotely

 

 

10.Solenice

 

 

11. Těchařovice

 

 

12. Vrančice

 

 

 

 

9. Obecnice

1. Drahlín

 

 

2. Obecnice

 

 

3. Sádek

 

 

 

 

10. Příbram

1. Bohutín

 

 

2. Dlouhá Lhota

 

 

3. Dubenec

 

 

4. Dubno

 

 

5. Háje

 

 

6. Kotenčice

 

 

7. Láz

 

 

8. Lhota u Přtbramě

 

 

9. Modřovice

 

 

10. Narysov

 

 

11. Občov

 

 

12. Podlesí

 

 

13. Příbram

 

 

14.Suchodol

 

 

15. Trhové Dušníky

 

 

16. Třebsko

 

 

17. Vysoká u Příbramě

 

 

 

 

11. Rožmitál pod Třemšínem

1. Bezděkov pod Třemšínem

 

 

2. Nepomuk

 

 

3. Rožmitál pod Třemšínem

 

 

4. Sedlice

 

 

5. Věšín

 

 

6. Vranovice

 

 

7. Vševily

 

 

 

 

12. Višňová

1. Drásov

 

 

2. Obory

 

 

3. Višňová

 

 

 

 

13. Zalužany

1. Bukovany

 

 

2. Chraštice

 

 

3. Kozárovice

 

 

4. Zalužany

 

 

5. Zbenice

 

 

 

 

 

 

21. Rakovník

1. Čistá

1. Břežany

 

 

2. Čistá

 

 

3. Šípy

 

 

4. Velká Chmelištná

 

 

5. Všesulov

 

 

 

 

2. Jesenice

1. Děkov

 

 

2. Drahouš

 

 

3. Hořovičky

 

 

4. Jesenice

 

 

5. Kolešov

 

 

6. Krty

 

 

7. Oráčov

 

 

8. Švihov

 

 

9. Žďár

 

 

 

 

3. Kněževes

1. Chrášťany

 

 

2. Kněževes

 

 

3. Přílepy

 

 

4. Svojetín

 

 

 

 

4. Kolešovice

1. Hořesedly

 

 

2. Kolešovice

 

 

 

 

5. Křivoklát

1. Branov

 

 

2. Karlova Ves

 

 

3. Křivoklát

 

 

4. Městečko

 

 

5. Nezabudice

 

 

6. Pustověty

 

 

7. Velká Buková

 

 

 

 

6. Lišany

1. Lišany

 

 

 

 

7. Lužná

1. Lužná

 

 

 

 

8. Mšec

1. Bdín

 

 

2. Kalivody

 

 

3. Milý

 

 

4. Mšec

 

 

S. Mšecké Žehrovice

 

 

6. Přerubenice

 

 

7. Srbeč

 

 

8. Třtice

 

 

 

 

9. Mutějovice

1. Hředle

 

 

2. Janov

 

 

3. Kounov

 

 

4. Krupá

 

 

5. Milostín

 

 

6. Mutějovice

 

 

7. Nesuchyně

 

 

 

 

10. Nové Strašecí

1. Nové Strašecí

 

 

2. Ruda

 

 

 

 

11. Petrovice

1. Petrovice

 

 

2. Příčina

 

 

3. Řeřichy

 

 

4. Šanov

 

 

5. Václavy

 

 

6. Zavidov

 

 

 

 

12. Rakovník

1. Lašovice

 

 

2. Lubná

 

 

3. Nový Dům

 

 

4. Olešná

 

 

5. Pavlíkov

 

 

6. Rakovník

 

 

7. Senec

 

 

8. Všetaty

 

 

 

 

13. Roztoky

1. Roztoky

 

 

 

 

14. Rynholec

1. Rynholec

 

 

 

 

l5. Řevničov

1. Kozojedy

 

 

2. Kroučová

 

 

3. Krušovice

 

 

4. Pochvalov

 

 

5. Řevničov

 

 

6. Smilovice

 

 

7. Třeboc

 

 

 

 

16. Senomaty

1. Pšovlky

 

 

2. Senomaty

 

 

 

 

17. Slabce

1. Hracholusky

 

 

2. Hřebečníky

 

 

3. Hvozd

 

 

4. Krakov

 

 

5. Krakovec

 

 

6. Malinová

 

 

7. Panoší Újezd

 

 

8. Skryje

 

 

9. Slabce

 

 

 

 

18. Zbečno

1. Račice

 

 

2. Sýkořice

 

 

3. Zbečno

 

 

 

 

 

 

22. Říčany

1. Jevany

1. Černé Voděrady

 

 

2. Jevany

 

 

3. Vyžlovka

 

 

 

 

2. Kostelec nad Černými lesy

1. Konojedy

 

 

2. Kostelec nad Černými Lesy

 

 

3. Kozojedy

 

 

4. Nučice

 

 

5. Oleška

 

 

6. Oplany

 

 

7. Prusice

 

 

8. Štíhlice

 

 

9. Výžerky

 

 

 

 

3. Mnichovice

1. Hrusice

 

 

2. Kaliště

 

 

3. Mirošovice

 

 

4. Mnichovice

 

 

5. Ondřejov

 

 

6. Pětihosty

 

 

7. Senohraby

 

 

8. Strančice

 

 

9.Struhařov

 

 

10. Všestary

 

 

11. Zvánovice

 

 

 

 

4. Říčany

1. Babice

 

 

2. Březí

 

 

3. Čestlice

 

 

4. Dobřejovice

 

 

5. Doubek

 

 

6. Herink

 

 

7. Klokočná

 

 

8. Křenice

 

 

9. Louňovice

 

 

10. Modletice

 

 

11. Mukařov

 

 

12. Nupaky

 

 

13. Popovičky

 

 

14. Říčany

 

 

15.Sluštice

 

 

16.Světice

 

 

17. Svojetice

 

 

18. Tehov

 

 

19. Tehovec

 

 

 

 

5. Stříbrná Skalice

1. Stříbrná Skalice

 

 

2. Vlkančice

 

 

 

 

6. Velké Popovice

1. Kamenice

 

 

2. Kostelec u Křížků

 

 

3. Křížkový Újezdec

 

 

4. Kunice

 

 

5. Petříkov

 

 

6. Radějovice

 

 

7. Sulice

 

 

8. Velké Popovice

 

 

 

 

 

 

23. Sedlčany

1. Dublovice

1. Dublovice

 

 

 

 

2. Klučenice

1. Klučenice

 

 

2. Milešov

 

 

 

 

3. Kosova Hora

1. Kosova Hora

 

 

2. Prosenická Lhota

 

 

3. Štětkovice

 

 

 

 

4. Krásná Hora nad Vltavou

1. Krásná Hora nad Vltavou

 

 

 

 

5. Petrovice

1. Nechvalice

 

 

2. Petrovice

 

 

 

 

6. Sedlčany

1. Jesenice

 

 

2. Kňovice

 

 

3. Křepenice

 

 

4. Nalžovice

 

 

5. Nedrahovice

 

 

6. Osečany

 

 

7. Počepice

 

 

8. Přičovy

 

 

9. Radíč

 

 

10. Sedlčany

 

 

11. Svatý Jan

 

 

12. Vysoký Chlumec

 

 

 

 

7. Sedlec-Prčice

1. Sedlec-Prčice

 

 

 

 

 

 

24. Slaný

1. Slaný

1. Bílichov

 

 

2. Drnek

 

 

3. Hobšovice

 

 

4. Hořešovice

 

 

5. Hořešovičky

 

 

6. Jedomělice

 

 

7. Jemníky

 

 

8. Kamenný Most

 

 

9. Klobuky

 

 

10. Knovíz

 

 

11. Kutrovice

 

 

12. Kvílice

 

 

13. Libovice

 

 

14. Líský

 

 

15. Malíkovice

 

 

16. Neprobylice

 

 

17. Neuměřice

 

 

18. Plchov

 

 

19. Podlešín

 

 

20. Pozdeň

 

 

21. Řisuty

 

 

22.Slaný

 

 

23.Studeněves

 

 

24. Třebiz

 

 

25. Tuřany

 

 

26. Vrbičany

 

 

27. Zichovec

 

 

28. Zvoleněves

 

 

29. Želenice

 

 

30. Žižice

 

 

 

 

2. Smečno

1. Hrdlív

 

 

2. Ledce

 

 

3. Přelíc

 

 

4. Smečno

 

 

 

 

3. Velvary

1. Černuc

 

 

2. Hospozín

 

 

3. Chržín

 

 

4. Kmetiněves

 

 

5. Loucká

 

 

6. Poštovice

 

 

7. Sazená

 

 

8. Uhy

 

 

9. Velvary

 

 

 

 

4. Zlonice

1. Beřovice

 

 

2. Dřínov

 

 

3. Jarpice

 

 

4. Královice

 

 

5. Páleč

 

 

6. Stradonice

 

 

7. Šlapanice

 

 

8. Vraný

 

 

9. Zlonice

 

 

 

 

 

 

25. Vlašim

1. Čechtice

1. Borovnice

 

 

2. Čechtice

 

 

3. Křivsoudov

 

 

4. Mníchovice

 

 

5. Strojetice

 

 

 

 

2. Dolní Kralovice

1. Bernartice

 

 

2. Blažejovice

 

 

3. Děkanovice

 

 

4. Dolní Kralovice

 

 

5. Dunice

 

 

6. Keblov

 

 

7. Loket

 

 

8. Snět

 

 

9. Studený

 

 

10. Šetějovice

 

 

11. Tomice

 

 

 

 

3. Louňovice pod Blaníkem

1. Kamberk

 

 

2. Louňovice pod Blaníkem

 

 

3. Ostrov

 

 

4. Veliš

 

 

 

 

4. Trhový Štěpánov

1. Hulíce

 

 

2. Soutice

 

 

3. Tichonice

 

 

4. Trhový Štěpánov

 

 

 

 

5. Vlašim

1. Bílkovice

 

 

2. Ctiboř

 

 

3. Hradiště

 

 

4. Chlum

 

 

5. Chmelná

 

 

6. Javorníky

 

 

7. Kladruby

 

 

8. Kondrac

 

 

9. Kuňovice

 

 

10. Libež

 

 

11. Miřetice

 

 

12. Načeradec

 

 

13. Nemíž

 

 

14. Pavlovice

 

 

15. Pravonín

 

 

16. Psáře

 

 

17. Radošovice

 

 

18. Rataje

 

 

19. Řimovice

 

 

20.Slověnice

 

 

21. Tehov

 

 

22. Vlašim

 

 

23. Vracovice

 

 

24. Všechlapy

 

 

25. Zdislavice

 

 

 

 

 

 

26. Votice

1. Votice

1. Červený Újezd

 

 

2. Heřmaničky

 

 

3. Jankov

 

 

4. Ješetice

 

 

5. Mezno

 

 

6. Miličín

 

 

7. Neustupov

 

 

8. Olbramovice

 

 

9. Ratměřice

 

 

10. Smilkov

 

 

11. Střezimíř

 

 

12. Votice

 

 

13. Zvěstov

 

 

 

 

2. Vrchotovy Janovice

1. Vojkov

 

 

2. Vrchotovy Janovice

 

 

 

 

 

 

ÚSTECKÝ KRAJ

1. Bílina

1. Bílina

1. Bílina

 

 

2. Hrobčice

 

 

3. Ledvice

 

 

4. Lukov

 

 

5. Měrunice

 

 

 

 

2. Hostomice

1. Hostomice

 

 

2. Ohníč

 

 

 

 

3. Světec

1. Světec

 

 

 

 

 

 

2. Děčín

1. Benešov nad Ploučnicí

1. Benešov nad Ploučnicí

 

 

2. Dolní Habartice

 

 

3. Františkov nad Ploučnicí

 

 

4. Heřmanov

 

 

5. Horní Habartice

 

 

6. Malá Veleň

 

 

7. Merboltice

 

 

8. Starý Šachov

 

 

9. Valkeřice

 

 

10. Velká Bukovina

 

 

11. Verneřice

 

 

 

 

2. Česká Kamenice

1. Česká Kamenice

 

 

2. Janská

 

 

3. Jetřichovice

 

 

4. Kunratice

 

 

5. Kytlice

 

 

6. Markvartice

 

 

7. Srbská Kamenice

 

 

8. Veselé

 

 

 

 

3. Děčín

1. Arnoltice

 

 

2. Bynovec

 

 

3. Děčín

 

 

4. Dobkovice

 

 

5. Dobrná

 

 

6. Hřensko

 

 

7. Huntířov

 

 

8. Janov

 

 

9. Kámen

 

 

10. Labská Stráň

 

 

11. Ludvíkovice

 

 

12. Malšovice

 

 

13. Růžová

 

 

14. Těchlovice

 

 

 

 

4. Jílové

1. Jílové

 

 

 

 

 

 

3. Chomutov

1. Chomutov

1. Bílence

 

 

2. Blatno

 

 

3. Březno

 

 

4. Černovice

 

 

5. Droužkovice

 

 

6. Hora Svatého Šebestiána

 

 

7. Hrušovany

 

 

8. Chomutov

 

 

9. Kalek

 

 

10. Křimov

 

 

11. Málkov

 

 

12. Místo

 

 

13. Nezabylice

 

 

14.Spořice

 

 

15. Udlicc

 

 

16. Všehrdy

 

 

17. Výsluní

 

 

 

 

2. Jirkov

1. Boleboř

 

 

2. Jirkov

 

 

3. Otvice

 

 

4. Pesvice

 

 

5. Strupčice

 

 

6. Vrskmaň

 

 

7. Všestudy

 

 

8. Vysoká Pec

 

 

 

 

 

 

4. Kadaň

1. Kadaň

1. Chbany

 

 

2. Kadaň

 

 

3. Libedice

 

 

4. Pětipsy

 

 

5. Rokle

 

 

 

 

2. Klášterec nad Ohří

1. Domašín

 

 

2. Klášterec nad Ohří

 

 

 

 

3. Kovářská

1. Kovářská

 

 

2. Měděnec

 

 

 

 

4. Perštejn

1. Okounov

 

 

2. Perštejn

 

 

 

 

5. Radonice

1. Mašťov

 

 

2. Račetice

 

 

3. Radonice

 

 

4. Veliká Ves

 

 

5. Vilémov

 

 

 

 

6. Vejprty

1. Kryštofovy Hamry

 

 

2. Loučná pod Klínovcem

 

 

3. Vejprty

 

 

 

 

 

 

5. Litoměřice

1. Bohušovice nad Ohří

1. Bohušovice nad Ohří

 

 

2. Brňany

 

 

3. Oleško

 

 

 

 

2. Brozany nad Ohří

1. Brozany nad Ohří

 

 

2. Dolánky nad Ohří

 

 

3. Rochov

 

 

 

 

3. Hoštka

1. Hoštka

 

 

 

 

4. Křešice

1. Křešice

 

 

 

 

5. Liběšice

1. Horní Řepčice

 

 

2. Chotiněves

 

 

3. Liběšice

 

 

 

 

6. Litoměřice

1. Býčkovice

 

 

2. Hlinná

 

 

3. Chudoslavice

 

 

4. Kamýk

 

 

5. Libochovany

 

 

6. Litoměřice

 

 

7. Malíč

 

 

8. Michalovice

 

 

9. Miřejovice

 

 

10. Mlékojedy

 

 

11. Píšťany

 

 

12. Ploskovice

 

 

13.Staňkovice

 

 

14. Tmovany

 

 

15. Třebušín

 

 

16. Velké Žernoseky

 

 

17. Žalhostice

 

 

 

 

7. Polepy

1. Drahobuz

 

 

2. Polepy

 

 

3. Vrutice

 

 

 

 

8. Štětí

1. Račice

 

 

2. Snědovice

 

 

3. Štětí

 

 

 

 

9. Terezín

1. Terezín

 

 

2. Travčice

 

 

 

 

10. Úštěk

1. Levín

 

 

2. Lovečkovice

 

 

3. Úštěk

 

 

 

 

11. Žitenice

1. Žitenice

 

 

 

 

 

 

6. Litvínov

1. Hora Svaté Kateřiny

1. Brandov

 

 

2. Hora Svaté Kateřiny

 

 

3. Nová Ves v Horách

 

 

 

 

2. Horní Jiřetín

1. Horní Jiřetín

 

 

 

 

3. Litvínov

1. Český Jiřetín

 

 

2. Klíny

 

 

3. Litvínov

 

 

4. Louka u Litvínova

 

 

 

 

4. Lom

1.. Lom

 

 

2. Mariánské Radčice

 

 

 

 

5. Meziboří

1. Meziboří

 

 

 

 

 

 

7. Louny

1. Hřivice

1. Domoušice

 

 

2. Hřivice

 

 

3. Jimlín

 

 

4. Opočno

 

 

5. Pnětluky

 

 

6. Zbrašín

 

 

 

 

2. Lenešice

1. Břvany

 

 

2. Lenešice

 

 

 

 

3. Libčeves

1. Kozly

 

 

2. Libčeves

 

 

3. Želkovice

 

 

 

 

4. Louny

1. Blšany u Loun

 

 

2. Brodec

 

 

3. Cítoliby

 

 

4. Čemčice

 

 

5. Dobroměřice

 

 

6. Chlumčany

 

 

7. Chožov

 

 

8. Chraberce

 

 

9. Koštice

 

 

10. Líšťany

 

 

11. Louny

 

 

12. Obora

 

 

13. Počedělice

 

 

14. Raná

 

 

15. Ročov

 

 

16.Slavětín

 

 

17. Veltěže

 

 

18. Vinařice

 

 

19. Vršovice

 

 

 

 

5. Panenský Týnec

1. Hříškov

 

 

2. Nová Ves

 

 

3. Panenský Týnec

 

 

4. Smolnice

 

 

5. Toužetín

 

 

6. Úherce

 

 

7. Žerotín

 

 

 

 

6. Peruc

1. Peruc

 

 

2. Vrbno nad Lesy

 

 

 

 

7. Postoloprty

1. Postoloprty

 

 

2. Výškov

 

 

 

 

 

 

8. Lovosice

1. Libochovice

1. Černiv

 

 

2. Evaň

 

 

3. Chotěšov

 

 

4. Klapý

 

 

5. Křesín

 

 

6. Libochovice

 

 

7. Lkáň

 

 

8. Radovesice

 

 

9. Sedlec

 

 

10. Slatina

 

 

 

 

2. Lovosice

1. Čížkovice

 

 

2. Chotiměř

 

 

3. Keblice

 

 

4. Lhotka nad Labem

 

 

5. Lovosice

 

 

6. Lukavec

 

 

7. Malé Žernoseky

 

 

8. Prackovice nad Labem

 

 

9. Siřejovice

 

 

10. Sulejovice

 

 

11. Úpohlavy

 

 

12. Velemín

 

 

13. Vchynice

 

 

14. Vrbičany

 

 

 

 

3. Třebenice

1. Dlažkovice

 

 

2. Chodovlice

 

 

3. Jenčice

 

 

4. Podsedice

 

 

5. Třebenice

 

 

6. Vlastislav

 

 

 

 

4. Třebívlice

1. Děčany

 

 

2. Třebívlice

 

 

 

 

 

 

9. Most

1. Bečov

1. Bečov

 

 

2. Bělušice

 

 

3. Korozluky

 

 

4. Skršín

 

 

5. Volevčice

 

 

 

 

2. Most

1. Braňany

 

 

2. Havraň

 

 

3. Lišnice

 

 

4. Lužice

 

 

5. Malé Březno

 

 

6. Most

 

 

7. Obrnice

 

 

8. Patokryje

 

 

9. Polerady

 

 

10. Želenice

 

 

 

 

 

 

10. Podbořany

1. Blšany

1. Blšany

 

 

2. Očihov

 

 

 

 

2. Kryry

1. Kryry

 

 

2. Petrohrad

 

 

 

 

3. Lubenec

1. Blatno

 

 

2. Lubenec

 

 

 

 

4. Podbořany

1. Krásný Dvůr

 

 

2. Nepomyšl

 

 

3. Podbořanský Rohozec

 

 

4. Podbořany

 

 

5. Vroutek

 

 

 

 

 

 

11. Roudnice nad Labem

1. Budyně nad Ohří

1. Budyně nad Ohří

 

 

2. Přestavlky

 

 

3. Žabovřesky nad Ohří

 

 

 

 

2. Horní Beřkovice

1. Ctiněves

 

 

2. Černouček

 

 

3. Horní Beřkovice

 

 

4. Kostomlaty pod Řípem

 

 

5. Libkovice pod Řípem

 

 

6. Mnetěš

 

 

7. Vražkov

 

 

 

 

3. Mšené-lázně

1. Bříza

 

 

2. Martiněves

 

 

3. Mšené-lázně

 

 

4. Račiněves

 

 

 

 

4. Roudnice nad Labem

1 Bechlín

 

 

2. Brzánky

 

 

3. Čeměves

 

 

4. Dobříň

 

 

5. Doksany

 

 

6. Dušníky

 

 

7. Hrobce

 

 

8. Chodouny

 

 

9. Kleneč

 

 

10. Krabčice

 

 

11. Kyškovice

 

 

12. Libotenice

 

 

13. Nové Dvory

 

 

14. Roudnice nad Labem

 

 

15. Straškov-Vodochody

 

 

16. Vědomice

 

 

17. Vrbice

 

 

18. Záluží

 

 

19. Židovice

 

 

 

12. Rumburk

1. Krásná Lípa

1. Doubice

 

 

2. Krásná Lípa

 

 

 

 

2. Rumburk

1. Jiříkov

 

 

2. Rumburk

 

 

3. Staré Křečany

 

 

 

 

3. Šluknov

1. Šluknov

 

 

 

 

4. Velký Šenov

1. Dolní Poustevna

 

 

2. Lipová

 

 

3. Lobendava

 

 

4. Mikulášovice

 

 

5. Velký Šenov

 

 

6. Vilémov

 

 

 

 

 

 

13. Teplice

1. Dubí

1. Dubí

 

 

 

 

2. Duchcov

1. Duchcov

 

 

2. Jeníkov

 

 

3. Lahošť

 

 

4. Zabrušany

 

 

 

 

3. Hrob

1. Hrob

 

 

2. Mikulov

 

 

3. Moldava

 

 

 

 

4. Košt'any

1. Košťany

 

 

 

 

5. Krupka

1. Krupka

 

 

 

 

6. Modlany

1. Modlany

 

 

2. Srbice

 

 

 

 

7. Osek

1. Háj u Duchcova

 

 

2. Osek

 

 

 

 

8. Teplice

1. Bystřany

 

 

2. Kladruby

 

 

3. Kostomlaty pod Milešovkou

 

 

4. Novosedlice

 

 

5. Proboštov

 

 

6. Teplice

 

 

7. Újezdeček

 

 

 

 

9. Žalany

1. Bořislav

 

 

2. Bžany

 

 

3. Rtyně nad Bílinou

 

 

4. Žalany

 

 

5. Žim

 

 

 

 

 

 

14. Ústí nad Labem

1. Chabatořice

1. Chabatořice

 

 

2. Přestanov

 

 

 

 

2. Chlumec

1. Chlumec

 

 

2. Telnice

 

 

 

 

3. Libouchec

1. Líbouchec

 

 

2. Tisá

 

 

3. Velké Chvojno

 

 

 

 

4. Petrovice

1. Petrovice

 

 

 

 

5. Povrly

1. Povrly

 

 

 

 

6. Řehlovice

1. Habrovany

 

 

2. Řehlovice

 

 

3. Stebno

 

 

 

 

7. Trmice

1. Trmice

 

 

 

 

8. Ústí nad Labem - město

1. Dolní Zálezly

 

 

2. Chuderov

 

 

3. Malečov

 

 

4. Tašov

 

 

5. Ústí nad Labem - město

 

 

6. Ústí nad Labem - Severní terasa

 

 

7. Ústí nad Labem - Střekov

 

 

 

 

9. Ústí nad Labem - Neštěmice

1. Ryjice

 

 

2. Ústí nad Labem - Neštěmice

 

 

 

 

10. Velké Březno

1. Homole u Panny

 

 

2. Malé Březno

 

 

3. Velké Březno

 

 

4. Zubrnice

 

 

 

 

 

 

l5. Varnsdorf

1. Vamsdorf

I. Dolní Podluží

 

 

2. Horní Podluží

 

 

3. Chřibská

 

 

4. Jiřetín pod Jedlovou

 

 

5. Rybniště

 

 

6. Varnsdorf

 

 

 

 

 

 

16. Žatec

1. Měcholupy

1. Deštnice

 

 

2. Holedeč

 

 

3. Libořice

 

 

4. Měcholupy

 

 

 

 

2. Tuchořice

1. Liběšice

 

 

2. Lipno

 

 

3. Tuchořice

 

 

 

 

3. Žatec

1. Bitozeves

 

 

2. Blažim

 

 

3. Čeradice

 

 

4. Libočany

 

 

5. Líšany

 

 

6. Nové Sedlo

 

 

7. Staňkovice

 

 

8. Velemyšleves

 

 

9. Zálužice

 

 

10. Žatec

 

 

11. Žiželice

 

 

 

 

 

 

KRAJ VYSOČINA

1. Bystřice nad Pernštejnem

1. Bystřice nad Pernštejnem

1. Bohuňov

 

 

2. Bystřice nad Pernštejnem

 

 

3. Býšovec

 

 

4. Dalečín

 

 

5. Chlum-Korouhvice

 

 

6. Lísek

 

 

7. Písečné

 

 

8. Rozsochy

 

 

9. Strachujov

 

 

10. Unčín

 

 

11. Věchnov

 

 

12. Velké Janovice

 

 

13. Vír

 

 

14. Ždánice

 

 

 

 

2. Dolní Rožínka

1. Blažkov

 

 

2. Bukov

 

 

3. Dolní Rožínka

 

 

4. Horní Rožínka

 

 

5. Milasín

 

 

6. Moravecké Pavlovice

 

 

7. Rodkov

 

 

8. Střítež

 

 

9. Zvole

 

 

 

 

3. Rovečné

1. Nyklovice

 

 

2. Rovečné

 

 

3. Sulkovec

 

 

4. Ubušínek

 

 

5. Velké Tresné

 

 

6. Věstín

 

 

 

 

4. Rožná

1. Rožná

 

 

2. Sejřek

 

 

3. Věžná

 

 

 

 

5. Strážek

1. Radkov

 

 

2. Strážek

 

 

 

 

6. Štěpánov nad Svratkou

1. Koroužné

 

 

2. Prosetín

 

 

3. Skorotice

 

 

4. Štěpánov nad Svratkou

 

 

5. Ujčov

 

 

 

 

 

 

2. Havlíčkův Brod

1. Golčův Jeníkov

1. Golčův Jeníkov

 

 

2. Chrtníč

 

 

3. Nová Ves u Leštiny

 

 

4. Podmoky

 

 

5. Skryje

 

 

6. Zvěstovice

 

 

 

 

2. Habry

1. Bačkov

 

 

2. Habry

 

 

3. Kámen

 

 

4. Leškovice

 

 

5. Rybníček

 

 

 

 

3. Havlíčkův Brod

1. Bartoušov

 

 

2. Boňkov

 

 

3. Břevnice

 

 

4. Česká Bělá

 

 

5. Dlouhá Ves

 

 

6. Dolní Krupá

 

 

7. Havlíčkův Brod

 

 

8. Herálec

 

 

9. Horní Krupá

 

 

10. Hurtova Lhota

 

 

11. Knyk

 

 

12. Kochánov

 

 

13. Kojetín

 

 

14. Krátká Ves

 

 

15. Květinov

 

 

16. Kyjov

 

 

17. Lípa

 

 

18. Lučice

 

 

19. Michalovice

 

 

20. Okrouhlice

 

 

21. Okrouhlička

 

 

22. Olešná

 

 

23. Pohled

 

 

24. Radostín

 

 

25. Rozsochatec

 

 

26.Skorkov

 

 

27.Skuhrov

 

 

28.Slavníč

 

 

29. Šlapanov

 

 

30. Štoky

 

 

31. Tis

 

 

32. Uhořilka

 

 

33. Úsobí

 

 

34. Veselý Žďár

 

 

35. Věž

 

 

36. Vysoká

 

 

37. Ždírec

 

 

 

 

4. Lipnice nad Sázavou

1. Krásná Hora

 

 

2. Lipnice nad Sázavou

 

 

 

 

5. Přibyslav

1. Havlíčkova Borová

 

 

2. Modlíkov

 

 

3. Olešenka

 

 

4. Přibyslav

 

 

5. Stříbrné Hory

 

 

6. Žižkova Pole

 

 

 

 

 

 

3. Humpolec

1. Humpolec

1. Budíkov

 

 

2. Bystrá

 

 

3. Cejov

 

 

4. Hojanovice

 

 

5. Horní Rápotice

 

 

6. Hořice

 

 

7. Humpolec

 

 

8. Ježov

 

 

9. Jiřice

 

 

10. Kaliště

 

 

11. Kejžlice

 

 

12. Koberovice

 

 

13. Komorovice

 

 

14. MIadé Bříště

 

 

15. Mysletín

 

 

16. Píšť

 

 

17. Proseč

 

 

18. Řečice

 

 

19.Sedlice

 

 

20.Senožaty

 

 

21. Staré Hřiště

 

 

22. Syrov

 

 

23. Vojslavice

 

 

24. Vystrkov

 

 

25. Želiv

 

 

 

 

 

 

4. Chotěboř

1. Chotěboř

1. Bezděkov

 

 

2. Borek

 

 

3. Čachotín

 

 

4. Čečkovice

 

 

5. Dolní Sokolovec

 

 

6. Heřmanice

 

 

7. Chotěboř

 

 

8. Jeřišno

 

 

9. Jilem

 

 

10. Jitkov

 

 

11. Klokočov

 

 

12. Kraborovice

 

 

13. Lány

 

 

14. Libice nad Doubravou

 

 

15. Maleč

 

 

16. Nejepín

 

 

17. Nová Ves u Chotěboře

 

 

18. Oudoleň

 

 

19. Rušinov

 

 

20.Sedletín

 

 

21.Sloupno

 

 

22. Uhelná Příbram

 

 

23. Vepříkov

 

 

24. Vilémov

 

 

25. Víska

 

 

 

 

2. Krucemburk

1. Krucemburk

 

 

 

 

3. Ždírec nad Doubravou

1. Podmoklany

 

 

2. Slavětín

 

 

3. Slavíkov

 

 

4. Sobíňov

 

 

5. Ždírec nad Doubravou

 

 

 

 

 

 

5. Jihlava

1. Batelov

1. Batelov

 

 

2. Švábov

 

 

 

 

2. Brtnice

1. Brtnice

 

 

 

 

3. Dobronín

1. Dobronín

 

 

2. Kamenná

 

 

3. Střítež

 

 

4. Ždírec

 

 

 

 

4. Dolní Cerekev

1. Dolní Cerekev

 

 

2. Rohozná

 

 

 

 

5. Dušejov

1. Boršov

 

 

2. Dušejov

 

 

3. Hojkov

 

 

4. Hubenov

 

 

5. Ježená

 

 

6. Milíčov

 

 

7. Mirošov

 

 

8. Opatov

 

 

 

 

6. Horní Dubenky

1. Horní Dubenky

 

 

2. Jihlávka

 

 

3. Kaliště

 

 

 

 

7. Jamné

1. Arnolec

 

 

2. Jamné

 

 

3. Jersín

 

 

4. Nadějov

 

 

5. Rybné

 

 

6. Věžnice

 

 

 

 

8. Jihlava

1. Bílý Kámen

 

 

2. Cerekvička-Rosice

 

 

3. Čížov

 

 

4. Hybrálec

 

 

5. Jihlava

 

 

6. Malý Beranov

 

 

7. Měšín

 

 

8. Plandry

 

 

9. Puklice

 

 

10. Rančířov

 

 

11. Rantířov

 

 

12.Smrčná

 

 

13. Velký Beranov

 

 

14. Vílanec

 

 

15. Vyskytná nad Jihlavou

 

 

 

 

9. Kamenice

1. Kamenice

 

 

 

 

10. Kněžice

1. Hrutov

 

 

2. Knéžice

 

 

 

 

11. Kostelec

1. Cejle

 

 

2. Dvorce

 

 

3. Kostelec

 

 

 

 

12. Luka nad Jihlavou

1. Bítovčice

 

 

2. Kozlov

 

 

3. Luka nad Jihlavou

 

 

4. Vysoké Studnice

 

 

 

 

13. Polná

1. Brzkov

 

 

2. Dobroutov

 

 

3. Polná

 

 

4. Stáj

 

 

5. Věžnice

 

 

6. Věžnička

 

 

7. Záborná

 

 

 

 

14. Stonařov

1. Brtnička

 

 

2. Dlouhá Brtnice

 

 

3. Hladov

 

 

4. Otín

 

 

5. Stonařov

 

 

6. Suchá

 

 

 

 

15. Třešť

1. Hodice

 

 

2. Jezdovice

 

 

3. Panenská Rozsíčka

 

 

4. Pavlov

 

 

5. Růžená

 

 

6. Třešť

 

 

7. Třeštice

 

 

 

 

16. Větrný Jeníkov

1. Dudín

 

 

2. Kalhov

 

 

3. Šimanov

 

 

4. Ústí

 

 

5. Větrný Jeníkov

 

 

6. Zbilidy

 

 

7. Zbinohy

 

 

 

 

17. Zhoř

1. Zhoř

 

 

 

 

 

 

6. Moravské Budějovice

1. Jemnice

1. Bačkovice

 

 

2. Budkov

 

 

3. Chotěbudice

 

 

4. Jemnice

 

 

5. Lhotice

 

 

6. Lomy

 

 

7. Lovčovice

 

 

8. Menhartice

 

 

9. Mladoňovice

 

 

10. Oponešice

 

 

11. Pálovice

 

 

12. Rácovice

 

 

13. Radkovice u Budče

 

 

14. Radotice

 

 

15. Slavikovice

 

 

16. Štěpkov

 

 

17. Třebelovice

 

 

 

 

2. Moravské Budějovice

1. Babice

 

 

2. Blatnice

 

 

3. Bohušice

 

 

4. Cidlina

 

 

5. Častohostice

 

 

6. Dědice

 

 

7. Dešov

 

 

8. Dolní Lažany

 

 

9. Domamil

 

 

10. Hornice

 

 

11. Jakuhov u Moravských Budějovic

 

 

12. Kojatice

 

 

13. Komárovice

 

 

14. Láz

 

 

15. Lesonice

 

 

16. Litohoř

 

 

17. Lukov

 

 

18. Martínkov

 

 

19. Moravské Budějovice

 

 

20. Nimpšov

 

 

21. Nové Syrovice

 

 

22. Vícenice

 

 

23. Zvěrkovice

 

 

 

 

3. Police

1. Jiratice

 

 

2. Kdousov

 

 

3. Kostníky

 

 

4. Police

 

 

 

 

4. Želetava

1. Lesná

 

 

2. Meziříčko

 

 

3. Želetava

 

 

 

 

 

 

7. Náměšt' nad Oslavou

1. Mohelno

1. Kladeruby nad Oslavou

 

 

2. Kramolín

 

 

3. Lhánice

 

 

4. Mohelno

 

 

 

 

2. Náměšť nad Oslavou

1. Březník

 

 

2. Čikov

 

 

3. Hartvíkovice

 

 

4. Hluboké

 

 

5. Jasenice

 

 

6. Jinošov

 

 

7. Kralice nad Oslavou

 

 

8. Krokočín

 

 

9. Kurostěpy

 

 

10. Lesní Jakubov

 

 

11. Naloučany

 

 

12. Náměšť nad Oslavou

 

 

13. Ocmanice

 

 

14. Okarec

 

 

15. Popůvky

 

 

16. Pucov

 

 

17. Rapotice

 

 

18. Sedlec

 

 

19. Studenec

 

 

20. Sudice

 

 

21. Třesov

 

 

22. Vícenice u Náměště nad Oslavou

 

 

23. Zahrádka

 

 

 

 

 

 

8. Nové Město na Moravě

1. Bobrová

1. Bobrová

 

 

2. Bobrůvka

 

 

3. Dlouhé

 

 

4. Mirošov

 

 

5. Podolí

 

 

6. Račice

 

 

7. Radešín

 

 

8. Radešínská Svratka

 

 

 

 

2. Jimramov

1. Borovnice

 

 

2. Javorek

 

 

3. Jimramov

 

 

4. Nový Jimramov

 

 

5. Věcov

 

 

 

 

3. Nové Město na Moravě

1. Fryšava pod Žákovou horou

 

 

2. Křídla

 

 

3. Nová Ves u Nového Města na Moravě

 

 

4. Nové Město na Moravě

 

 

5. Radňovice

 

 

6. Řečice

 

 

7. Tři Studně

 

 

8. Vlachovice

 

 

9. Zubří

 

 

 

 

4. Sněžné

1. Daňkovice

 

 

2. Kadov

 

 

3. Krásné

 

 

4. Křižánky

 

 

5. Kuklík

 

 

6. Líšná

 

 

7. Sněžné

 

 

8. Spělkov

 

 

 

 

 

 

9. Pacov

1. Lukavec

1. Čáslavsko

 

 

2. Lukavec

 

 

3. Mezilesí

 

 

4. Salačova Lhota

 

 

5. Vyklantice

 

 

 

 

2. Obrataň

1. Dobrá Voda u Pacova

 

 

2. Eš

 

 

3. Kámen

 

 

4. Obrataň

 

 

5. Věžná

 

 

6. Vysoká Lhota

 

 

7. Zlátenka

 

 

 

 

3. Pacov

1. Bratřice

 

 

2. Buřenice

 

 

3. Cetoraz

 

 

4. Důl

 

 

5. Lesná

 

 

6. Pacov

 

 

7. Pošná

 

 

8. Samšín

 

 

9. Těchobuz

 

 

10. Útěchovice pod Stražištěm

 

 

11. Velká Chyška

 

 

12. Zhořec

 

 

 

 

 

 

10. Pelhřimov

1. Černovice

1. Bořetín

 

 

2. Černovice

 

 

3. Hojovice

 

 

4. Křeč

 

 

5. Lidmaň

 

 

6. Mnich

 

 

 

 

2. Červená Řečice

1. Bácovice

 

 

2. Červená Řečice

 

 

3. Křelovice

 

 

 

 

3. Horní Cerekev

1. Bělá

 

 

2. Černov

 

 

3. Horní Cerekev

 

 

4. Horní Ves

 

 

5. Nová Buková

 

 

 

 

4. Hořepník

1. Bořetice

 

 

2. Hořepník

 

 

3. Rovná

 

 

 

 

5. Kamenice nad Lipou

1. Bohdalín

 

 

2. Kamenice nad Lipou

 

 

3. Lhota-Vlasenice

 

 

4. Rodinov

 

 

5. Těmice

 

 

6. Včelnička

 

 

 

 

6. Košetice

1. Arneštovice

 

 

2. Chýstovice

 

 

3. Chyšná

 

 

4. Košetice

 

 

5. Křešín

 

 

6. Martinice u Onšova

 

 

7. Onšov

 

 

 

 

7. Nová Cerekev

1. Čížkov

 

 

2. Leskovice

 

 

3. Moraveč

 

 

4. Nová Cerekev

 

 

 

 

8. Nový Rychnov

1. Nový Rychnov

 

 

 

 

9. Pelhřimov

1. Božejov

 

 

2. Čelistná

 

 

3. Dehtáře

 

 

4. Dobrá Voda

 

 

5. Dubovice

 

 

6. Kojčice

 

 

7. Krasíkovice

 

 

8. Libkova Voda

 

 

9. Litohošť

 

 

10. Mezná

 

 

11. Olešná

 

 

12. Ondřejov

 

 

13. Pavlov

 

 

14. Pelhřimov

 

 

15. Proseč pod Křemešníkem

 

 

16. Putimov

 

 

17. Rynárec

 

 

18. Střítež

 

 

19. Svépravice

 

 

20. Ústrašín

 

 

21. Útěchovice

 

 

22. Útěchovičky

 

 

23. Velký Rybník

 

 

24. Vokov

 

 

25. Lachotín

 

 

26. Zajíčkov

 

 

27. Žirov

 

 

 

 

10. Počátky

1. Častrov

 

 

2. Počátky

 

 

3. Polesí

 

 

4. Stojčín

 

 

5. Veselá

 

 

 

 

11. Vyskytná

1. Jankov

 

 

2. Střítež pod Křemešníkem

 

 

3. Vyskytná

 

 

 

 

12. Žirovnice

1. Žirovnice

 

 

 

 

 

 

11. Světlá nad Sázavou

1. Ledeč nad Sázavou

1. Bělá

 

 

2. Bojiště

 

 

3. Číhošť

 

 

4. Hněvkovice

 

 

5. Horní Paseka

 

 

6. Hradec

 

 

7. Chřenovice

 

 

8. Jedlá

 

 

9. Kamenná Lhota

 

 

10. Kouty

 

 

1 1. Kozlov

 

 

12. Kožlí

 

 

13. Ledeč nad Sázavou

 

 

14. Ostrov

 

 

15. Pavlov

 

 

16. Prosíčka

 

 

17. Trpišovice

 

 

18. Vilémovice

 

 

 

 

2. Světlá nad Sázavou

1. Dolní Město

 

 

2. Druhanov

 

 

3. Kunemil

 

 

4. Kytice

 

 

5. Leština u Světlé

 

 

6. Malčín

 

 

7. Nová Ves u Světlé

 

 

8. Ovesná Lhota

 

 

9. Pohleď

 

 

10. Příseka

 

 

11. Sázavka

 

 

12. Služátky

 

 

13. Světlá nad Sázavou

 

 

14. Vlkanov

 

 

 

 

 

 

12. Telč

1. Mrákotín

1. Hostětice

 

 

2. Lhotka

 

 

3. Mrákotín

 

 

4. Řásná

 

 

5. Řídelov

 

 

 

 

2. Nová Říše

1. Bohuslavice

 

 

2. Dolní Vilímeč

 

 

3. Jindřichovice

 

 

4. Knínice

 

 

5. Krasonice

 

 

6. Nová Říše

 

 

7. Rozseč

 

 

8. Svojkovice

 

 

9. Vápovice

 

 

10. Vystrčenovice

 

 

11. Zdeňkov

 

 

 

 

3. Stará Říše

1. Markvartice

 

 

2. Olšany

 

 

3. Sedlatice

 

 

4. Stará Říše

 

 

 

 

4. Telč

1. Borovná

 

 

2. Černíč

 

 

3. Doupě

 

 

4. Dyjice

 

 

5. Horní Myslová

 

 

6. Klatovec

 

 

7. Kostelní Myslová

 

 

8. Krahulčí

 

 

9. Mysletice

 

 

10. Mysliboř

 

 

11. Nevicehle

 

 

12. Olši

 

 

13. Ořechov

 

 

14. Panské Dubenky

 

 

15. Radkov

 

 

16. Sedlejov

 

 

17.Strachoňovice

 

 

18. Telč

 

 

19. Urbanov

 

 

20. Vanov

 

 

21. Vanůvek

 

 

22. Volevčice

 

 

23. Zadní Vydří

 

 

24. Zvolenovice

 

 

25. Žatec

 

 

 

 

 

 

13. Třebíč

1. Budišov

1. Budišov

 

 

2. Hodov

 

 

3. Kamenná

 

 

4. Nárameč

 

 

5. Pozčatín

 

 

6. Pyšel

 

 

7. Rohy

 

 

8. Studnice

 

 

9. Valdíkov

 

 

 

 

2. Čáslavice

1. Čáslavice

 

 

2. Loukovice

 

 

3. Římov

 

 

 

 

3. Dukovany

1. Dukovany

 

 

 

 

4. Hrotovice

1. Bačice

 

 

2. Biskupice-Pulkov

 

 

3. Dalešice

 

 

4. Hrotovice

 

 

5. Krhov

 

 

6. Litovany

 

 

7. Odunec

 

 

8. Račice

 

 

9. Radkovice u Hrotovic

 

 

10. Slavětice

 

 

11. Stropešín

 

 

12. Třebenice

 

 

13. Lárubice

 

 

 

 

5. Jaroměřice nad Rokytnou

1. Jaroměřice nad Rokytnou

 

 

2. Lesůňky

 

 

3. Myslibořice

 

 

4. Příštpo

 

 

5. Šebkovice

 

 

 

 

6. Okříšky

1. Bransouze

 

 

2. Číchov

 

 

3. Heraltice

 

 

4. Hvězdoňovice

 

 

5. Nová Ves

 

 

6. Okříšky

 

 

7. Petrovice

 

 

8. Pokojovice

 

 

9. Přibyslavice

 

 

10. Radonín

 

 

11. Zašovice

 

 

 

 

7. Opatov

1. Opatov

 

 

 

 

8. Předín

1. Předín

 

 

2. Štěměchy

 

 

 

 

9. Rokytnice nad Rokytnou

1. Chlístov

 

 

2. Markvartice

 

 

3. Rokytnice nad Rokytnou

 

 

 

 

10. Rouchovany

1. Přešovice

 

 

2. Rouchovany

 

 

 

 

11. Rudíkov

1. Horní Heřmanice

 

 

2. Hroznatín

 

 

3. Nový Telečkov

 

 

4. Přeckov

 

 

5. Rudíkov

 

 

6. Vlčatín

 

 

 

 

12. Třebíč

1. Benetice

 

 

2. Bochovice

 

 

3. Čechočovice

 

 

4. Čechtín

 

 

5. Červená Lhota

 

 

6. Číhalín

 

 

7. Dolní Vilémovice

 

 

8. Horní Smrčné

 

 

9. Horní Újezd

 

 

10. Horní Vilémovice

 

 

11. Chlum

 

 

12. Klučov

 

 

13. Kojetice

 

 

14. Koněšín

 

 

15. Kouty

 

 

16. Kozlany

 

 

17. Kotichovice

 

 

16. Krahulov

 

 

19. Lipnik

 

 

20. Mastník

 

 

21. Mikulovice

 

 

22. Okřešice

 

 

23. Ostašov

 

 

24. Petrůvky

 

 

25. Radošov

 

 

26.Slavičky

 

 

27.Stařeč

 

 

28. Střítet

 

 

29.Svatoslav

 

 

30. Trnava

 

 

31. Třebíč

 

 

32. Valeč

 

 

33. Výčapy

 

 

 

 

13. Vladislav

1. Číměř

 

 

2. Kojatín

 

 

3. Smrk

 

 

4. Vladislav

 

 

 

 

 

 

14. Velké Meziříčí

1. Křížanov

1. Dobrá Voda

 

 

2. Dolní Libochová

 

 

3. Heřmanov

 

 

4. Horní Libochová

 

 

5. Jívoví

 

 

6. Kadolec

 

 

7. Kozlov

 

 

8. Křížanov

 

 

9. Kundratice

 

 

10. Milešín

 

 

11. Moravec

 

 

12. Nová Ves

 

 

13. Pikárec

 

 

14. Radňoves

 

 

15. Rozteč

 

 

16.Sviny

 

 

17. Vidonín

 

 

 

 

2. Měřín

1. Blízkov

 

 

2. Černá

 

 

3. Horní Radslavice

 

 

4. Chlumek

 

 

5. Měřín

 

 

6. Meziříčko

 

 

7. Otín

 

 

8. Pavlínov

 

 

9. Stránecká Zhoř

 

 

 

 

3. Osová Bítýška

1. Březí

 

 

2. Ořechov

 

 

3. Osová Bítížka

 

 

4. Skřinářov

 

 

5. Vlkov

 

 

6. Záblatí

 

 

 

 

4. Tasov

1. Tasov

 

 

 

 

5. Velká Bíteš

1. Březské

 

 

2. Křoví

 

 

3. Nové Sady

 

 

4. Velká Bíteš

 

 

 

 

6. Velké Meziříčí

1. Baliny

 

 

2. Bory

 

 

3. Březejc

 

 

4. Dolní Heřmanice

 

 

5. Jabloňov

 

 

6. Lavičky

 

 

7. Martinice

 

 

8. Netín

 

 

9. Oslavice

 

 

10. Oslavička

 

 

11 Osové

 

 

12. Petráveč

 

 

13. Radenice

 

 

14. Rousměrov

 

 

15. Ruda

 

 

16. Sklené nad Oslavou

 

 

17. Uhřínov

 

 

18. Velké Meziřičí

 

 

19. Vídeň

 

 

20. Zadní Zhořec

 

 

 

 

 

 

15. Žďár nad Sázavou

1. Bohdalov

1. Bohdalov

 

 

2. Kyjov

 

 

3. Pokojov

 

 

4. Rudolec

 

 

 

 

2. Herálec

1. Herálec

 

 

 

 

3. Nižkov

1. Nižkov

 

 

2. Poděšín

 

 

3. Sirákov

 

 

 

 

4. Nové Veselí

1. Březí nad Oslavou

 

 

2. Budeč

 

 

3. Kotlasy

 

 

4. Matějov

 

 

5. Nové Veselí

 

 

6. Újezd

 

 

 

 

5. Radostín nad Oslavou

1. Kněževes

 

 

2. Krásněves

 

 

3. Pavlov

 

 

4. Radostín nad Oslavou

 

 

5. Znětínek

 

 

 

 

6. Svratka

1. Chlumětín

 

 

2. Svratka

 

 

 

 

7. Žďár nad Sázavou

1. Bohdalec

 

 

2. Cikháj

 

 

3. Hamry nad Sázavou

 

 

4. Hodiškov

 

 

5. Jámy

 

 

6. Karlov

 

 

7. Lhotka

 

 

8. Malá Losenice

 

 

9. Nové Dvory

 

 

10. Obyčtov

 

 

11. Ostrov nad Oslavou

 

 

12. Počitky

 

 

13. Polnička

 

 

14. Račín

 

 

15. Radostín

 

 

16. Rosička

 

 

17. Sázava

 

 

18. Sazomín

 

 

19. Sklené

 

 

20. Světnov

 

 

21. Škrdlovice

 

 

22. Vatín

 

 

23. Velká Losenice

 

 

24. Vepřová

 

 

25. Vojnův Městec

 

 

26. Vysoké

 

 

27. Žďár nad Sázavou

 

 

 

 

 

 

ZLÍNSKÝ KRAJ

1. Bystřice pod Hostýnem

1. Bystřice pod Hostýnem

1. Blazice

 

 

2. Brusné

 

 

3. Bystřice pod Hostynem

 

 

4. Chomýž

 

 

5. Loukov

 

 

6. Mrlínek

 

 

7. Osíčko

 

 

8. Rusava

 

 

9. Slavkov pod Hostýnem

 

 

10. Vítonice

 

 

 

 

2. Chvalčov

1. Chvalčov

 

 

 

 

3. Rajnochovice

1. Komárno

 

 

2. Podhradní Lhota

 

 

3. Rajnochovice

 

 

 

 

 

 

2. Holešov

1. Holešov

1. Bořenovice

 

 

2. Holešov

 

 

3. Horní Lapač

 

 

4. Jankovice

 

 

5. Kurovice

 

 

6. Lechotice

 

 

7. Ludslavice

 

 

8. Martinice

 

 

9. Míškovice

 

 

10. Pacetluky

 

 

11. Prusinovice

 

 

12. Přílepy

 

 

13. Rymice

 

 

14. Třebětice

 

 

15. Zahnašovice

 

 

16. Žeranovice

 

 

 

 

2. Kostelec u Holešova

1. Kostelec u Holešova

 

 

2. Němčice

 

 

3. Roštění

 

 

 

 

 

 

3. Kroměříž

1. Břest

1. Břest

 

 

 

 

2. Hulín

1. Hulín

 

 

2. Pravčice

 

 

 

 

3. Chropyně

1. Chropyně

 

 

2. Kyselovice

 

 

3. Záříčí

 

 

4. Žalkovice

 

 

 

 

4. Koryčany

1. Chvalnov-Lísky

 

 

2. Koryčany

 

 

3. Střílky

 

 

4. Zástřizly

 

 

 

 

5. Kroměříž

1. Bařice-Velké Tčšany

 

 

2. Bezměrov

 

 

3. Jarohněvice

 

 

4. Kostelany

 

 

5. Kroměřiž

 

 

6. Lubná

 

 

7. Lutopecny

 

 

8. Rataje

 

 

9. Skaštice

 

 

10. Šelešovice

 

 

11. Věžky

 

 

12. Zlobice

 

 

 

 

6. Kvasice

1. Karolín

 

 

2. Kvasice

 

 

3. Nová Dědina

 

 

4. Střížovice

 

 

5. Sulimov

 

 

6. Vrbka

 

 

 

 

7. Litenčice

1. Hoštice

 

 

2. Kunkovice

 

 

3. Litenčice

 

 

4. Nítkovice

 

 

 

 

8. Morkovice-Slížany

1. Dřínov

 

 

2. Morkovice-Slížany

 

 

3. Pačlavice

 

 

4. Počenice-Tetětice

 

 

5. Prasklice

 

 

6. Uhřice

 

 

 

 

9. Zborovice

1. Troubky-Zdislavice

 

 

2. Zborovice

 

 

 

 

10. Zdounky

1. Cetechovice

 

 

2. Honětice

 

 

3. Roštín

 

 

4. Soběsuky

 

 

5. Zdounky

 

 

 

 

 

 

4. Luhačovice

1. Luhačovice

1. Biskupice

 

 

2. Dolní Lhota

 

 

3. Horní Lhota

 

 

4. Ludkovice

 

 

5. Luhačovice

 

 

6. Podhradí

 

 

7. Pozlovice

 

 

8. Sehradice

 

 

9. Slopné

 

 

 

 

2. Slavičín

1. Bohuslavice nad Vláří

 

 

2. Lipová

 

 

3. Petrůvka

 

 

4. Rudimov

 

 

5. Slavičín

 

 

6. Šanov

 

 

 

 

 

 

5. Otrokovice

1. Halenkovice

1. Halenkovice

 

 

 

 

2. Napajedla

1. Komárov

 

 

2. Napajedla

 

 

3. Oldřichovice

 

 

4. Pohořelice

 

 

5. Spytihněv

 

 

6. Žlutava

 

 

 

 

3. Otrokovice

1. Bělov

 

 

2. Otrokovice

 

 

 

 

4. Tlumačov

1. Tlumačov

 

 

 

 

 

 

6. Rožnov pod Radhoštěm

1. Horní Bečva

1. Horní Bečva

 

 

 

 

2. Hutisko-Solanec

1. Hutisko-Solanec

 

 

2. Prostřední Bečva

 

 

3. Vigantice

 

 

 

 

3. Rožnov pod Radhoštém

1. Dolní Bečva

 

 

2. Rožnov pod Radhoštěm

 

 

 

 

4. Valašská Bystřice

1. Valašská Bystřice

 

 

 

 

5. Vidče

1. Vidče

 

 

 

 

6. Zubří

1. Zubří

 

 

 

 

 

 

7. Uherské Hradiště

1. Babice

1. Babice

 

 

2. Huštěnovice

 

 

3. Kudlovice

 

 

4. Sušice

 

 

 

 

2. Bílovice

1. Bílovice

 

 

2. Kněžpole

 

 

3. Mistřice

 

 

4. Topolná

 

 

 

 

3. Boršice

1. Boršice

 

 

2. Stříbrnice

 

 

 

 

4. Boršice u Blatnice

1. Boršice u Blatnice

 

 

 

 

5. Březolupy

1. Březolupy

 

 

2. Svárov

 

 

3. Zlámanec

 

 

 

 

6. Buchlovice

1. Břestek

 

 

2. Buchlovice

 

 

3. Staré Hutě

 

 

4. Stupava

 

 

5. Tupesy

 

 

6. Zlechov

 

 

 

 

7. Hluk

1. Hluk

 

 

 

 

8. Jalubí

1. Jalubí

 

 

 

 

9. Kostelany nad Moravou

1. Kostelany nad Moravou

 

 

 

 

10. Kunovice

1. Kunovice

 

 

 

 

11. Nedachlebice

1. Částkov

 

 

2. Nedachlebice

 

 

 

 

12. Nedakonice

1. Nedakonice

 

 

 

 

13. Ostrožská Lhota

1. Ostrožská Lhota

 

 

 

 

14. Ostrožská Nová Ves

1. Ostrožská Nová Ves

 

 

 

 

15. Osvětimany

1. Hostějov

 

 

2. Medlovice

 

 

3. Osvětimany

 

 

4. Újezdec

 

 

 

 

16. Polešovice

1. Ořechov

 

 

2. Polešovice

 

 

3. Tučapy

 

 

4. Vážany

 

 

 

 

17. Staré Město

1. Staré Město

 

 

 

 

18. Traplice

1. Jankovice

 

 

2. Košíky

 

 

3. Traplice

 

 

 

 

19. Uherské Hradiště

1. Podolí

 

 

2. Popovice

 

 

3. Uherské Hradiště

 

 

 

 

20. Uherský Ostroh

1. Uherský Ostroh

 

 

 

 

21. Velehrad

1. Modrá

 

 

2. Salaš

 

 

3. Velehrad

 

 

 

 

 

 

8. Uherský Brod

1. Bánov

1. Bánov

 

 

2. Bystřice pod Lopeníkem

 

 

3. Suchá Loz

 

 

 

 

2. Bojkovice

1. Bojkovice

 

 

2. Hostětín

 

 

3. Komňa

 

 

4. Pitín

 

 

5. Táhorovice

 

 

 

 

3. Březová

1. Březová

 

 

2. Lopeník

 

 

 

 

4. Dolní Němčí

1. Dolní Němčí

 

 

 

 

5. Horní Němčí

1. Horní Němčí

 

 

2. Slavkov

 

 

 

 

6. Hradčovice

1. Drslavice

 

 

2. Hradčovice

 

 

3. Veletiny

 

 

 

 

7. Korytná

1. Korytná

 

 

 

 

8. Nivnice

1. Nivnice

 

 

 

 

9. Prakšice

1. Pašovice

 

 

2. Prakšice

 

 

 

 

10. Starý Hrozenkov

1. Starý Hrozenkov

 

 

2. Vápenice

 

 

3. Vyškovec

 

 

4. Žítková

 

 

 

 

11. Strání

1. Strání

 

 

 

 

12. Šumice

1. Nezdenice

 

 

2. Rudice

 

 

3. Šumice

 

 

 

 

13. Uherský Brod

1. Uherský Brod

 

 

 

 

14. Vlčnov

1. Vlčnov

 

 

 

 

 

 

9. Valašské Klobouky

1. Brumov-Bylnice

1. Brumov-Bylnice

 

 

 

 

2. Nedašov

1. Návojná

 

 

2. Nedašov

 

 

3. Nedašova Lhota

 

 

 

 

3. Štítná nad Vláří-Popov

1. Jestřabí

 

 

2. Rokytnice

 

 

3. Štítná nad Vláří-Popov

 

 

 

 

4. Újezd

1. Dmovice

 

 

2. Loučka

 

 

3. Újezd

 

 

4. Vysoké Pole

 

 

 

 

5. Valašské Klobouky

1. Křekov

 

 

2. Poteč

 

 

3. Študlov

 

 

4. Tichov

 

 

5. Valašské Klobouky

 

 

6. Valašské Příkazy

 

 

 

 

6. Vlachovice

1. Haluzice

 

 

2. Vlachova Lhota

 

 

3. Vlachovice

 

 

 

 

 

 

10. Valašské Meziříčí

1. Kelč

1. Kelč

 

 

2. Kladeruby

 

 

 

 

2. Lešná

1. Choryně

 

 

2. Lešná

 

 

 

 

3. Loučka

1. Kunovice

 

 

2. Loučka

 

 

3. Podolí

 

 

4. Police

 

 

 

 

4. Valašské Meziříčí

1. Branky

 

 

2. Jarcová

 

 

3. Mikulůvka

 

 

4. Oznice

 

 

5. Valašské Meziříčí

 

 

6. Velká Lhota

 

 

 

 

5. Zašová

1. Střítež nad Bečvou

 

 

2. Zašová

 

 

 

 

 

 

11. Vizovice

1. Slušovice

1. Březová

 

 

2. Dešná

 

 

3. Hrobice

 

 

4. Neubuz

 

 

5. Slušovice

 

 

6. Veselá

 

 

 

 

2. Trnava

1. Podkopná Lhota

 

 

2. Trnava

 

 

 

 

3. Vizovice

I. Bratřejov

 

 

2. Jasenná

 

 

3. Lhotsko

 

 

4. Lutonina

 

 

5. Ublo

 

 

6. Vizovice

 

 

7. Zádveřice-Raková

 

 

 

 

4. Všemina

1. Všemina

 

 

 

 

 

 

12. Vsetín

1. Halenkov

1. Halenkov

 

 

 

 

2. Horní Lideč

1. Francova Lhota

 

 

2. Horní Lideč

 

 

3. Lačnov

 

 

4. Lidečko

 

 

5. Střelná

 

 

6. Valašská Senice

 

 

 

 

3. Hošťálková

1. Hošt'álková

 

 

 

 

4. Hovězí

1. Hovězí

 

 

 

 

5. Huslenky

1. Huslenky

 

 

2. Zděchov

 

 

 

 

6. Jablůnka

1. Jablůnka

 

 

2. Pržno

 

 

 

 

7. Karolinka

1. Karolinka

 

 

 

 

8. Nový Hrozenkov

1. Nový Hrozenkov

 

 

 

 

9. Ratiboř

1. Kateřinice

 

 

2. Ratiboř

 

 

 

 

10. Růžďka

1. Bystřička

 

 

2. Růžďka

 

 

 

 

11. Valašská Polanka

1. Lužná

 

 

2. Pozděchov

 

 

3. Prlov

 

 

4. Seninka

 

 

5. Valašská Polanka

 

 

 

 

12. Velké Karlovice

1. Velké Karlovice

 

 

 

 

13. Vsetín

1. Janová

 

 

2. Leskovec

 

 

3. Lhota u Vsetína

 

 

4. Liptál

 

 

5. Malá Bystřice

 

 

6. Ústí

 

 

7. Vsetín

 

 

 

 

 

 

13. Zlín

1. Fryšták

1. Fryšták

 

 

2. Lukoveček

 

 

 

 

2. Kašava

1. Držková

 

 

2. Kašava

 

 

3. Vlčková

 

 

 

 

3. Lukov

1. Lukov

 

 

 

 

4. Mysločovice

1. Hostišová

 

 

2. Machová

 

 

3. Mysločovice

 

 

4. Sazovice

 

 

 

 

5. Velký Ořechov

1. Dobrkovice

 

 

2. Doubravy

 

 

3. Hřivínův Újezd

 

 

4. Kaňovice

 

 

5. Kelníky

 

 

6. Velký Ořechov

 

 

 

 

6. Zlín

1. Bohuslavice u Zlína

 

 

2. Březnice

 

 

3. Březůvky

 

 

4. Hvozdná

 

 

5. Karlovice

 

 

6. Lhota

 

 

7. Lípa

 

 

8. Ostrata

 

 

9. Provodov

 

 

10. Racková

 

 

11. Šarovy

 

 

12. Tečovice

 

 

13. Zlín

 

 

14. Želechovice nad Dřevnicí

 

 

Hlavní město Praha

1. Praha 1

1. Praha 1

 

 

 

 

2. Praha 2

1. Praha 2

 

 

 

 

3. Praha 3

I. Praha 3

 

 

 

 

4. Praha 4

1. Praha 4

 

 

2. Praha-Kunratice

 

 

 

 

5. Praha 5

1. Praha 5

 

 

2. Praha-Slivenec

 

 

 

 

6. Praha 6

1. Praha 6

 

 

2. Praha-Lysolaje

 

 

3. Praha-Nebušice

 

 

4. Praha-Přední Kopanina

 

 

5. Praha-Suchdol

 

 

 

 

7. Praha 7

1. Praha 7

 

 

2. Praha-Troja

 

 

 

 

8. Praha 8

1. Praha 8

 

 

2. Praha-Březiněves

 

 

3. Praha-Dolní Chabry

 

 

4. Praha-Ďáblice

 

 

 

 

9. Praha 9

1. Praha 9

 

 

 

 

10. Praha 10

1. Praha 10

 

 

 

 

11. Praha l 1

1. Praha 11

 

 

2. Praha-Křeslice

 

 

3. Praha-Šeberov

 

 

4. Praha-Ujezd

 

 

 

 

12. Praha 12

1. Praha 12

 

 

2. Praha-Libuš

 

 

 

 

13. Praha 13

1. Praha 13

 

 

2. Praha-Řeporyje

 

 

 

 

14. Praha 14

1. Praha 14

 

 

2. Praha-Dolní Počernice

 

 

 

 

15. Praha 15

I.. Praha 15

 

 

2. Praha-Dolní Měcholupy

 

 

3. Praha-Dubeč

 

 

4. Praha-Petrovice

 

 

5. Praha-Štěrboholy

 

 

 

 

16. Praha 16

I. Praha 16

 

 

2. Praha-Lipence

 

 

3. Praha-Lochkov

 

 

4. Praha-Velká Chuchle

 

 

5. Praha-Zbraslav

 

 

 

 

17. Praha 17

1. Praha 17

 

 

2. Praha-Zličín

 

 

 

 

18. Praha 18

1. Praha 18

 

 

2. Praha-Čakovice

 

 

 

 

19. Praha 19

1. Praha 19

 

 

2. Praha-Satalice

 

 

3. Praha-Vinoř

 

 

 

 

20. Praha 20

1. Praha 20

 

 

 

 

21. Praha 21

1. Praha 21

 

 

2. Praha-Běchovice

 

 

3. Praha-Klánovice

 

 

4. Praha-Koloděje

 

 

 

 

22. Praha 22

1. Praha 22

 

 

2. Praha-Benice

 

 

3. Praha-Kolovraty

 

 

4. Praha-Královice

 

 

5. Praha-Nedvězí".

 

 

 

 

 

 

Příloha č. 2 VZORY MATRIČNÍCH TISKOPISŮ

VZOR 1

KNIHA NAROZENÍ


Počet matričních listů:


____________________________________________________________________________________________________

(název matričního úřadu)


okres:...........................................................................................


Matriční kniha je vedena pro:

Uvedené údaje ověřil matrikář úřadu s rozšířenou působností nebo krajského úřadu - jméno a příjmení:

Úřední razítko úřadu s rozšířenou působností nebo krajského úřadu:

Datum ověření:

Podpis:


Úvodní list matriční knihy narození - 110 g


VZOR 2

KNIHA
MANŽELSTVÍ


Počet matričních listů:

____________________________________________________________________________________________________
(název matričního úřadu)

okres: .........................................................................................

Matriční kniha je vedena pro:


Uvedené údaje ověřil matrikář úřadu s rozšířenou působností nebo krajského úřadu - jméno a příjmení:

Úřední razítko úřadu s rozšířenou působností nebo krajského úřadu:

Datum ověření:

Podpis:


Úvodní list matriční knihy manželství - 110 g

VZOR 3

KNIHA
ÚMRTÍ
Počet matričních listů:

____________________________________________________________________________________________________(název matričního úřadu)


okres:...............................................................................



Matriční kniha je vedena pro:

Uvedené údaje ověřil matrikář úřadu s rozšířenou působností nebo krajského úřadu - jméno a příjmení:

Úřední razítko úřadu s rozšířenou působností nebo krajského úřadu:


Datum ověření:

Podpis:


Úvodní list matriční knihy úmrtí -110 g

VZOR 4

Jména a Příjmení
matrikáře:

Podpisové vzory:

Údaje ověřil matrikář úřadu s rozšířenou působností nebo krajského úřadu(jméno a příjmení, datum a podpis)


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

List podpisových vzorů - 110 g


VZOR 5

Pořadové číslo zápisu:




Dítě

Místo narození

 

 

Den, měsíc a rok narození

Rodné číslo

Pohlaví

Jméno(a)

Příjmení





Otecdítěte

jméno(a) a příjmení,popř. rodné příjmení

 

datum narození

rodné číslo

místo narození, okres/stát

 

místo trvalého pobytu, okres/stát

 

státní občanství





Matkadítěte

jméno(a) a příjmení,popř. rodné příjmení

 

datum narození

rodné číslo

místo narození, okres/stát

 

místo trvalého pobytu, okres/stát

 

státní občanství

Záznamy a opravy před podpisem
Zapsáno na základě písemného hlášení o narození (ústního oznámení, cizozemského matričního dokladu) vystaveného (dne, kým)




Datum provedení zápisu

Podpis matrikáře


List matriční knihy narození - 110 g

Dodatečné záznamy a opravy





































VZOR 6

Pořadové číslo zápisu:

Místo uzavření manželství

 

Den, měsíc a rokuzavření manželství




Muž

jméno(a) a příjmení,popř. rodné příjmení

 

den, měsíc, a roknarození

místo narození, okres/stát

 

rodné číslo

osobní stav

státní občanství






Rodičemuže

otec - jméno(a) a příjmení,popř. rodné příjmení

 

den, měsíc, rok a místo narození,okres/stát

 

matka-jméno(a) a příjmení,popř. rodné příjmení

 

den, měsíc, rok a místo narození,okres/stát

 





Žena

jméno(a) a příjmení,popř. rodné přímení

 

den, měsíc, a roknarození

místo narození,okres/stát

 

rodné číslo

osobní stav

státní občanství






Rodičeženy

otec - jméno(a) a příjmení,popř. rodné příjmení

 

den, měsíc, rok a místo narození,okres/stát

 

matka - jméno(a) a příjmení,popř. rodné příjmení

 

den, měsíc, rok a místo narození,okres/stát

 


List matriční knihy manželství - 110 g

Dohoda manželů o příjmení

společné

spolu s příjmením společným bude

užívat a na druhém místě uvádět příjmení předchozí, tj:



Svědkové

jméno a příjmení

rodné číslo, popř. datuma místo narození

jméno a příjmení

rodné číslo, popř. datuma místo narození

Záznamy a opravy před podpisem
Zapsáno na základě protokolu o uzavření manželství (cizozemského matričního dokladu) vyhotoveného (dne, kým)









Datum provedení zápisu

Podpis matrikáře

Dodatečné záznamy a opravy













VZOR 7

Pořadové číslo zápisu:

Místo úmrtí

 

Den, měsíc a rok úmrtí






Zemřelý(á)

jméno(a) a příjmení,popř. rodné příjmení

 

Den, měsíc, rok a místo narození,okres/stát

 

Osobní stav

Rodné číslo

Pohlaví

Státní občanství

Místo trvalého pobytuokres/stát

 

Žijící manžel/pertner: jméno(a) apříjmení, popř. rodné příjmení

 

rodné číslo

Záznamy a opravy před podpisem
Zapsáno na základě listu o prohlídce mrtvého (cizozemského matričního dokladu) vystaveného (dne, kým)






Datum provedení zápisu

Podpis matrikáře

Dodatečné záznamy a opravy












List matriční knihy úmrtí - 110 g
Pořadové číslo zápisu:

Místo úmrti

 

Den, měsíc a rok úmrtí






Zemřelý(á)

jméno(a) a příjmení,popř. rodné příjmení

 

Den, měsíc, rok a místo narození,okres/stát

 

Osobní stav

Rodné číslo

Pohlaví

Státní občanství

Místo trvalého pobytu,okres/stát

 

Žijící manžel/pertner jméno(a) apříjmení, popř. rodné příjmení

 

rodné číslo

Záznamy a opravy před podpisem
Zapsáno na základě listu o prohlídce mrtvého (cizozemského matričního dokladu) vystaveného (dne, kým)










Datum provedení zápisu

Podpis matrikáře

Dodatečné záznamy a opravy













VZOR 8


MUŽIPŘÍJMENÍ A JMÉNO/A

OZNAČENÍ SVAZKU//ČÍSLO LISTU


ŽENYPŘÍJMENÍ A JMÉNO/A

OZNAČENÍ SVAZKU/ /ČÍSLO LISTU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abecední jmenný rejstřík -110 g

VZOR 9


ČESKÁ REPUBLIKA
RODNÝ LIST
v knize narození matričního úřadu ................................................................................................................................................
okres ...........................................................................................................................................................................................
ve svazku .................................. roč. ...................................strana/list ........................................poř. č: ......................................

Místo narození

 

Den, měsíc a rok narození

 

Rodné číslo

 

Pohlaví

 

Jméno, popř. jména dítěte

 

Příjmení dítěte

 

Otec dítěte:
jméno(a) a
příjmení, popř. rodné příjmení

datum a místo narození,
okres/stát
rodné číslo

 

Matka dítěte:
jméno(a) a
příjmení, popř. rodné příjmení

datum a místo narození,
okres/stát
rodné číslo

 

Poznámka






V .........................................................................................
dne ......................................................................................................................jméno, příjmení a podpis matrikáře
Rodný list-110g-PANTONE 365 U

VZOR 10


ČESKÁ REPUBLIKA
ODDACÍ LIST

v knize manželství matričního úřadu..............................................................................................................................................
okres ........................................................................................................................................................................................................
ve svazku............................... roč................................ strana/list.............................................poř. č ...........................................

Místo uzavření
manželství

 

Den, měsíc, rokuzavření manželství

 

 

muž

žena

Jméno(a) a
příjmení,
popř. rodná příjmení

 

 

Den, měsíc, rok
a místo narození,
okres/stát

 

 

Rodné číslo

 

 

Osobní stav

 

 

Jméno(a) a příjmení,
popř. rodná příjmení
rodičů

 

 

Dohoda o příjmení:
muž:
žena:děti:

 

Poznámka





 


V .....................................................................................
dne .........................................................................................................................................jméno, příjmení a podpis matrikáře
Oddací list-110g-PANTONE 691U

VZOR 11

ČESKÁ REPUBLIKA
ÚMRTNÍ LIST

v knize úmrtí matričního úřadu......................................................................................................................................................
okres...............................................................................................................................................................................................
ve svazku ....................................roč. ................................strana/list ..........................................poř. č........................................

Místo úmrtí

 

Den, měsíc a rok úmrtí

 

Jméno(a) a příjmení,
popř. rodné příjmení

 

Den, měsíc, rok
a místo narození,
okres/stát

 

Osobní stav

 

Rodné číslo

 

Pohlaví

 

Místo trvalého pobytu,
okres/stát

 

Manžel(ka):

jméno(a) a příjmení,
popř. rodné příjmení
rodné číslo

 

Poznámka




 


V ........................................................................
dne..........................................................................................................................................jméno, příjmení a podpis matrikáře
Úmrtní list-110g-PANTONE 427 U

VZOR 12 Úmrtní list, s uvedením údajů žijícího partnera, nastalo-li úmrtí za trvání partnerství

VZOR 13

není k dispozici

VZOR 14

VZOR 15

Čj.:
OSVĚDČENÍ

(název matričního úřadu)
OSVĚDČUJE,
ŽE SNOUBENCI
MUŽ:
jméno a příjmení ............................................................................... roz. ..............................................................................
datum narození................................................................................... r. č. ..............................................................................
státní občanství ..................................................................................stav ..............................................................................
bydliště.....................................................................................................................................................................................
A
ŽENA:
jméno a příjmení ..................................................................... roz..........................................................................................
datum narození .......................................................................r. č...........................................................................................
státní občanství ..................................................................... stav ..........................................................................................
bydliště.....................................................................................................................................................................................



SPLNILI VŠECHNY POŽADAVKY ZÁKONA O RODINĚ PRO UZAVŘENÍ CÍRKEVNÍHO SŇATKU.


Toto osvědčení je platné po dobu 3 měsíců ode dne vydání.


V ......................................................................................


dne ................................................................................

____________________________
jméno, příjmení a podpis matrikáře


Osvědčení k uzavření církevního sňatku


VZOR 16

DOTAZNÍK K UZAVŘENÍ MANŽELSTVÍ

 

MUŽ

ŽENA


Jméno, popř. jména
a příjmení

 

 


Rodné příjmení

 

 


Datum, místo a okres (stát)
narození

 

 


Rodné číslo

 

 


Osobní stav

 

 


Státní občanství

 

 


Bydliště (trvalý pobyt)

 

 


Údaje pro statistické zjišťování:
- datum rozvodu (ovdovění)

 

 


- nejvyšší dosažené vzdělání

 

 


- kolikáté manželství uzavírá?

 

 


Prohlášení o uzavření manželství bychom chtěli učinit před

........................................................................................................................................................................................................(název úřadu)

v obřadní místnosti úřadu*)

na jiném vhodném místě*)

Jsme si vědomi, že při uzavření manželství jsme povinni učinit dohodu o užívání příjmení. Předběžně jsme se dohodli, že budeme po uzavření manželství:
a) užívat společné příjmení ............................................................................................................................................................

b) užívat každý své dosavadní příjmení
a společné děti budou užívat příjmení ...........................................................................................................................................

c) užívat společné příjmení a muž*) - žena*)
bude užívat a na druhém místě uvádětpříjmení předchozí, tj.

muž:

žena:

děti:

*) nehodící se škrtněte
Dotazník k uzavření manželství

Bereme na vědomí, že při uzavření manželství budeme prohlašovat, že nám nejsou známy okolnosti vylučující uzavření manželství, že navzájem známe svůj zdravotní stav, a že jsme zvážili úpravu budoucích majetkových vztahů, uspořádání budoucího bydlení a hmotné zajištění rodiny po uzavření manželství.

Máme spolu již tyto děti -jméno a příjmení, datum a místa narození - nutno doložit rodným listem dětí
........................................................................................................................................................................................................
........................................................................................................................................................................................................

Dohoda o příjmení se bude vztahovat i na toto dítě (děti) nevěsty, jehož (jejichž) otec není znám - nutno doložit rodným listem dítěte (dětí):
........................................................................................................................................................................................................

V .....................................................................

.............................................................................
podpis muže

..............................................................................
podpis ženy

ČÁST 2 - DOKLADY K UZAVŘENÍ MANŽELSTVÍ (VYPLNÍ MATRIKÁŘ)

Předloženy byly tyto doklady:

1. Občanský průkaz**) č.....................................................

vystavený dne ..............................v......................................

2. Rodný list vydaný v.........................................................

dne........................... roč........................... č...........................















Předloženy byly tyto doklady:

1. Občanský průkaz**) č.....................................................

vystavený dne................................. v...................................

2. Rodný list vydaný v.........................................................
dne............................... roč..........................č........................

**) případně povolení k trvalému pobytu nebo cizozemský cestovní pas

Poznámky:

................................................................................
razítko a podpis matrikáře

VZOR 17

PROTOKOL O UZAVŘENÍ MANŽELSTVÍ


Dne .................................................................

Před.................................................................................................................................................................................................

(název úřadu a místo uzavření manželství)


Muž:
Jméno(a) a příjmení,
popř. rodné příjmení.......................................................................................................................................................................

.....................................................................................totožnost prokázána...................................................................................

datum a místo,
okres (stát) narození.......................................................................................................................................................................

.........................................................................................rodné číslo.............................................................................................

osobní stav ....................................................................státní občanství .......................................................................................

rodiče muže:
otec - jméno(a) a příjmení, popř. rodné příjmení...........................................................................................................................

.......................................................................................datum narození .......................................................................................
místo, okres(stát)
narození .........................................................................................................................................................................................

matka - jméno(a) a příjmení, popř. rodné příjmení .......................................................................................................................

.................................................................................... datum narození..........................................................................................
místo, okres (stát)
narození .........................................................................................................................................................................................

Žena:

Jméno(a) a příjmení,
popř. rodné příjmení.......................................................................................................................................................................

....................................................................................totožnost prokázána....................................................................................

datum a místo,
okres (stát) narození.......................................................................................................................................................................

.............................................................................................rodné číslo ........................................................................................

osobní
stav .................................................................................státní občanství.......................................................................................


rodiče ženy:

otec - jméno(a) a příjmení, popř. rodné příjmení ..........................................................................................................................

..........................................................................................datum narození ....................................................................................

místo, okres (stát)
narození .........................................................................................................................................................................................

matka - jméno(a) a příjmení, popř. rodné příjmení .......................................................................................................................

..........................................................................................datum narození ....................................................................................

místo, okres (stát)
narození..........................................................................................................................................................................................

Protokol o uzavření manželství


Před oddávajícím............................................................................................................................................................................

(jméno, příjmení, funkce)


za přítomnosti matrikáře.................................................................................................................................................................

(jméno, příjmení)


snoubenci prohlásili, že spolu vstupují do manželství, že jim nejsou známy okolnosti vylučující uzavření manželství, že navzájem znají svůj zdravotní stav a že zvážili úpravu budoucích majetkových vztahů, uspořádání budoucího bydlení a hmotné zajištění rodiny po uzavření manželství.

Snoubenci se dohodli, že budou:

a) užívat společné příjmení (muž - žena).......................................................................................................................................

b) užívat každý své dosavadní příjmení a společné děti budou užívat příjmení

........................................................................................................................................................................................................

c) užívat společné příjmení a muž*) - žena*) bude užívat a na druhém místě uvádět příjmení předchozí

........................................................................................................................................................................................................

Dohoda o příjmení se vztahuje i na toto dítě (děti) nevěsty, jehož (jejichž) otec není znám (nutno ověřit v příslušné knize narození) - doložit rodným listem:

........................................................................................................................................................................................................


Svědkové:

1. jméno(a) a příjmení....................................................................................................................................................................

rodné číslo, popř. datum, místo a okres (stát) narození..................................................................................................................

2. jméno(a) a příjmení....................................................................................................................................................................

rodné číslo, popř. datum, místo a okres (stát) narození..................................................................................................................

Tlumočník:.....................................................................................................................................................................................

Muži - ženě - snoubencům*) bylo prominuto předložení těchto dokladů:





Okresní soud v................................................................................................................................................................................

udělil nezletilému (muž - žena*)) povolení k uzavření manželství rozhodnutím ze dne...............................................................

čj.......................................................které nabylo právní moci dne...............................................................................................

*) nehodící se škrtněte


Protože snoubenci splnili všechny podmínky, které vyžaduje český právní řád pro vznik manželství, bylo manželství prohlášeno oddávajícím za právoplatně uzavřené.


...................................................................................manžel..........................................................................................................
oddávající

rozený...........................................................................................................


..................................................................................manželka.......................................................................................................
matrikář(ka)

rozená...........................................................................................................

...................................................................................
tlumočník

svědek...........................................................................................................

svědek...........................................................................................................




Oznamovací povinnost splněna
dne:

Oddací list vyhotoven
dne:

Doklady vráceny
dne:

Příloha č. 3 PŘÍSLUŠNOST MATRIČNÍCH ÚŘADŮ JEDNOTLIVÝCH OKRESŮ K UKLÁDÁNÍ MATRIČNÍCH KNIH, DRUHOPISŮ MATRIČNÍCH KNIH A SBÍREK LISTIN DO ARCHIVŮ

MATRIČNÍ ÚŘADY OKRESU:

MATRIČNÍ KNIHY, JEJICH DRUHOPISY A SBÍRKY LISTIN PŘÍSLUŠÍ DO STÁTNÍHO OBLASTNÍHO ARCHIVU

 

 

BENEŠOV

PRAHA

BEROUN

PRAHA

BLANSKO

BRNO

BRNO-MĚSTO

BRNO

BRNO-VENKOV

BRNO

BRUNTÁL

OPAVA

BŘECLAV

BRNO

ČESKA LÍPA

LITOMĚŘICE

ČESKÉ BUDĚJOVICE

TŘEBOŇ

ČESKÝ KRUMLOV

TŘEBOŇ

DĚČÍN

LITOMĚŘICE

DOMAŽLICE

PLZEŇ

FRÝDEK - MÍSTEK

OPAVA

HAVLÍČKŮV BROD

ZÁMRSK

HODONÍN

BRNO

HRADEC KRÁLOVÉ

ZÁMRSK

CHEB

PLZEŇ

CHOMUTOV

LITOMĚŘICE

CHRUDIM

ZÁMRSK

JABLONEC NAD NISOU

LITOMĚŘICE

JESENÍK

OPAVA

JIČÍN

ZÁMRSK

JIHLAVA

BRNO

JINDŘICHŮV HRADEC

TŘEBOŇ

KARLOVY VARY

PLZEŇ

KARVINÁ

OPAVA

KLADNO

PRAHA

KLATOVY

PLZEŇ

KOLÍN

PRAHA

KROMĚŘÍŽ

BRNO

KUTNÁ HORA

PRAHY

LIBEREC

LITOMĚŘICE

LITOMĚŘICE

LITOMĚŘICE

LOUNY

LITOMĚŘICE

MĚLNÍK

PRAHA

MLADÁ BOLESLAV

PRAHA

MOST

LITOMĚŘICE

NÁCHOD

ZÁMRSK

NOVÝ JIČÍN

OPAVA

NYMBURK

PRAHA

OLOMOUC

OPAVA

OPAVA

OPAVA

OSTRAVA - MĚSTO

OPAVA

PARDUBICE

ZÁMRSK

PELHŘIMOV

TŘEBOŇ

PÍSEK

TŘEBOŇ

PLZEŇ - JIH

PLZEŇ

PLZEŇ - MĚSTO

PLZEŇ

PLZEŇ - SEVER

PLZEŇ

PRAHA

PRAHA*)

PRAHA-VÝCHOD

PRAHA

PRAHA-ZÁPAD

PRAHA

PRACHATICE

TŘEBOŇ

PROSTĚJOV

BRNO

PŘEROV

OPAVA

PŘÍBRAM

PRAHA

RAKOVNÍK

PRAHA

ROKYCANY

PLZEŇ

RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

ZÁMRSK

SEMILY

ZÁMRSK

SOKOLOV

PLZEŇ

STRAKONICE

TŘEBOŇ

SVITAVY

ZÁMRSK

ŠUMPERK

OPAVA

TÁBOR

TŘEBOŇ

TACHOV

PLZEŇ

TEPLICE

LITOMĚŘICE

TRUTNOV

ZÁMRSK

TŘEBÍČ

BRNO

UHERSKÉ HRADIŠTĚ

BRNO

ÚSTÍ NAD LABEM

LITOMĚŘICE

ÚSTI NAD ORLICÍ

ZÁMRSK

VSETÍN

OPAVA

VYŠKOV

BRNO

ZLÍN

BRNO

ZNOJMO

BRNO

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

BRNO

Vysvětlivka:
*) V hlavním městě Praze se druhopisy a sbírky listin ukládají v Archivu hlavního města Prahy (§ 23 odst. 4 zákona).

Poznámky pod čarou:

1) § 51 zákona .

2) § 28 zákona .

3) § 8 zákona .

4) Zákon č. 94/1963 Sb. , o rodině, ve znění pozdějších předpisů.

5) § 32 až 37 zákona.

6) § 46 zákona .

Přechodná a závěrečná ustanovení z novel

K zákonu se váže novela č. 300/2006 Sb. a její přechodné ustanovení je § 24